Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

To Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε τη δωρεά της βιβλιοθήκης του Κώστα Σταμούλη.


Ομόφωνα αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση (Δευτέρα, 30 Αυγούστου), τη δωρεά της βιβλιοθήκης του αείμνηστου Κωνσταντίνου Γ. Σταμούλη, η οποία θα βρει πλέον τη θέση της στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη καθώς και την πρόταση του Δημάρχου Αγρινίου να φέρει οδός της πόλης το όνομα του δωρητή.

Συγκεκριμένα, η βιβλιοθήκη αποτελείται από 10.000 βιβλία ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, ποίησης, αρχαίας ελληνικής γραμματείας, φιλοσοφίας και γενικά ευρύτερης θεματολογίας και αποτελούν έργο ζωής, το οποίο ο ίδιος είχε την επιθυμία να δωρίσει στη βιβλιοθήκη της γενέτειρας πόλης του, πραγματώνοντας έτσι τις ιδέες του για τον τρόπο που τα βιβλία που παραμένουν «ζωντανά».

Ο Κωνσταντίνος Γ. Σταμούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο από όπου ξεκίνησε τη λαμπρή επαγγελματική του σταδιοδρομία και τη διακεκριμένη αθλητική του δραστηριότητα με τον Παναιτωλικό. Επί σειρά ετών κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε τραπεζικούς οργανισμούς.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, στην ομιλία του ευχαρίστησε για τη δωρεά την οικογένεια, στα πρόσωπα των παιδιών του, Ελένης και Γιώργου – Άγγελου Σταμούλη και της συζύγου του κας Ευθαλίας Φωτεινού, που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μη χάσει ψήφους ο δημάρχαρος?

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε...

Με αυτό το σχόλιο που γράφεις σε αυτό το άρθρο, όποιον άλλο και να υποστηρίζεις σε αυτές τις εκλογές δίχνεις ποιός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ψηφίζεις και κάνεις τέτοια αισχρά σχόλια...

Και αυτός είναι είτε ότι δουλεύεις σε κάποιο γραφείο πολιτικού, που σημαίνει ότι τα πέρνεις για να τα γράφεις και δεν σε ενδιαφέρι το καλό της πόλης παρα μόνο το δικό σου, είτε τα γράφεις επειδη είσαι εμπαθής...

Μα είναι σχόλιο τώρα αυτό για την οικογένεια και τη μνήμη κάποιου νεκρου συνδημότη μας οι οποίοι έκαναν μια προσφορά ανιδιοτέλειας?

Δεν χωράν τέτοια αισχρα σχόλια σε αυτή την πράξη!

Τι να σου πω?
Είσαι τελείως ζώο!