Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Νέος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ο Τάσος Αποστολόπουλος.


Ο Μεσσήνιος Τάσος Αποστολόπουλος είναι ο νέος Γενικός Γραμμάτεας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Δάσκαλος στο επάγγελμα, διαμένει μόνιμα στη Τρίπολη. Όπως διαβάζουμε στην προσωπική του ιστοσελίδα "Συμμετέχει ενεργά στο εκπαιδευτικό και δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο μέσα από τις δυνάμεις της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της ΠΑΣΚ Δημοσίων Υπαλλήλων. Συμμετέχει και σήμερα στα κεντρικά όργανα της παράταξης της ΠΑΣΚ.
Για πολλά χρόνια διατέλεσε μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας, ενώ πολιτική δράση είχε και στη Μεσσηνία. Διατέλεσε, επίσης, Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου καθώς και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Συμμετείχε ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος στα περισσότερα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ. Από τον Μάιο του 2008 είναι γραμματέας Περιφερειακών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ (πρώην οργανωτικό).
Περισσότερα: http://www.apostolopoulos-tasos.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ, ΔΕ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ). ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ; Η ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ; ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...ΔΕ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνει για την πιό αδικημένη πόλη της Ελλάδος που είναι το Αγρίνιο,οτι και οι άλλοι τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ.
ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.ΥΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ.
ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΔ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1989 ΣΥΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ .
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.
ΜΟΝΟ ΡΟΧΑΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ .
ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ.
ΟΥΣΤ.....

Ανώνυμος είπε...

Απιστευτο βιογραφικο με απιστευτες ''κομματικες'' σπουδες!Μου θυμιζει κομματάρχη της εποχης του 80.Μπραβο στο Ραγκουση για την ''αξιοκρατικη'' επιλογη!

piter pan είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,...ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΓΙΝΕ "ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ'ΒΡΕΧΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.." ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ..ΒΕΒΑΙΑ..
ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,.!ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!...ΟΥΣΤ...!!

Ανώνυμος είπε...

μπααααα, δεν φαινεται ο ανθρωπος να εχει ασχοληθει καθολου μα καθολου με τον χωρο του ΠΑΣΟΚ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ειχε διδακτορικο εκεινο το λαμογιο που εβριζε το ΠΑΣΟΚ και τον βαλανε γενικο γραμματεα.
αμα θες 9:24 και εχεις διδακτορικο κατεθεσε αιτηση, υπαρχουν θεσεις

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaaxa ths pask xaaxaxaxaxa 8a mpoun oi aristoi xaxaaaxaxaaxax

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΒΡΩΜΟΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Άριστοι και όχι οι Αρεστοί...

Αυτό ήταν το σλόγκαν του κ. Παπανδρέου πρίν αλλά και μετά τις εκλογές .
Τώρα πήρα το βιογραφικό της νέας περιφεριάρχου Θεσσαλίας και προσπαθώντας να μελετήσω τα προσόντα της ώστε να καταλάβω γιατί τόση καθυστέρηση στην επιλογή ώστε να λειτουργήσει το Κράτος .
Ε λοιπόν δεν τρελάθηκα με τα τυπικά προσόντα της νέας περιφεριάρχου Θεσσαλίας και αν το Πασόκ έχασε τόσο χρόνο στο να επιλέξει ένα άτομο με τυπικά προσόντα το πτυχίο Παραγωγικών Μονάδων του Τ.Ε.Ι Καβάλας δηλαδή με βαθμό εισαγωγής περίπου το 10 !!!! άστο καλύτερα.
Στα τυπικά προσόντα δεν διάβασα πτυχίο ξένης γλώσσας , πτυχίο ΑΕΙ μεταπτυχιακό νέες τεχνολογίες, χρήση ή πιστοποίηση ηλεκτρονικού υπολογιστή, Ιντερνετ αυτά τα έλεγε..
ο Πρωθυπουργός δεν τα λέμε εμείς αλλά αυτά είναι και τα ελάχιστα τυπικά προσόντα για μια θέση διοικητού σε μια μεγάλη εταιρεία.
Αν αυτοί είναι οι Άριστοι και όχι οι Αρεστοί σκεφτείτε ποιοι θα είναι οι Αρεστοί άντε να δούμε και τα προσόντα των Διοικητών των νοσοκομείων να τρελαθούμε τελείως .
Εάν το Πασόκ ήταν έτοιμο να κυβερνήσει με τέτοια στελέχη δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος γίνει η διαδικασία της αποστολής βιογραφικών με μέσου του διαδυκτίου αλλά να γίνει άμεσα η τοποθέτηση των γενικών γραμματέων ώστε να υπάρχει συνέχεια του κράτους.
Για την οικονομία μας τώρα που όλοι κόπτονται αλλά δεν βλέπω καμιά απολύτως κίνηση στο βαθύ κράτος .
Αν δεν γίνει άμεση μείωση του μισθού των βουλευτών ,των νομαρχών ,δημάρχων άμεση διακοπή των εκτός έδρας ,διακοπή των εξόδων παραστάσεων των επιδομάτων που δεν εμφανίζονται πουθενά και έλεγχος των τρωκτικών του κράτους δεν συμμαζεύεται τίποτε .
Είναι κοινό μυστικό ότι τα πολλά χρήματα που δήθεν πάνε στην εκπαίδευση δεν ελέγχεται τίποτε .ποιος ελέγχει τα πανεπιστήμια για έρευνες κ.λ.π τολμάει κανένας, όχι βέβαια τα ιδρύματα είναι αυτοδιοίκητα .

Χρήστος Μακρυγιάννης

Ανώνυμος είπε...

Πασοκια σαν.... κατι να ξεχνατε...

Σε αυτό το πλούσιο βιογραφικό μπορείτε να δείτε πως εκτός από συνεργάτης της Δραγώνα ήταν και Διευθύντρια του γραφείου Αθηνών της Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών & Ίσων Ευκαιριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κας Άννας Καραμάνου!!!
και Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (Κ.Ε.Δ.Ε.) (kede.org/) (μην ξεχάσετε να μπείτε στην σελίδα...μια ματιά να ρίξετε θα καταλάβετε το γιατί...)
Επίσης είναι Μέλος της Ειρηνευτικής Πρωτοβουλία Γυναικών Ελλάδας – Τουρκίας – Κύπρου
Mέλος της Επιτροπής για την καμπάνια "ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ"
και διάφορα άλλα...για την ακρίβεια...και πολλά άλλα....που μας κάνουν να νιώθουμε "σίγουροι" ....πως τουλάχιστον η Στερεά Ελλάδα μπορεί και να την γλυτώσει...

με τις υγείες μας

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας, ο συμπατριώτης μου Παναγιωτόπουλος είναι ίσως ο μόνος από όλους που τοποθετήθηκαν στην θέση αυτή, με βασικό του προσόν το κομματοσκυλίκι στο Πασόκ. Διδακτορικό δεν έχει και από τον θυμόμαστε εδώ στην Ηλεία κάποτε επί Σημίτη είχε αναλάβει όλα, μα όλα όμως, τα επιδοτούμενα σεμινάρια του Δημόσιου ΙΕΚ. Δυστυχώς, όπως λέτε και εσείς εδώ, : ΕΜΠΡΟΣ - ΠΙΣΩ (Πώποτας speaking)