Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Αιτωλοακαρνάνες στα τηλεπαράθυρα για τη ΝΔ.


Aπ ότι φαίνεται η πολιτική ζωή του νομού μας θα έχει την τιμητική της σε πανελλαδικό επίπεδο μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Αυτό το λέμε καθότι κάποιοι Αιτωλοακαρνάνες πολιτικοί έχουν κατορθώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να εμφανίζονται στα τηλεπαράθυρα, προκειμένου να επεξηγήσουν τη στάση τους ή για να δηλώσουν τη στήριξή τους υπέρ συγκεκριμένης υποψηφιότητας. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος όπως ήδη σας είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα αναμενόταν να αναλάβει επιτελικό ρόλο στο στρατηγείο Σαμαρά. Έτσι, την Παρασκευή τον είδαμε στο κεντρικό δελτίο του ΜΕGA και χθες σε πολιτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης να επιχειρηματολογεί υπέρ του μεσσήνιου πολιτικού.

Απ την άλλη, ο Δημήτρης Σταμάτης έκανε χθες την εμφάνισή του σε ΜΕGA και ALTER, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει για ποιο λόγο τελικά δεν ανεξαρτητοποιείται από την Κ.Ο της ΝΔ. Ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, δήλωσε θυμωμένος και απογοητευμένος, εκφράζοντας την ανησυχία του για την ενότητα του κόμματός του μετά τις 29 Νοεμβρίου, ενώ έκανε λόγο για κέντρα που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και αυθαίρετα κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ερωτηθείς για το ποια υποψηφιότητα στηρίζει απάντησε ότι είναι με τη ΝΔ και πως θα πάρει θέση με όρους πολιτικής. ''Έχω κεντρώα καταγωγή (επικαλέστηκε τον πατέρα του), αλλά παράλληλα πήγα στην ΠΟΛ.Α. Με ψήφισαν και ντορικοί και σαμαρικοί'', τόνισε ο κ. Σταμάτης θολώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα νερά σχετικά με την προτίμησή του στην επικείμενη εσωκομματική αναμέτρηση. Αιτιολόγησε την τελική του απόφαση να μην ανεξαρτητοποιηθεί λέγοντας ότι άκουσε τη βάση, η οποία τον παρότρυνε να μείνει, προκειμένου να δώσει εκ των έσω τη μάχη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

δε μας χ***** ρε μπεκροκανατα

kostakoutas είπε...

Άρχισε τις παπαριες ο Σταματημένος... Βέβαια παίζει το παιγνίδι της ντορετας.. Άμα βγει ο Σαμαρικος,θα έρθει η καλαμοδοντο και θα τους φάει όλους εκεί στη ΝουΔου...Και μετά ξύπνησαν(σε μια άλλη διάσταση ίσως ξυπνήσουν)...