Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

O επιμένων Νικά(κη)...


Aνακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξει το ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία. Αναλυτικά πρόκειται για τα εξής 7 πρόσωπα:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Νικάκης Βασίλειος, έμπορος, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, πρώην διεθνής διαιτητής, Επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Αγρινίου και Δημοτικός Σύμβουλος, 56 χρονών, μέλος της Ν.Ε Αιτωλ/νιας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ: Mωραΐτης Νικόλαος, Βουλευτής του ΚΚΕ, αγρότης, 53 χρονών, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, μέλος του Δ.Σ της ΟΑΣ Αιτ/νιας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Γιαννακάκης Αλέξανδρος, δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ μέχρι τη συνταξιοδότησή του, 64 χρονών.
ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Βότσης Γεράσιμος, ΕΒΕ, 50 χρονών, μέλος του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου του Δ. Αστακού, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Συνεργασίας Αστακού, Στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ: Καραγιάννης Αθανάσιος, σιδηρουργός, 49 χρονών, μέλος του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου Θέρμου, Στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Μαργαρίτης Θεόδωρος , εκπαιδευτικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, 51 χρονών, Επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης Μεσολογγίου, μέλος της Ν.Ε Αιτωλ/νιας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Σινογιώργος Ιωάννης, αυτοαπασχολούμενος, 62 ετών, με συνδικαλιστική δράση στο χώρο και εκλεγμένος επί σειρά ετών στο Δ.Σ του κλάδου, Στέλεχος του ΚΚΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεότατοι όλοι. Νέος αέρας στην αυτοδιοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Τους υποψηφιους τους βρηκαν, στα ονοματα των δημων εχουν ενα θεμα. Δημος Ξηρομερου λεγεται οχι Αστακου... Μπε ρεεεεε...