Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις περιοδείες του ο Μοσχολιός.

«Απέναντι στις ανέξοδες υποσχέσεις, την άγνοια και την προχειρότητα, αντιτάσσουμε την εμπειρία, την γνώση, την όρεξη για δουλειά και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα.» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, κατά την διάρκεια της ομιλίας του το απόγευμα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου, στην Παραβόλα.


O επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», είχε την ευκαιρία και από την Παραβόλα, να παρουσιάσει όχι μόνο τις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος για τον νέο δήμο, αλλά και να εξειδικεύσει τις προτάσεις του συνδυασμού για τις περιοχές του σημερινού δήμου Παραβόλας, όπως πράττει άλλωστε σε κάθε δήμο.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα για τους οδικούς άξονες, περιλαμβάνει:

- Βελτίωση της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου και την κατασκευή της νέας γέφυρες στην Αβώρανη.

- Τον παρατριχώνιο δρόμο, με τις κάθετες προσβάσεις του

- Την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Παραβόλα – Λαμπίρι – όρια νομού.

Ακόμη, την ενίσχυση της αστικής συγκοινωνίας, της αγροτικής οδοποιίας και της άρδευσης με έμφαση στην επίλυση του προβλήματος ύδρευσης – άρδευσης στις περιοχές Κυρά Βγένα – Παλαιοκαριά - Αγ. Γεώργιος.

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού, υπάρχει ακόμη σχεδιασμός για παρεμβάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, με κυρίαρχη την δημιουργία του αποχετευτικού αγωγού στις βόρειες και νότιες περιοχές της Τριχωνίδας και την σύνδεση του με τον βιολογικό καθαρισμό του Αγρινίου.

Επίσης, προβλέπονται συγκεκριμένες δράσεις για το οικιστικό της Παραβόλας και την αξιοποίηση του υδάτινου δυναμικού της Τριχωνίδας για ναυταθλητικές δραστηριότητες.

Προτεραιότητα δίνεται στη σχολική στέγη και τα δημοτικά σχολεία Παραβόλας και Παντάνασσας καθώς και τη δημιουργία νηπιαγωγείων και ήπιες μορφές τουρισμού.

Στον πολιτισμό επίσης, προβλέπεται η δημιουργία εκθεσιακού κέντρου βυζαντινών εικόνων, η ανάδειξη του πύργου της Μουχταρίνας και του αρχαίου Βουκατίου.

«Ο κάθε καλόπιστος πολίτης μπορεί να δει και να συγκρίνει. Από τη μία υπάρχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, που απαντά στις ανάγκες της κάθε περιοχής ξεχωριστά και από την άλλη υπάρχει ένα… αόρατο πρόγραμμα, με σκόρπιες ιδέες, κακές αντιγραφές και ευφυολογήματα.» τόνισε στη συνέχεια ο Παύλος Μοσχολιός, για να ολοκληρώσει την ομιλία του με αναφορές στο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής του Αγρινίου, που όπως είπε «αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την συνέπεια και την υπευθυνότητα που διακρίνει την παράταξη «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» και που αποτελεί τη βάση για την επόμενη τετραετία.»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου τέλος, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές, τονίζοντας την κρισιμότητά τους για το μέλλον της περιοχής.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Παύλος Μοσχολιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και συνομίλησε με εργαζομένους και πολίτες, ενώ είχε συνάντηση με τον διοικητή και μέλη της διοίκησης του Ιδρύματος και αντάλλαξε απόψεις για την υγεία και περίθαλψη στην περιοχή και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η δημοτική αρχή του νέου δήμου Αγρινίου, στον ευαίσθητο αυτόν τομέα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσχολιός, συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε χώρους δουλειάς και υπηρεσίες, επισκέφθηκε την ΔΟΥ και την ΔΕΗ του Αγρινίου και συναντήθηκε με εργαζομένους και πολίτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παρακρατος πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο!
εκβιασμος απο τον Γαπ για εκλογες, τωρα αρχισαμε τις βομπες ολο τυχαια λιγες μερες πριν τις εκλογες, αρχισαν να μιλανε πλεον για αναδιαρθρωση του χρεους και εσυ μακακα νεοελληνα ξαναψηφισετους!
ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα σημερινά νέα:
Το Reuters αναπαράγεις τις δηλώσεις Παπανδρέου για πρόωρες εκλογές και προβλέπει πολιτική και οικονόμική αστάθεια με κυβερνήσεις συνεργασίας
Η Wall Street Journal αναπαράγει τις δηλώσεις Πάγκαλου για αναδιάρθρωση.
Και τα spreads οδεύουν προς τις 900 μονάδες.

Τελικά αυτή η κυβέρνηση είναι η χαρά των ..”σορτάκηδων”

μαυρο παιδια στο πασοκ και την παρεα τους.

Ανώνυμος είπε...

ptwxeusi 8elete kyrioi tis nd...mn fovaste erxetai!o xary potter molis akouse gia ekloges gt ta ekane panw tou k amesws alla3e ta legomena tou,k pou milate akoma exete k poly 8rasos...