Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Αιτωλοακαρνάνες στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Έντονο άρωμα Αιτωλοακαρνανίας έχει πλέον η νέα σύνθεση της Πολιτικής Επιτροπής (πρώην Κεντρική Επιτροπή) του κόμματος της ΝΔ, όπως αυτή προέκυψε μετά το 8ο τακτικό συνέδριο. Πρωτιά στην κατηγορία της περιφέρειας ανδρών για το Θύμιο Δρόσο, με τους Γιάννη Τσιτσέλη και Λάμπρο Ζωγράφο να καταλαμβάνουν αντίστοιχα την 20η και την 33η θέση σε σύνολο 80 ατόμων. (της εν λόγω κατηγορίας). Ακόμη η πολιτεύτρια Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού, από τις συνολικά 35 γυναίκες που εκλέχτηκαν για την περιφέρεια βρίσκεται στην 7η θέση. Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αποτελεί και ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπάκτου Άγγελος Σταυρόπουλος ως ένας εκ των 17 εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω επιτροπή εξελέγησαν και μέλη τα οποία έλκουν την καταγωγή τους από το νομό μας, αλλά δραστηριοποιούνται κομματικά εκτός αυτού.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ;ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

STA LIOKIA MAS. PALIOS DEXIOS-MALAKAS.

Ανώνυμος είπε...

TI ΜΠΛΕ ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΞΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΙ.Η ΜΗΠΩς ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.ΘΑ ΜΑς ΣΩΣΕΤΕ...ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ...