Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Oι πρώτες κινήσεις του Παπαναστασίου και ο απόηχος της υποψηφιότητάς του.

Έντονη προεκλογική δραστηριότητα εμφανίζει ο αιτωλοακαρνάνας υποψήφιος για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παπαναστασίου, μόλις δύο μέρες από την ανακοίνωση της στήριξής του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήδη πραγματοποίησε δύο συσκέψεις, σε πολύ καλό κλίμα, σε Ηλεία και Αχαϊα με τις αντίστοιχες ΝΟΔΕ, καθώς και άλλη μία με το αρμόδιο οργανωτικό τμήμα για τις εκλογές της περιφέρειας. Σήμερα, ο κ. Παπαναστασίου βρέθηκε στο κέντρο της Πάτρας (Αγίου Νικολάου), όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες.

Όσον αφορά τις πρώτες αντιδράσεις από το εσωτερικό του κόμματος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Γιώργο Παπαναστσίου, κάτι που έπραξε τόσο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας, όσο και η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Η αλήθεια είναι ότι η υποψηφιότητα Παπαναστασίου βρίσκει προς το παρόν μεγαλύτερη απήχηση απ΄ότι ενδεχομένως κάποιοι περίμεναν, αφού πρόκειται για ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο.

Προφανώς ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός έχει κατά νου, ότι η εν λόγω περιφέρεια είναι κατ εξοχήν πράσινη, γι αυτό αγωνίζεται πυρετωδώς από τώρα προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η δυναμική που υπάρχει στον αντίποδα με την υποψηφιότητα Κατσιφάρα, αφού ο Αχαιός πολιτικός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πρωθυπουργό, έχοντας παράλληλα αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει αναπληρωτής νομάρχη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαμένος από χέρι!!! Πάράδοση της περιφέρειας άνευ όρων στο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παρότι Πατρινός θα στηρίξω το Γιώργο Παπαναστασίου. Είμαι μηχανικός και τον έχω γνωρίσει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όταν ήταν αντινομάρχης. Έχω πολύ θετική άποψη. Επίσης είναι νέος άνθρωπος και επιτυχημένος επιστήμονας.
Εδώ στην Πάτρα δεν πολυσυμπαθούν τον Κατσιφάρα, αλλά οι περισσότεροι θα τον ψηφίσουν με βαριά καρδιά λόγω ΠΑΣΟΚ. Επίσης θέλουν Αχαιό Περιφερειάρχη και όχι "μπουρτζόβλαχο" όπως λένε! Βέβαια εγώ και οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι γελάμε με αυτά. Τα θεωρούμε ανοησίες.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον συνάδελφο Γιώργο Παπαναστασίου. Πολλοί νέοι άνθρωποι εδώ στην Πάτρα θα τον στηρίξουμε, ανεξαιρέτως κομματικών πεποιθήσεων!

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε στα Ίμια. Να μην ξεχνάμε ποιοι ήταν οι δοσύλλογοι και οι σύγχρονοι εφιάλτες. Οι ίδιοιπου περιφέρονται και σήμερα,οι ίδιοι που ξεπουλάνε και σήμερα. Μακριά από κόμματα. Αλλά είναι οι ίδιοι. Τυχαίο?Δε νομίζω.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/1996.html#more

Ανώνυμος είπε...

εδω εχουμε για πρωθυπουργο μια barbie με καραφλα και μουστακι ο παπαναστασιου τους πειραξε?
αντε παιδια αρκετα κρατησε το αστειο ο γιωργακης πορδυπουργος.

Ανώνυμος είπε...

Καλή τύχη να έχει!
ΣΑΚ, Παναιτώλιο.

Ανώνυμος είπε...

ανοιξαμε και σας περιμεναμε μου θυμιζει η περιπτωση του Παπαναστασιου. Το παιδι κανει οτι μπορει για να φανει και βαζει υποψηφιος όπου βρει. Μα καλα δεν ξερει οτι δεν φτανει για τοσα και να βλογαει το θε και μεχρι δω που φτασε?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την υπεύθυνη και καθαρά γραμμένη(τόνους,μικρά γράμματα και κεφαλαία)απάντηση που έδωσες ή που δώσατε κύριε 7:56 π.μ. Να'στε καλά και εσείς και η οικόγενειάς σας που σας έχει(εφ'όσον έχετε οικογένεια).

Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο