Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

To ''παιχνίδι'' τώρα αρχίζει...

Τελικά το σίριαλ της υποψηφιότητας ή μη του Δημήτρη Σταμάτη έλαβε τέλος ή καλύτερα το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Συγκεκριμένα, από τη Ρηγίλλης ανακοινώθηκε πριν από λίγο η υποψηφιότητα του αιτωλοακαρνάνα πολιτικού για το Αγρίνιο, καθώς και οι αντίστοιχες των εν ενεργεία δημάρχων Θανάση Παπαθανάση για τη Ναύπακτο και του Νίκου Σολδάτου για το Άκτιο-Βόνιτσα.

Όπως αντιλαμβάνεστε από εδώ και πέρα αρχίζει η μητέρα των μαχών για το νομό μας που αφορά το 15ο δήμο της χώρας. Πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική στάση των Αντωνόπουλου-Τραπεζιώτη οι οποίοι προς το παρόν δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω ενώπιον της κομματικής πειθαρχίας. Απ ότι μαθαίνουμε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη κάνει αρκετές κρούσεις σε πρόσωπα, προκειμένου να τον ακολουθήσουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τώρα που όλα τελείωσαν στο παρασκήνιο για τη ΝΔ απομένει το βασικότερο όλων, που είναι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Μαθαίνουμε ότι σε αυτό θα συμμετέχουν πρόσωπα από την εποχή του Σταμάτη στη νομαρχία, αλλά και κομματικά στελέχη. Βέβαια, το στοίχημα για το Δημήτρη Σταμάτη είναι να δημιουργήσει ένα ψηφοδέλτιο με πολλά νέα και άφθαρτα πρόσωπα, καταξιωμένα επαγγελματικά, με προσφορά στην τοπική κοινωνία, αφού πλέον σε αυτές τις εκλογές λόγω της γενικότερης δυσπιστίας προς το πολιτικό σύστημα, οι πολίτες θα ψηφίσουν με εντελώς διαφορετικά κριτήρια. Ο ίδιος επίσης καλείται να καλύψει το χρόνο που έχει κερδίσει ο ήδη «χρισμένος» Παύλος Μοσχολιός, που μέχρι στιγμής επιδεικνύει έντονη προεκλογική δραστηριότητα αλωνίζοντας στην κυριολεξία το διευρυμένο δήμο απ άκρη σ’ άκρη.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η εκλογική μάχη παρουσιάζει ενδιαφέρον από κάθε άποψη. Προγνωστικά δεν χωρούν εύκολα , καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά…

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ,ΠΡΑΣΙΝΑ Ή ΜΠΛΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ; ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ Ή ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ;

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ(ΑΠΟ ΜΕΣΑ).

Ανώνυμος είπε...

25 Αυγούστου 2010 9:42 μ.μ. γράφεις...."ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ".

Μάλλον αστειεύσαι ή απλά δεν έχεις ξαναψηφίσει ποτέ (ή 1-2 φορές)ή δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με αυτό που λέμε πιάτσα (με την καλή έννοια, κουβέντες με ανθρώπους εννοώ).

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Από το 85 και μετά δεν υπήρξε ποτέ, ειδικά σε εθνικές αλλά και τοπικές.

Ανώνυμος είπε...

μονον αυτον φοβοταν ο μοσχολιος και τωρα του "εκατσε"~!
αντε παιδια! καλη λευτερια! επιτελους μετα απο 40 χρονια κεντροαριστερα στο αγρινιο παμε για αλλα!
παρτιτς μωρε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...ΑΚΟΜΑ ΜΑΔΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ?ΠΡΑΣΙΝΑ-ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ...ΓΙΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ?
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ 13 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 1.ΚΑΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτη τι πάς να κάνεις?
Το σκέφτηκες καλά?
Και εσύ βρε Κ.Λ στενέ του συνεργάτη, πως δεν τον...σταμάτησες τον Σταμάτη?

Γιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε.Τουάχιστον θα έχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση!!!

Ανώνυμος είπε...

μαγκες παρτε το χαμπαρι.

ο αλλοδαπος καθυστερημεος πηρε μερικα εκατομμυρια απο τις τραπεζες για να μας βαλει στο δντ.

μολις παρει τον πουλο, η δει οτι η κατασταση ζοριζει, θα φυγει ουτως η αλλως εξω για την θεση στο οηε η την παγκοσμια τραπεζ που του εχουν κρατημενη σαν ανταλαγμα και αυτη για το δντ.

δεν τον νοιαζει η ελλαδιτσα
παρτε το χαμπαρι επιτελους

πρεπει να τον διωξουμε πριν την κανει εξω μονος του αφου διαλυσει τη χωρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε γαμωτο χασαμε την ευκαιρια να δουμε το Σαλμά η το Παπαναστασίου ως υποψήφιους. Και τωρα ο Γιωργάκης τη θα βρει για να ακουγεται το ονοματακι του? Κατι θα σκαρφιστει εμαθα οτι στην Αγια Βαρβαρα γίνονται εκλογες για επιτρόπους. Α ο Μαριος που ειναι ρε παιδια? Αυτο το χρυσο παιδι της πολιτικης? Απεργαζεται νυχτα μερα το προγραμμα για την Υγεια της ΝΔ δεν τον εξαφανισε ο Σαμαρας λογο της κακης του παρουσιας στα ΜΜΕ τελευταια οπως κακοπροαιρετη θα υποθεσατε. Καλη επιτυχία Σταματη αντε μπας και πάρει και ο Λιβανός σειρα και δρομο για τη βουλη. Καλα ο Σαλμας θα πεθανει απο τη στεναχωρια του ετσι και μπει στη βουλη ο ΛΙβανος. Θα εχει πολυ πλάκα το εργο απο δω και περα

Ανώνυμος είπε...

