Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο ίδιος πάει για να πει το όχι...και ίσως φύγει με το χρίσμα!

Τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται ένα σίριαλ γύρω από το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας ή μη του Δημήτρη Σταμάτη στο δήμο Αγρινίου. Εμείς επικοινωνήσαμε πριν από λίγο με τον ίδιο τον κ. Σταμάτη και πραγματικά τα όσα μας είπε παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αρχικά μας ανέφερε, ότι ο κ. Μιχαλολιάκος του ζήτησε εδώ και καιρό να είναι υποψήφιος στο Αγρίνιο, πρόταση στην οποία ο ίδιος απάντησε αρνητικά τη Δευτέρα που μας πέρασε. Απ ότι φαίνεται όμως, στη Ρηγίλλης ποντάρουν αρκετά στο πρόσωπό του, γι αυτό σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον οποίο κλείστηκε ραντεβού για αύριο στο γραφείο του. Σε ερώτησή μας για την απάντηση που σκοπεύει να δώσει στον κ. Σαμαρά, ο κ. Σταμάτης μας είπε ότι ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει και να προσφέρει στην κεντρική πολιτική σκηνή, όμως εάν επιμείνει στην αυριανή συζήτηση ο πρόεδρος, τότε είναι πολύ πιθανό να πει το ναι.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Σταμάτης μιλώντας χθες στον Γιάννη Συμψηρή για λογαριασμό της εφημερίδας ''Μαχητής'' ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Πρόκειται για κάτι εξαιρετικά τιμητικό για μένα, το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι μου έδειξαν την αγάπη τους και με εμπιστεύτηκαν σε σημείο που να με βάλουν σε δεύτερες σκέψεις αν και είχα ήδη αρνηθεί την πρόταση σε συνάντησή μου με τον πρόεδρο του κόμματός μας τον κ. Σαμαρά. Ειλικρινά κολακεύτηκα και το ξανασυζήτησα αλλά νομίζω ότι κράτησα μια έντιμη στάση. Εξήγησα από νωρίς ότι ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος όπως εξήγησα και πρόσφατα στην τοπική τηλεόραση ότι πράγματι μπήκα σε μια διαδικασία να θεωρήσω μια τέτοια μάχη γοητευτική. Όμως πιστεύω ότι έχω δρομολογήσει άλλα πράγματα και ότι η παρουσία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι πιο σημαντική και για μένα και για τον τόπο στην παρούσα φάση. Θεωρώ ότι έχω να κάνω πράγματα και ότι η παράταξή μου χρειάζεται στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κεντρικό επίπεδο που μόνο η γοητεία του να βοηθήσεις τον τόπο σου δεν φτάνει. Θεωρώ, δε, ότι που έφτασαν την αυτοδιοίκηση στα σημερινά της προβλήματα πρέπει να πάρουν πάνω τους και την κατακραυγή αλλά και την τιμωρία. Είναι αυτό που είχα πει ότι πρέπει να γίνει κάποιος δωρητής σώματος και ψυχής για να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση έτσι όπως θα είναι τα πράγματα στο αμέσως επόμενο διάστημα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΝ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣ...ΟΛΟΙ ΤΣ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ...ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΟΙΤΑΝΕ...ΑΣ ΑΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!