Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Η κατάντια του εθνικού οδικού μας δικτύου








Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας στο δελτίο τύπου που αναφέρεται στην επιστολή του νομάρχη Θ.Σώκου στον Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιά που αφορά το οδικό μας δίκτυο.
Και επειδή αρεσκόμαστε στις φωτογραφίες, ορίστε μερικές που μιλάνε από μόνες τους για τα χάλια και την κατάντια του εθνικού οδικού μας δικτύου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Νομαρχης είναι θεσμικός παράγοντας και οχι συνδιακλιστής της σειράς για αυτό και δεν θα πρέπει να εξαντλεί την πολιτική παρουσία του σε διεκδικήσεις από το κεντρικό κράτος αλλά στην προσπάθεια να μεγιστοποιήση την αποτελεσματικότητα των δεδομένων πόρων που διαθέτει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΤΙΜΟΝΙΑ". ΑΜ ΠΩΣ? ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ AYRTON SENNA ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ PORSCHE ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ, DATSUN, ΦΟΡΤΗΓΑ Κ.Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ.
ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΝΕΣ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΣΑ....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ?ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η' ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.

neoinileias είπε...

Τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος του οτε Π. Βουρλουμης στη βουλή για τα «δρώμενα στον ΟΤΕ»

Αξίζει όμως και έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τι είπε ο Βουρλουμης την εβδομάδα που πέρασε στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής για τον ΟΤΕ και τα χρόνια πριν το 2004.

-Δόθηκε στον ΟΤΕ η ευκαιρία να αγοράσει το 29% της telekom Italia σε πολύ συμφέρουσα τιμή, δεν το έκανε, δεν εξηγήθηκαν επαρκώς οι λόγοι της άρνησης, αν το έκανε αφού ήδη κατείχε το 20% της εταιρείας θα γίνονταν μια από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ευρώπη. Κτλ


Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα

http://neoinileias.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνετε και επισημαίνετε τις ευθύνες της πολιτείας για την κατάσταση της Εθνικής οδού στο νομό μας, τουλάχιστον για τη κατάσταση του οδοστρώματος.Θα πρέπει γι αυτό να γίνουν και μαζικές αντιδράσεις. Μαζικές πρωτοβουλίες όμως θα πρέπει να πάρουμε και για τη προσβλητική για όλους μας κατάσταση με το σκουπιδαριό, οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Και δυστυχώς το φαινόμενο αυτό το βλέπουμε παντού, σε παραλίες, βουνα, χειμάρρους κλπ.