Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωσε 4 υποψηφίους στην Αιτωλοακαρνανία: Και επίσημα στο Αγρίνιο ο Μοσχολιός



Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Συγκεκριμένα έδωσε το χρίσμα" στους μισούς από τους Καλλικρατικούς Δήμους σε πανελλαδικό επίπεδο. Ομοίως έγινε και με την Αιτωλοακαρνανία, όπου ανακοινώθηκαν ονόματα για τους 4 από τους 7 νέους δήμους που προκύπτουν από τον Καλλικράτη:
Δήμος Αγρινίου: Παύλος Μοσχολιός

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Γιώργος Αποστολάκης

Δήμος Αμφιλοχίας: Απόστολος Κοιμήσης

Δήμος Ξηρομέρου: Γιάννης Λύτρας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται :Μέχρι τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία θα αποφασιστεί η στήριξη που παρέχει το ΠΑΣΟΚ, οι προτάσεις της Επιτροπής θα εξετάζονται από τον Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου και την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, με βάση τις προβλεπόμενες αρμοδιότητές τους και πάντα εντός των πλαισίων του Κανονισμού Δεοντολογίας και Διαφάνειας του Κινήματος.»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα, πραγματικα κριμα, που υπαρχει ακομη κοσμος που ασχολειται με τα χρισματα των κομματων που χρεοκοπησαν την ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν ακομη πρασινοι δημαρχοι?
υπαρχουν ακομη πασοκτζηδες?

Ανώνυμος είπε...

Δε τρέπονται τα λαμόγια που θέλουν και υποστήριξη από αυτούς έκλεψαν επί 40 χρόνια και ξεπουλάνε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους,στα διεθνή αρπακτικά? Που γέμισαν την Ελλάδα με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες?
Και οι ίδιοι στο σάπιο σύστημα είναι,δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο.
Λαμόγια που επιβιώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Αισχος ποΥ βαλανε καποιους δημαρχους που ηταν και επι ΝΔ και τρωγανε με αυτους με χρυσα κουταλια.. Μαυρο... Δεν αναφερομαι σε ολα τα προσωπα..

Ανώνυμος είπε...

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" [ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ].

θοδωρε με καλυψες πληρως!