Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νέος πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας εξελέγη πριν από λίγο ο Θανάσης Μαυρομάτης, ο οποίος ήταν τελικά και ο μοναδικός υποψήφιος, αφού μόλις χθες η Άννη Κοντούρη απέσυρε την υποψηφιότητά της. Συνολικά ψήφισαν 185 νεολαίοι. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος έχει διατελέσει υπεύθυνος της ΔΑΠ ΤΕΙ Ηρακλείου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, καθώς και αναπληρωτής διευθυντής ΟΝΝΕΔ.

Πάντως έντονο ήταν το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, αφού μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε αποφασιστεί σε ποιες πόλεις του νομού θα στηθούν κάλπες, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των μελών προς την κεντρική διοίκηση της γαλάζιας νεολαίας. Τελικά η απόφαση έστω και καθυστερημένα πάρθηκε και οι οννεδίτες προσήλθαν για να ψηφίσουν στο Μεσολόγγι, όπου υπήρχε και το μοναδικό εκλογικό κέντρο στην Αιτωλοακαρνανία.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φάνηκε για άλλη μια φορά το κατευθυνόμενο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής.
1 κάλπη, 1 υποψήφιος σε ολόκληρο νομό.

Η Κοντούρη γιατί απέσυρε την υποψηφιότητά της ?

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΟΝΤΟΥΡΗ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θαναση συγχαρητηρια.Ολοι μαζι για μια ΟΝΝΕΔ μαζική και δυναμικη

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΝΕΔ μαζική και δυναμική????ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

tha to xonepsete....peste kiala...to xeroume...TSOUZIIIIIIIIIIIIIIIII

Ανώνυμος είπε...

ψευτοδιαδικασίες. 1 υποψήφιος, 185 ψήφισαν, και αν είναι και τόσοι. κόμμα πλειψηφίας τάχα μου . προφανώς ήταν κάποτε. γκρεμίζεται το πολιτικό σκηνικό. ποιά ντόρα ποιός Σαμαράς ποιός γιωργάκης. ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ....ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια????
Παλι ασχετος??? Σ αυτη την ΟΝΝΕΔ Αγρινιου ενας γνωστος, ικανος ανθρωπος δεν μπορει να ασχοληθει??
Φτανει πια με τους ανιδεους