Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Eικόνες από τα έργα στην Ιονία Οδό.



Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τα έργα της Ιονίας Οδού και συγκεκριμένα του κομματιού που οδηγεί στην παράκαμψη Αμφιλοχίας και περνάει κάτω ακριβώς από τον κόμβο του Κουβαρά.
Μακάρι το έργο να τελειώσει το συντομότερο και να απεμπλακεί από τις κωλυσιεργίες των προηγούμενων ετών και να ανασάνει κυκλοφοριακά η πόλη της Αμφιλοχίας, καθώς ακόμα και αυτές τις μέρες συνωστίζονται στους δρόμους της πάρα πολλά ΙΧ και φορτηγά.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αμφιλοχία θα ανασάνει μόνο όταν κατασκευαστεί και η Ιόνια Οδός και ο δρόμος Αμβρακία-΄Ακτιο. Γιατί μέχρι τότε οι Λευκαδίτες,Κερκυραίοι,Πρεβεζάνοι,Θεσπρωτοί ,Βονιτσιώτες θα διέρχονται από Αμφιλοχία.
Η παράκαμψη Αμφιλοχ΄'ιας δεν ξεκινά ακριβώς στον Κουβαρά. Είπαμε.

Ανώνυμος είπε...

ta erga tou pasok!

Ανώνυμος είπε...

η αμφιλοχια απεχει 10 χλμ σε ευθεια απο το συγκεκριμενο σημειο και τα εργα της παρακαμψης αγρινιου σταματουν εκει.
απο κομβο κουβαρα μεχρι παρακαμψη αρτας ειναι αλλη εργολαβια και δεν κουνιεται τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

με την συνδεση αγρινιου - ιονιας οδου τι γινεται;ειναι ενα εργο που πρεπει να γινει και αυτο αμεσα μιας και οι δυσκολιες του δεν ειναι και τοσες οσες πχ στην παρακαμψη αμφιλοχιας η μενιδιου.

Ανώνυμος είπε...

Σύνδεση Αγρινίου Ιονίας πάση θυσία

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ.
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

τα νερα απο τα λυματα του δρομου (λαδια υγρα λαστιχα κ.α.) εχει προβλεπτει που θα καταληγουν ,οπως γινεται σε ολη την ευρωπη, ή ολη αυτη η βρωμα θα καταληγει στην λιμνη;
αυτο εχει προβλεπτει απο τις μελετες των δρομων (αμβρακια -ακτιο ,ιονια) που θα περασουν απο την αμβρακια;
γιατι δεν υπαρχει πληροφορηση για τοσο σοβαρα ζητηματα παρα υπαρχει μονο μια ΄΄πιεση΄΄ να γινουν εργα οπως να ναι και ας καταστραφουν τα παντα αρκει και μονο να φτασουμε στους προορισμους μας ανθρωποι και αγαθα.

απο το κομβο κεφαλοβρυσου παντως ολα τα λυματα του δρομου καταληγουν στην λιμνοθαλλασα αιτωλικου.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην βγάζει και πυρηνικά απόβλητα ο δρόμος... Μήπως να υπάρξει πρόβλεψη να ονομαστεί η ιόνια οδός έξω απο το Μεσολόγγι " Ιερά Οδός Μεσολογγίου " ? ...
Pfff...

Ανώνυμος είπε...

καταρχην πρεπει να γινει αμεσα η συνδεση του αγρινιου με την ιονια οδο μιας και τα περισσοτερα λεωφορεια των κτελ κερκυρας,θεσπρωτιας,ιωαννινων και πρεβεζας περνουν ή αφηνουν παντα κοσμο στο αγρινιο και ειναι κριμα να ταλαιπωρειτε ο κοσμος.διοδια φυσικα δεν θα ξεχασουν να βαλουν για να πιασουν τους αγρινιωτες...ας τα βαλουν μετα το αγρινιο αν δεν εχουν σκοπο να κανουν αμεσα την συνδεση.

Ανώνυμος είπε...

poli swstos o 10:43

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστείται τη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού(δείξτε την οικολογική ευαισθησία που της αρμόζει) και την πόλη του Αγρινίου(σύνδεση τώρα)