Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Φαίνεται να υποκύπτει στις πιέσεις που δέχεται...

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αχελώου TV ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης εξέφρασε ίσως για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Μάκη Μάκκα και τη Βάσω Πασχέντη, τόνισε πως τον αφορά η συζήτηση γύρω από τα αυτοδιοικητικά και ότι δέχεται πλέον ισχυρές πιέσεις από τη βάση και το κόμμα. «Συναντήθηκα με τον Αντώνη Σαμαρά και μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος στο Αγρίνιο» δήλωσε ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός, καταλήγοντας ότι έχει επιφυλάξεις στο να μεταπηδήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και έτσι άφησε εκεί την πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέλος, ο κ. Σταμάτης υπογράμμισε ότι είναι έντονα συναισθηματικός άνθρωπος, γεγονός που μπορεί να τον επηρεάσει θετικά σχετικά με την πίεση που δέχεται από τους απλούς ψηφοφόρους, προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρος επιβεβαίωσε την πίεση που ασκείται στον κ. Σταμάτη από στελέχη και ψηφοφόρους.

Απ ότι φαίνεται μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Δημήτρης Σταμάτης αλλάζει τη στάση και την τακτική που μέχρι πρότινος ακολουθούσε. Μάλιστα η εν λόγω τοποθέτηση έρχεται ακριβώς μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μοσχολιού. Τυχαίο; Δε νομίζω…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι ΣτΑμάτης για δήμαρχος Αγρινίου.Θα πάει το Αγρίνιο και τη γύρω περιοχή ακόμα πιο πίσω. Αυτός και ο Αβραμόπουλος είναι οι κύριοι τίποτα της πολιτικής. Μηδέν έργο,μόνο φρου φρου κι αρώματα. Μόνο η προβολή τους τους ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Αφου μας επρηξε με την κολοκυθια ο Δημητρακης.Τραβατε με και ας κλαιω,λεω εγω...

Όχι άλλους βλάχους είπε...

οχι ρε φίλε. οχι και αυτός παρέα με το μοσχολιό ρε σεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ξυπνηστε ρειιιιιι! θα πεθανουμε και θα ειναι ακομα οι ιδιοι!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταμάτης μόνο μπορεί να βγει εκτός από τον Μοσχολιό, μόνο αυτός έχει ελπίδες. Ο Γρηγορόπουλος καλό παιδί αλλά είναι και άγνωστος και άνθρωπος χωρίς επιρροή και χωρίς κρίση . Ο Καζατζής δεν έχει συμπάθειες εκτός του κόμματός άσε που έχει και το ύφος του Μοσχολιού ταιριάζουν γάντι.
Άρα μόνο ο φον Δημητράκης μπορεί να βάλει νέα άτομα στα πράγματα της πόλης. Οι σημρινοί είναι στην εξουσία της πόλης από το 1974 τα ίδια πρόσωπα η ίδια παρεούλα για 36!!!! συνεχόμενα χρόνια (τσιτσιμελής, βαϊνάς, σώκος, μοσχολιός κλπ παρέα στο σχολείο, παρεά στις σπουδές, παρέα στο συντριβάνι για καφέ βόλτες και φαγητό, παρέα στο κόμμα, παρέα στους μηχανισμούς, στις επιτροπές, συμβούλια, αποφάσεις, προτάσεις, παρέα παρέα παρέα.....).
Ο Αντωνόπουλος ψάχνει λόγο για να αποσυρθεί με "αξιοπρέπεια". Να σκεφτείτε σε μερικούς που τους ζήτησε χρήματα δεν του έδωσαν πόσο μάλλον η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο!!!!
Το ερώτημα αν θα πάει η πόλη μπροστά ή όχι με κάποιον από τους δύο νομίζω είναι αστείο καθώς βλέπουμε οτι οι μάσκες έχουν πέσει. Το σίγουρο είναι οτι με τον Μοσχολιό θα έχουμε πάλι τις ίδιες φάτσες παντού μπροστά μας .....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΟ 2002-2006, ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΦΕΡΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006...Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-΄ΒΟΣΚΟΥΣ΄ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ...