Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

O Δημήτρης Σταμάτης στο Δήμο Παρακαμπυλίων.

Πάρα πολύ καλό κλίμα συνάντησε ο υπ. Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης από τους κατοίκους του Δήμου Παρακαμπυλίων. Οι κάτοικοι επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον κ. Σταμάτης, ο οποίος συνομιλώντας μαζί τους ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο για να ακούσω τα θέματα του Δήμου, αλλά μίλησα με τον Δήμαρχο για τα έργα του Δήμου, έργα που τα γνωρίζω πολύ καλά.


Ο Άγιος Βλάσης είναι ένα πανέμορφο μέρος που προσφέρεται για να αξιοποιηθεί τουριστικά, με πρωτοβουλία κυρίως των νέων ανθρώπων, εκμεταλλευόμενοι τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Μπορούν να γίνουν ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακές ταβέρνες και παραδοσιακά καφενεία, που θα τονώσουν την οικονομία της περιοχής και θα θέσουν τις βάσεις προκειμένου να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους και να επιστρέψουν όσοι έχουν φύγει, αφού θα υπάρχουν δουλειές. Όλα αυτά θα δώσουν ζωντάνια στα χωριά του Δήμου.

Επιπλέον ως αυριανός Δήμαρχος, θα συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα ως Νομάρχης. Θα διεκδικήσω τα αντισταθμιστικά οφέλη από την ΔΕΗ. Σε αυτόν τον αγώνα όμως χρειαζόμαστε όλοι μας. Ο Δήμος Παρακαμπυλίων έχει σε αφθονία τον πλούτο του νερού, χωρίς όμως να τον αξιοποιεί όπως θα έπρεπε.

Ο βασικός μου στόχος είναι να βελτιώσω την καθημερινότητά σας. Για το λόγο αυτό θα διατηρήσω τα Δημαρχεία ως έχουν, με όλες τους τις υπηρεσίες τους, τα Κ.Ε.Π., προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα οι πολίτες, τους υπαλλήλους και μάλιστα όποιος υπάλληλος του κάθε Δήμου που αποτελούν τον νέο Δήμο Αγρινίου κατοικεί εκτός του Δήμου όπου εργάζεται, κατόπιν επιθυμίας του, θα μπορεί να μεταφερθεί στο Δήμο όπου ζει. Κανένα σχολείο δεν θα κλείσει

Τέλος θα αξιοποιήσουμε τις παραγωγές σας από την γη, όπως η ελιά».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: