Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αλλαγή σελίδας από αύριο για το agrinionews...


Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας το ιστολόγιο agrinionews αποχαιρετά τη μπλογκόσφαιρα, όχι όμως και το διαδικτυακό χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια η όρεξη και το μεράκι δύο νέων ανθρώπων για προσφορά διαδικτυακής ενημέρωσης, φαίνεται ότι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το αναγνωστικό κοινό. Η ανελλιπής και αντικειμενική ενημέρωση, ο σχολιασμός των γεγονότων, καθώς και η αμφίδρομη επικοινωνία συντακτών-αναγνωστών ήταν και είναι τα συστατικά εκείνα που καθιέρωσαν το agrinionews αρκετά υψηλά στις προτιμήσεις σας. Εξάλλου τα στατιστικά του google analytics είναι αδιάψευστος μάρτυρας για του λόγου το αληθές.

Έχοντας όμως πάντα κατά νου από καιρό, τους ραγδαίους ρυθμούς εξέλιξης της διαδικτυακής ενημέρωσης, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα… να «πάμε πιο ψηλά», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται εδώ και ημέρες στη σχετική αφίσα.

Από αύριο λοιπόν, το agrinionews αλλάζει μορφή και γίνεται ειδησεογραφικό portal, παραμένοντας όμως εξίσου άμεσο με το αναγνωστικό του κοινό. Πρόκειται για μια προσπάθεια, την οποία είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αγαπήσετε ακόμη πιο πολύ. Τις λεπτομέρειες δεν σας τις αποκαλύπτουμε, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να τις διαπιστώσετε ιδίοις όμασι.

Αυτή είναι και η τελευταία ανάρτηση του blog agrinionews, οπότε και από αύριο αναλαμβάνει δράση, στην ίδια πάντα ηλεκτρονική διεύθυνση, η ειδησεογραφική πλέον ιστοσελίδα http://www.agrinionews.gr/.

Επειδή οι απαιτήσεις αυτού του εγχειρήματος είναι σαφώς πιο αυξημένες, στην παρέα των συντακτών Ανδρέα Μπρέσιακα (Ασκούμενος Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αγρινίου) και Λίνου Υφαντή (Φιλόλογος), προστίθεται και ο Γιώργος Ροΐδης (Διευθυντής Εφ. Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων), ενώ στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλλει με τη δημοσιογραφική του πένα και ο Γιάννης Συμψηρής( Δημοσιογράφος Εφ. Μαχητή και Ραδιοφωνικού Σταθμού AntennaStar).

Καλή πλοήγηση λοιπόν από αύριο στο νέο και ανανεωμένο http://www.agrinionews.gr/!!!

5 σχόλια:

Τασολάμπρου Χρυσούλα είπε...

Καλή συνέχεια στην ήδη άριστη δουλειά που κάνετε!!!

Ενωση Συλλογων Γονεων Δημοσιων Σχολειων Αγρινιου είπε...

Καλή συνέχεια στην ήδη άριστη δουλειά που κάνετε!!!

gitsanas είπε...

Καλή αρχή στο νέο σας βήμα με αντικειμενική ενημέρωση (όπως μας έχετε συνηθίσει εξάλλου) και μια ευχή να έχουμε όσο γίνεται πιο καλά νέα!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Παιδιά τα συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνατε τρία χρόνια τα 'χουμε πει πολλές φορές!
Από αύριο το agrinionews πετάει ψηλότερα!
Καλή Επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα,υγεία και δύναμη.

Acarnania Blog είπε...

Καλή επιτυχία. Δείτε τι γράψαμε σχετικά. http://acarnania.blogspot.com/2011/03/agrinionews.html