ο σταματης δεν θα κατεβαινε αμα δεν μετραγε τα κουκια πρωτα.
κατι ειδε και κατεβαινει για δημαρχος.ειναι κναβ!

Ανώνυμος είπε...

Πρός 25 Αυγούστου 2010 10:16 μ.μ.

Απάντηση.
Από Παραβόλα ο μπαμπάς Σταμάτης.
Στο Κολωνάκι ηταν δημότης και πιθανόν σε κάποιο απο τα μαιευτήρια των βορείων προαστίων της Αθήνας ειδε το παιδί το πρωτο φως της ημέρας.
Και στο Αγρίνιο τι????? Μάλλον θέλει να γίνει δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

7-11-2010: η ώρα της τιμωρίας

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφηλείς ανθρώπους σε έναν από τους πιο μεγάλους και σημαντικούς Δήμους. Καλό και καθαρό αγώνα εύχομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημητράκι τα έμαθες τα νέα? Χωνάκι Παγωτοοοοοοοοοοοό!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγή και νέα και άφθαρτα πρόσωπα έλεγαν οι δυο μεγάλοι αρχηγοί .Σκεπτόμενος λοιπόν τις δεσμεύσεις των δυο πρόεδρων βλέπω ότι μάλλον μας δουλεύουν και ρωτώ :1)Αν αυτοί όντας τόσα χρόνια σε κυβερνητικές και αυτοδιοικητικες θέσεις είναι αυτό το νέο που μας εξήγγειλαν οι δυο αρχηγοί?2)Αν αυτοί οι δυο δεν έχουν ευθύνες για την κατάσταση της χώρας την δεδομένη στιγμή ?3)Αν δυο άνθρωποι με μια εικοσαετή θητεία σε διαφορές «κυβερνητικές» θέσεις είναι νέοι και άφθαρτοι?4)Αν έχουν ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται ο «νέος» δήμος Αγρινίου?
5)Τι νέο – φρέσκο μπορούν να προτείνουν στους αγρινιώτες?6)Γιατί οι «φωστήρες» των δυο μεγάλων κομμάτων διάλεξαν δυο πολιτικά πρόσωπα με μεγάλη πολιτική σταδιοδρομία να διεκδικήσουν έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας? Μήπως δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος προτίμα να δώσει μια «κυβερνητική» θέση σε καινούριους ανθρώπους που δεν έχουν ανάμειξη στα όσα έφεραν την χωρά του στο σημείο που είναι σήμερα?7)Μήπως τα μεγάλα κόμματα λένε μεγάλα λόγια αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλουν «άφθαρτους» στο προσκήνιο για να μην δουν τα όσα γινόταν στο παρελθόν και τα δώσουν στην δημοσιότητα?8)Μήπως ο Καλλικράτης να δίνει μεγάλη δύναμη στον δήμαρχο και προτιμούν ανθρώπους «που έχουν ράμματα για την γούνα τους» για να τους ελέγχουν?
Τέλος θέλω να πω ότι άνθρωποι που δεν έχουν «κυβερνήσει» μέχρι στιγμής και ξεκινάν από την αρχή μια «κυβερνητική» θητεία ίσως έχουν να προσφέρουν κάτι καινούριο καθώς δεν έχουν «γραμμάτια» να εξαργυρώσουν ίσως να μην είναι οι πολιτικοί που σήμερα σιχαινόμαστε ίσως είναι αυτό που η Ελλάδα τελικά χιάζεται για να γίνει επιτέλους μια ευρωπαϊκή χωρά. Με παλιά μυαλά δεν χτίζετε νέο κόσμο…

Ανώνυμος είπε...

Φωνάζω φωνάζετε φωνάζουν ολοι (για τους συντοπίτες μου αναφέρομαι ) για τους πολιτικούς που εχουν εκλεγεί τώρα και πρίν και δεν εχουν προσφέρει τίποτε.

Απο την αλλη ομως στην προεκλογική περίοδο εγω εσείς αυτοι που φωνάζουν σήμερα, θα τα ξεχάσουν ολα.
Θα ξαναδούμε η μήπως οχι εκείνα τα καραγκιοζηλίκια που ειδα στην τελευταία προεκλογική εκστρατεία, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στήν πλατεία Συντριβανίου, το πώς υποδεχονταν τον κάθε εκεί....υποψήφιο βουλευτή εθνοσωτήρα το κοπάδι του.
Τους αλλαλαγμούς τους μαζί με τα μεγάφωνα στο μέγιστο της εντασης, και την ευτυχία που έλαμπε στα προσωπά τους.
Τις αυτοκινητοπομπές τους στα διάφορα χωριά.
Τα παραμύθια φούμαρα που ελεγαν στον αφελή κοσμακη.

Μια απο τα ιδια θα εχουμε και πάλι μετά .
Μετά τις εκλογές θα ξαναρχήσουμε να φωνάζουμε κατηγορώντας τους και πάλι.
Νά ειμαστε καλά, και ζωή νά εχουμε, για να μας μπαίνουν καβάλα μιά ζωή αυτοι οι λεβέντες.

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε την κυβερνηση του μνημονιου ξανα εσεις.ξερετε.

Ανώνυμος είπε...

τα πραματα ειναι απλα,
οποιος γουσταρει μνημονιο ,τροικα,ψευτες, λεφτα υπαρχουν,μεταναστες,φτωχεια, ανεργια,εγκληματικοτητα,μιζερια,ανθελληνισμο και αλλα πολλα γιατι ειναι πολλα, παρακαλω να περασει και να ψηφισει απο εκει, οποιανου δεν του αρεσουν ολα τα παραπανω να περασει απο εδω.

διαλεχτεεεεεε κοσμεεεεεεεεεε