Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Εκλογές στην Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Την 6η Ιουνίου 2010 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Περιφερειακών Εκπροσώπων της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ) με θητεία για τα επόμενα δύο έτη.Περιφερειακός Εκπρόσωπος των Αξ/κών του Π.Σ για τις Πυρ/κές Υπηρεσίες της Δυτ. Ελλάδας, εκλέχθηκε ο Επιπυραγός Θεόδωρος Βασιλάκης που συγκέντρωσε 71 ψήφους έναντι 33 του 2ου υποψηφίου Eπιπυραγού Γεωργακόπουλου Ευθυμίου.
Ο Κος Βασιλάκης είναι πτυχιούχος Α.Ε.Ι (Μαθηματικός) με μετεκπαίδευση στην ανάλυση συστημάτων Η/Υ και παράλληλα σπουδάζει στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής.
Κατετάγη στο Πυρ/κό Σώμα το 1991, αποφοίτησε 1ος από τη σχολή Αξ/κών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 1996, έχει υπηρετήσει μεταξύ αλλων ως υποδιοικητής στην Πυρ/κή Υπηρεσία Ναυπάκτου στον 7 ο Π.Σ Αθηνών ,Προιστάμενος ΠΣΕΑ στη Δ/ση Π.Υ Αθηνών και την περίοδο αυτή υπηρετεί ως υποδ/τής στην την Π.Υ Μεσολογγίου.
O κος Βασιλάκης έδωσε μεταξύ άλλων έμφαση σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η πυροσβεστική υπηρεσία όπως ,μείωση του προσωπικού, εκπαίδευση - εξιδίκευση στελεχών, επέκταση-αντικατάσταση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, θέματα υγειινής-ασφάλειας του προσωπικού κατά την παραμονή του στις εγκαταστάσεις όσο και κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, αναγνώριση επικίνδυνης-ανθυγειινής εργασίας, θέματα μισθολογίου-ασφαλιστικό κ.α .
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο από αυτή την είδηση είναι ότι ο νέος εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αιτωλοακαρνανία αλλά παρόλα αυτά πλειοψήφισε στις εκλογές του συνδικαλιστικού του κλάδου στο οποίο υπάγονται οι νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Αχαίας και Ηλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: