Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Λιβανός για περιφέρεια. Κοντός για Μεσολόγγι;


Όπως όλα δείχνουν ο επικρατέστερος για το χρίσμα του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός. Πρόκειται σχεδόν για ειλημμένη απόφαση των επιτελών της Ρηγίλλης που ενδεχομένως να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Μάλιστα λέγεται ότι ο πολιτευτής της ΝΔ αναμένει στο ακουστικό για να πάρει και επίσημα το πράσινο φως από τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά. Βέβαια, ο ίδιος θα έχει στραμμένο το βλέμμα και στο Αγρίνιο, αφού ενδεχόμενη νίκη του Δημήτρη Σταμάτη θα τον οδηγήσει ξανά στα κοινοβουλευτικά έδρανα, δεδομένου ότι η ανθρωπογεωγραφία της συγκεκριμένης περιφέρειας δύσκολα επιτρέπει την εκλογή γαλάζιου υποψηφίου.

Γίνεται αντιληπτό πως βάσει αυτής της εξέλιξης η επιλογή του πανεπιστημιακού καθηγητή Παναγιώτη Κοντού είναι πλέον μονόδρομος για το Μεσολόγγι, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει τον Γιάννη Ψαράκη. Όσον αφορά το κ. Κοντό, δέχεται ισχυρές πιέσεις από τη Ρηγίλλης, αφού άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει, ότι πρόκειται για το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο, καθώς έχει ισχυρά ερείσματα σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες (μάλλον τη Δευτέρα) ο Αντώνης Σαμαράς ενδέχεται να συναντηθεί προσωπικά μαζί του προκειμένου να τον πείσει.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΛΙΒΑΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Aν και ηλικιακα ο Κοντος ειναι μεγαλος πιστευω ειναι το καταλληλο προσωπο για δημαρχος.Με ποιους να συγκριθει ρε παιδια;Με το Πρεβεζανο,το Μουρκουση,τον Καραπανο,τον Αναγνωστοπουλο,τον Τεγα,τον Ψαρακη και τον Κατσουλη;Καντε απο μονοι σας τις συγκρισεις και θα καταλαβετε τι εννοω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΙΒΑΝΟ. ΕΙΣΑΙ ΝΔ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάποιοι θα ψηφίσουν ξανά κομματικά φανερώνει ότι είναι πολύ πίσω αυτή η χώρα

Ανώνυμος είπε...

Εδω ειναι ανεπιθύμητος σε μεγάλες περιοχές μέσα στον ιδιο τον νομό, θα γίνει αποδεκτός στην Πάτρα και στον Πύργο.?
Η αφέλεια σε ολο το μεγαλείο εκει στην Ρηγγίλης, και στον ιδιο τον Λιβανό συνάμα.
Το για την τιμή των οπλων, να ονοματίσει υποψήφιο ο Σαμαράς για αυτή την περιφέρεια ειναι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

egw tha pshfisw auton pou tha ferei kai allous metanastes, etsi gia spasimo, giati goustarw na tromokratountai oi noikokuraioi otan vlepoun anthrwpo me allo xrwma kai vrwmika rouxa.

Ανώνυμος είπε...

Nida esu ti tha pshfiseis?

Rwtaw giati exw mathei oti eisai kai polu ellhnas kai noiazesai gia mas

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο τρομπα πρασινοφρουρε 27 Αυγούστου 2010 10:07 μ.μ.. ενας λογος που δεν πρεπει να ψηφισουμε τους ψευτες του πασοκ ειναι επειδη ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

7/11/2010 Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

εδω τα σαρωσαν, τα κοψαν ολα,ολες οι κατακτησεις πανε,και αυτοι ακομα μαλωνουν για πασοκ-νδ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑς ΕΚΟΨΑΝ.
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ!
ΜΑς ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς τό'χει χάσει το παιχνίδι μαζί με αυτούς τους κουφιοκεφαλάκηδες που τον συμβουλεύουν!
Με προτάσεις τύπου Κικίλια και Λιβανού θα του φύγουν και οι τελευταίοι!
Μόνο ο Καρατζαφέρης κρατάει κόσμο στην κεντροεξιά παράταξη.
Πάντως η επιλογή του κ. Παναγιώτη Κοντού είναι πολύ καλή!
ΣΑΚΗΣ, Παναιτώλιο

Ανώνυμος είπε...

27 Αυγούστου 2010 11:16 μ.μ.

και δεν ψηφιζεις, ετσι και αλλιως τρεις και ο κουκος ειστε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

για κανε agrinio news ετσι για να δουμε δηλαδη, επανω δεξια μια δημοσκοπηση για τον δημο, γιατι ολοι στην μουγκα ειναι.για βαλε να δουμε τι λεει ο κοσμος γιατι περυσι μας ειχαν τρελανει στις δημοσκοπησεις ενω φετος τιποτα.για βαλε για βαλε να γελασουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βόδι Ν.Μ. Στην προηγούμενη κυβέρνηση αναφερόταν η Πρωθυπουργός της Σλοβακίας! Στου κρυμένου του Κωστάκη!

Από ποιούς θα φάμε ξύλο ρε? από τους Ρέιντζερς ή από τους Κένταυρους?

Που είναι ο Κωστάκης οέο, μπάσταρδο του Πατακού έ?

Μούγκα τώρα φασίστα!

Υ.Γ. Αν έπερνες το χέρι σου από το πουλάκι σου και τη γλώσσα σου από τις κατουρημένες ποδιές που γλύφεις αριστερά και δεξία, θα έβλεπες τα πάνω από 30 σκάνδαλα της Ν.Δ.!

Ανώνυμος είπε...

Αναρχικοί ΠΆΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Ποιοί μιλάνε για νοικοκυραίους τα παιδιά και οι ανηψιοί των βουλευτων...

Ανώνυμος είπε...

προς το παρον πρασινε μονο πασοκια... τσουκατος μαντελης τσοχατζοπουλος λαλησαν.ειναι τυχαιο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.
Μιλώντας στην εφημερίδα Die Presse am Zontag υπογράμμισε ότι «η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα είναι ένα λάθος» μακροπρόθεσμα, διότι, όπως λέει, στηρίζει πολιτικούς, οι οποίοι έφθασαν το ύψος του χρέους από το 25% του
ΑΕΠ το 1980, στο 150%.

Προσθέτει ακόμη «ότι είναι απλό να είναι κανείς λαϊκιστής, να συσσωρεύει χρέη και να αγοράζει τους ψηφοφόρους. Δυστυχώς υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη μία έντονη τάση στην κατεύθυνση του λαϊκισμού και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».


ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80! ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!25% ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΑΕΠ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ!
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΩΣΗ! ΠΟΥ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΛΙΓΟ ΦΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Re paidia peite mas ti na pshfisoume

Thelw na niwsw Ellhnas san auton pou grafei edw me tis pollaples proswpikothtes(nai auton ton nostalgo tou Lada kai tou Pattakou) alla niwthw sugxish twra teleutaia.

H Xrush augh tha vgalei upopsifio?Exw akousei oti exoun kai programma ellhnopoihshs.To feran edw agrinio?

oui oui

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!!!!!!!

[ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΝΔ ΤΟΥ 25% ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΟ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ].

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ=ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επαναστάτες με τα λεφτά του μπαμπά(νοσταλγοί των χρημάτων του μπαμπάς σας και των αιώνιων σπουδών) 5¨21 ελά τωρα που δεν ξέρεις τι θα ψηφίσεις... οι εργοδότες χρειάζεται μετανάστες για ανασφάλιστους δούλους και ελληνες φτωχούς να παρακαλάνε.Αλλά τα πράγματα δυστυχώς αλλάζουν και σας περιμένουν λίγο στενάχωρες μέρες...

Ανώνυμος είπε...

9:37 π.μ

Eisai ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Εμείς τον Οκτώβριο θα παίρναμε μέτρα και δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα δανεισμού. Τα είχαμε συμφωνήσει με τη Κομισιόν και τον Αλμούνια", λέει σήμερα σε συνομιλητές του ο Καραμανλής και προσθέτει: "Αυτοί όμως, αντί να πάρουν μέτρα, πήγαν μετά τις εκλογές στις Βρυξέλλες και πουλούσαν τσαμπουκά! Ψήφισαν μέχρι και παροχές. Παρά ταύτα, οι αγορές τούς έδιναν δανεικά στις αρχές του 2010 αλλά εκείνοι δεν τα πήραν". Κατά τον τέως πρωθυπουργό, είναι θέμα ερμηνείας να εξηγήσει κανείς την επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ αν και είχε, όπως πιστεύει, ακόμη διακριτική ευχέρεια κινήσεων.
Κάπου εκεί ο κ. Καραμανλής θέτει ερωτήματα, αντί να δίνει απαντήσεις. Ερωτήματα που προφανώς επιθυμεί να θέσει δημοσίως στον διάδοχο του στο αξίωμα, πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου:
"Πρόκειται για ερασιτεχνισμό, για κακή εκτίμηση της κατάστασης; Το έκαναν επίτηδες; Τους το υπέδειξαν κάποιο άλλοι;" Ο ίδιος λέει οτι δεν ξέρει, ωστόσο η μετεκλογική συμπεριφορά της κυβέρνησης Παπανδρέου, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, τον οδηγεί σε σκέψεις. Διάβασε μάλιστα -όπως λένε οι συνεργάτες του- με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times που χαρακτήριζαν τον πρωθυπουργό, λόγω της τόλμης του να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, ως "τον άνθρωπό μας". Όσο για την κατάσταση της οικονομίας και την εφαρμογή του προγράμματος του ΔΝΤ, δείχνει απαισιόδοξος:
"Δεν πάει καλά το πράγμα" παρατηρεί και φοβάται δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον. Κι όταν ερωτάται αν θα μπορούσε να μοιραστεί ως πρωθυπουργός την εξουσία του με το ΔΝΤ, εγκαταλείπει για λίγο το μονίμως σκυθρωπό ύφος που έχει τελευταία και ρωτά: "Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;".


ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
7/11/2010
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

12:49

Είσαι αληθινός αναρχικός που παλέυεις... για την πάρτη σου... τα συνηθισμένα δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

χοντρος vs λιγνος


Αν και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ..

Ε ναι προτιμώ τον “χοντρό”…