Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας"

Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας. Αυτά δήλωσε εν ολίγοις στον Αχελώο TV ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας καθηγητής το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Σερπάνος, o oποίος ήταν κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο αυτό.
agrinionews: Μακάρι να υπάρξει αίσια κατάληξη στο ζήτημα αυτό.
Εν όψει του "Πανεπιστημιακού Καλλικράτη, θα ήταν άδικο άλλωστε το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο να κριθεί -και να καταργηθεί προτού καν προλάβει να λειτουργήσει ως αυτόνομο. .

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα πρόεδρε... όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες και απόψεις συγκεκριμένων ατόμων, δεν υπάρχει κανένα επίσημο θέμα κατάργησης του πανεπιστημίου μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλόν ύπνον....
Και γυρίστε μετά πλευρό....

Ανώνυμος είπε...

αχ τι καλα!ο ποεδρος ειπε οτι ολα θα πανε καλα!μπραβο,ετσι γερα,ολα τα προβληματα μας λυθηκαν!!!...ταπεινος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχολόγια....τα πιστεψαμε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Και για ποιό πανεπιστήμιο μιλάμε? Τρείς σχολές είναι πανεπιστήμιο?Πρέπει αμμέσως να έρθουνε νέα τμήματα και ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙ.

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΤΑ 3 ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝ\ΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ή ΠΑΤΡΑΣ).

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

αντε παλι. εδω εχει διαλυθει το συμπαν ολοκληρο, σε λιγο δεν θα υπαρχει τιποτα και εσεις μιλατε ακομα για πανεπιστημια. ρε πατε καλα η΄ θα βαλουμε τις φωνες?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

14 Ιουνίου 2010 10:17 π.μ.
χαχαχαχαΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΩΝ ΚΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ?
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ? ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

14 Ιουνίου 2010 1:39 μ.μ.

ευτυχως που μας εκοψε και ακουσαμε την νεα ταξη των πραγματων και ριξαμε τον Καραμανλη!!! γατες ειμαστε!!!!

ΤΥΧΑΙΟΟΟΟΟΟΟ????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!!ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ???ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ???
ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας προσέξουν βουλευτές και Δημος γιατί ολα εχουν ενα όριο.Και ως πόλη δεν έχουμε περιθώρεια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 3-4 ΣΧΟΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩ ΝΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ 60.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ε.....χμ.
Υπαρχει τεραστιο θεμα καταργησης.Με πολλες προτασεις και εναλλακτικες μαλιστα.
Soon....