Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ημέρα αιμοδοσία από το σύλλογο Εμπεσιωτών Αθήνας


Ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε άλλη μία ημέρα αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αθηνών, η «ΕΛΠΙΣ».

Η αιμοδοσία θα γίνει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου, Σαπφούς 16 Αθήνα.

Είναι το ενδέκατο ραντεβού αιμοδοσίας και σας καλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή την κορυφαία πράξη εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς. Το αίμα δεν παράγεται, δεν αντικαθίσταται, μόνο π ρ ο σ φ έ ρ ε τ α ι. Είναι ζήτημα ζωής.

Δυστυχώς, η ζήτηση είναι μεγάλη και τα αποθέματα της τράπεζάς μας έχουν εξαντληθεί, γι’ αυτό και ζητάμε την στήριξή σας για την διατήρησή της. Καθίσταται πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη συμμετοχή σας σε αυτή αλλά και στις επόμενες αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν στο Σύλλογο μας στο επόμενο διάστημα. Το να δίνει κανείς αίμα είναι μεγάλη ένδειξη πολιτισμού και προσφοράς, γιατί δεν μπορούμε να λέμε πως είμαστε πολιτισμένος λαός και να υπάρχουν συνάνθρωποί μας που αγωνιούν για μια μονάδα αίματος. Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε αυτή την δραστηριότητα του Συλλόγου μας, που θεωρούμε σπουδαία και ανθρώπινη.

Υπενθυμίζουμε ότι, αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιές άτομο ηλικίας 18-65 ετών, 3 με 4 φορές το χρόνο.

Ζητάμε τη διάδοση του μηνύματος από εσάς, που διαβάζετε την παρούσα επιστολή σε κάθε συγγενή, συγχωριανό και φίλο που θα μπορούσε να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια. Ακόμη και εάν για κάποιο λόγο εσείς ο/η ίδιος/ια δεν μπορείτε να δώσετε αίμα, ίσως κάποιο άλλο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας να μπορεί να το κάνει.

Μέχρι σήμερα, όσοι χρειάστηκαν αίμα, εξυπηρετήθηκαν άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα του Πρόεδρου του Συλλόγου μας προς το Κέντρο Αιμοδοσίας.

Για την αρτιότερη οργάνωση της αιμοδοσίας, παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, μέχρι την Πέμπτη 16/09/2010, στον πρόεδρο του Συλλόγου, Πατσαούρα Βασίλη (Τηλ.: 210-76.40.314, 6972037949).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Βασίλειος Πατσαούρας Αγγελική Δημάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: