Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Β. Αντωνόπουλος: ''Να συγκροτήσουμε μία ενωτική δημοκρατική παράταξη''.

Απ ότι φαίνεται φαίνεται η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στους αντάρτες ή καλύτερα στους ανεξάρτητους υποψηφίους του Αγρινίου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα δηλώνει σήμερα στην εφημερίδα ''Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων'', ο ενδιαφερόμενος για το δημαρχιακό θώκο, Βασίλης Αντωνόπουλος. «…Κάθε προσπάθεια που έχει ως σκοπό και στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση έτσι ώστε να συγκροτηθεί μια ευρεία, πλουραλιστική και Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοκρατική παράταξη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και αρωγό. Προς το σκοπό αυτό δηλώνω παρών και καλώ και προσκαλώ κάθε αυτοδιοικητικό στέλεχος αλλά και κάθε ενεργό πολίτη του νέου διευρυμένου Δήμου Αγρινίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συγκροτήσουμε μία ενωτική δημοκρατική παράταξη που θα διεκδικήσει τη δημοτική αρχή, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και «εν κρυπτώ χρίσματα…», αναφέρει ο κ. Αντωνόπουλος.

Ουσιαστικά ίσως για πρώτη φορά ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ προαναγγέλει την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Απ ότι φαίνεται οι άνθρωποι της Ιπποκράτους δεν έχουν κατορθώσει να τον μεταπείσουν. Σε κάθε περίπτωση οι μέρες που ακολουθούν αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ίσως μάθουμε τα πρόσωπα που θα αναμετρηθούν με το νυν δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό, αλλά και με τον υποψήφιο του ΚΚΕ Βασίλη Νικάκη.

Αξίζει βέβαια να σταθεί κανείς και στην χθεσινή ανακοίνωση του Δημήτρη Τραπεζιώτη στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων : «…Σε αυτή τη νέα αυτοδιοικητική και θεσμική πραγματικότητα θα συμμετάσχω ενεργά και θα καταθέσω τις προτάσεις μου στους συμπολίτες μου, ώστε να ανοίξουμε μαζί μια νέα οραματική και ελπιδοφόρα προοπτική για την περιοχή μας. Σχετικά με την άνωθεν επιβολή των υποψηφίων από τους μηχανισμούς, θεωρώ ότι η διαδικασία αυτή είναι παρωχημένη, ξένη προς την έννοια της αυτοδιοίκησης και παραπέμπει σε ετερόνομη θέσμιση. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι υπόθεση στενά κομματικών διαδικασιών…»

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και κάποιοι με όσο λιγότερες εξαρτήσεις από τα κωλοκόμματα!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Αντωνοπουλε

Καλειται τους ενεργους πολιτες ενώσετε τις δυνάμεις σας και να συγκροτήσετε μία ενωτική δημοκρατική παράταξη που θα διεκδικήσει τη δημοτική αρχή, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και εν κρυπτώ χρίσματα.
Τωρα ?
Δεν συμμετειχατε στις διαδικασιες κομματος για να παρετε χρισμα?
Δεν επιθυμησατε την κομματικη εξαρτηση?
Μετα απο αυτα το μονο που σας λεω ειναι οτι με τις δηλωσεις σας προσβαλετε την νοημοσυνη μας.
Επιπλεον η συμπεριφορα σας δειχνει εγωισμο και αντιδημοκρατισμο, γιατι οταν συμμετεχετε σε καποιες διαδικασιες η δημοκρατικη συνειδηση επιβαλει και τον σεβασμο προς το αποτελεσμα της διαδικασιας.Δεν γινεται οποτε δεν μας γινεται το χατηρι να σηκωνουμε μπαιρακι και να φευγουμε απο την παραταξη!!!
Για αυτο σας θεωρω εγωιστη αρα και επικινδυνο για το ποστο που διεκδικειται

Ανώνυμος είπε...

Τότε προς τί οι χωριστές συνεντεύξεις;Αφού συμφωνούν Τραπεζιώτης και Αντωνόπουλος γιατί δεν έκαναν μια κοινή συνέντευξη να πούν πως κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές.Ο ένας που ήταν σφόδρα ενάντιος στον διευρυμένο Δήμο Αγρινίου και ο άλλος που έχει χάσει οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση στην οποία έχει συμμετάσχει και εσχάτως δεν πήρε το χρίσμα.

Ανώνυμος είπε...

ασχετο αλλα....

ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΞΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

ΜΕ 0,8 MPHKE ΣΕ ΤΕΙ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ 1 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο 12.19 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ.TO ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ.ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ κ.ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ(ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ)ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΧΡΙΣΜΑΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο κ.ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ(ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 2002,2006) ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ.ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι φούμαρα γράφουν οι φυλλάδες!
Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης μόνος του θα κατέβει!
Είναι μάγκας και το αξίζει!!
Άκου Μοσχολιός και Αντωνόπουλος!
ΣΑΚ, Παναιτώλιο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ!!!! ΠΑΡΑΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!(ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟ Ή ΜΥΡΤΙΑ;;).

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ (ΑΠΟ ΜΕΣΑ).

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το πασοκ έκανε καλή επιλογή με τον μοσχολιο…
Καλά μωρέ είστε καλά τι μπορείτε να προσάψετε στον Αντωνόπουλο έναν Άνθρωπο που έχει προσφέρει σε τούτον τον τόπο χωρίς ιδιοτέλεια???
Τι πασοκ και κουραφέξαλα λέτε αφού δείξατε το ποιον σας οι τοπικοί πρασινοφρουροί και τώρα πατέ να μειώσετε τον γιατρό.
Μια ζωή εκμεταλλευόσασταν τον κόσμο και όλο οι ίδιοι ήσασταν στον δήμο στα κομματικά όργανα παντού μια κλίκα που διαχειρίζονταν τα πάντα σε δήμο και κόμμα(για να ικανοποιείται το lifestyle σας και να ψωνίζεστε) χωρίς να κάνετε το παραμικρό βήμα μπροστά και τώρα ζητάτε και τα ρέστα από έναν άνθρωπο που πήρε 18000 προσωπικούς σταυρούς στην περιοχή του νέου δήμου δεν ντρέπεστε???
Αν το πασοκ δεν ελέγχονταν από τους μηχανισμούς σας θα κατέβαινε ο μοσχολιος???
Υπάρχει περίπτωση να κάνει αλλαγή σ αυτόν τον τόπο ο Παπανδρέου αν έχει για
«συνεργάτες» αυτούς που έφτασαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα??? Αυτούς που δίνουν δημοτικά έργα στα παιδιά τους, αυτούς που διορίζουν τα παιδιά τους από τα 18 στο μετρό, αυτούς που τάζουν ανάπτυξη στον δήμο και τον νόμο 30 χρόνια τώρα και το μόνο που έχουν κάνει είναι ένα τίποτα, αυτούς που δεν έχουν κάνει τίποτα για τον αγρότη, αυτούς αφήνουν τα παιδιά του Αγρινίου να μεταναστεύουν σε άλλες πόλεις για 700 ευρώ και το χειρότερο αυτούς που σκοτώνουν κάθε μέρα τους αγρινιώτες με τους δρόμους τους…
Σα δεν ντρέπεστε που θα μιλήσετε για έναν Άνθρωπο σαν τον γιατρό…

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάν να το παίξεις ρε φούλη απ'τα Αγρίνιο λεω γω;
ΣΑΚ από Παναιτώλιο!