Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εικόνες " Ερμού" στη Χαριλάου Τρικούπη

Εικόνες που θυμίζουν "Ερμού" είδαμε αυτές τις μέρες στο κέντρο της πόλης μας. Και μιλάμε φυσικά για τους μίμους που έκαναν την εμφάνιση τους δίνοντας μια διαφορετική νότα στους δρόμους του Αγρινίου.
Aυτό βέβαια τράβηξε τη περιέργεια και τα βλέμματα αρκετών περαστικών.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agrinionews, όχι μόνο θετικό δεν είναι,αλλά δείχνει την κατάσταση που οδεύουμε. Όλοι αυτοί κανένα φραγκοδίφραγκο περιμένουν,δείτε το κουτάκι κάτω από το μίμο. Η οικονομική κατάσταση θυμίζει χούντα, μας παίρνουν τα λεφτά ρε, ξυπνάτε.Μας τα πήραν,μας τα έφαγαν. Ήρθαν όλα τα παράσιτα από Αθήνα, οι μίμοι, οι κουτσοί, οι Πακιστανοί που περιφέρονται ασκόπως και ποιος ξέρει τί κάνουν τις ώρες που ο κόσμος κοιμάται. Εσείς τί λέτε?Είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους μήνες γεμίσαμε από αυτούς?Δε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ναι σαν την ερμου.i love agrinio!καθε μερα αυτη η πολη κατι καινουργιο εχει να σου διξει.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε φτώχια και σε αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

18 Ιουνίου 2010 1:18 π.μ

οταν ολα θα εχουν ισοπεδωθει τοτε φωναξτε μας να βαλουμε σε ταξη την πατριδα. κουραγιο, η ωρα φτανει.

Ανώνυμος είπε...

kits

Ανώνυμος είπε...

Eleos re paidia!!!Amesws, "poios kserei ti kanoune otan koimomaste"....Fytrwnoun pyrininka se oli tin poli!!!!Enas talaipwros an8rwpos kanei 1 apelpida prospa8eia na vgalei t psomi tou k mas pali mas ftaine ola!!!!
Aiwnia xwriatoAgriniwtika myala....

Ανώνυμος είπε...

2.00 μαθε οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της Αγρινωτικης κοινωνιας οχι απλα δεν ενστερνιζεται τις αποψεις που γραφτηκαν πιο πανω αλλα τις εναντιωνεται και τις αντιμαχεται εδω και δεκαετιες.Οποτε ο επιλογος (και μονο αυτος)του σχολιου σου ειναι εντελως ακυρος,Το οτι υπαρχουν (τα ιδια)2,3 αντε 5 ατομα που δεν βρισκουν χωρο στη τοπικη κοινωνια της πολης και ετσι αναγκαζονται να δωσουν μαχη με τα πληκτρολογια και τα ποντικια βρισκοντας διεξοδο στο διαδικτυο αποδεικνυει τα λεγομενα μου.

kostakoutas είπε...

21 Ιουνίου 2010 2:19 π.μ.

Το ότι ενα μεγάλο μέρος δεν ενστερνίζεται τις όποιες απόψεις δεν σημαίνει ότι αποτελεί και το όλον αυτού,οπότε καλό θα ήταν να γράφει ο καθένας οτι θέλει και να λείπουν οι αυτόκλητοι δικηγόροι.
Εξάλλου σε ενα μπλογκ και γενικότερα στο διαδίκτυο,όλοι μάχες με τα πληκτρολόγια δίνουμε,ελάχιστοι τις δίνουμε στην πραγματική μας ζωή.

Σαμπάχ είπε...

Εξάλλου σε ενα μπλογκ και γενικότερα στο διαδίκτυο,όλοι μάχες με τα πληκτρολόγια δίνουμε,ελάχιστοι τις δίνουμε στην πραγματική μας ζωή.

+100000000000000

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει το τελευταίο καιρό...

Ανώνυμος είπε...

βασικα εχω την εντυπωση οτι ειναι ο δευτερος που υπαρχει στο αγρινιο.εχω δει αλλον εναν αλλα δεν εχει στανταρ θεση,θα τον εχετε προσεξει φανταζομαι,ενας ψηλος αδυνατος φοραει και τιραντες συνηθως