Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Κονδύλια για το "Βοήθεια στο Σπίτι"

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε την επιχορήγηση της Αναπτυξιακής Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε για το έργο δημιουργίας μονάδας "Βοήθεια στο Σπίτι". Συγκεκριμένα ενέκρινε το ποσό των 24.030 ευρώ για τους Δήμους Φυτειών και Παλαίρου, ενώ 19. 620 ευρώ για τους Δήμους Μεδεώνος και Ανακτορίου. Το ποσό αφορά το 90% της προκαταβολής από 01/01/2010-31/03/2010
Γεγονός είναι ότι το εν λόγω πρόγραμμα περνά μέσα από πολλές δυσκολίες, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι δήμοι που το κατήργησαν. και πολλοί έργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους.
Όπως και να έχει, το "Βοήθεια στο Σπίτι"ήταν ανάσα ζωής για πολλούς ηλικιωμένους ειδικά απομακρυσμένων περιοχών.
Στη δίνη όμως των άσχημων εξελιξέων στην οικονομία, αμφίβολο είναι το μέλλον τέτοιων προγραμμάτων..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

egw exw filous pou einai aplhrwtoi polh kairo kai tha sunexisoun ..

Ανώνυμος είπε...

Ας πάμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΣ τουλάχιστον στον ιστότοπο του Πρωθυπουργού της χώρας μας-www.papandreou.gr-για να διαμαρτυρηθούμε...Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗς ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΑΕΔ(ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ),ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 25 ΣΕ 20 %,ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣΝ ΚΤΛ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΤΛ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΙς ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΝΤΡΟΠΗ...ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.ΜΟΝΟ.
ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΒΟΛΕΨΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ.Ας ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ....ΤΙ ΑΛΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

Το βύσμα του βύσματος στη βοήθεια στο σπίτι... Όποιος τα ξέρει από μέσα καταλαβαίνει.