Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών στη Δυτική Ελλάδα.

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων στην Πάτρα. Από την περασμένη Δευτέρα εκπρόσωποι του κλάδου βρίσκονταν στην είσοδο του λιμανιού κάνοντας περιφρούρηση της απεργίας τους, ώστε να αποτρέψουν την κίνηση φορτηγών και βυτιοφόρων. Πλέον επεκτείνουν την παρουσία τους στα διόδια και στο Ρίο, τόσο στη Γέφυρα όσο και στο πορθμείο, με πρόθεση να εμποδίσουν τη διέλευση φορτηγών και βυτιοφόρων.

Στη Γέφυρα το "μπλόκο" έχει στηθεί στο Μολύκρειο, στα πρώτα φανάρια πριν την είσοδο στη Γέφυρα, για όσους έρχονται προς Πάτρα.

Μέχρι στιγμής στις διελεύσεις από τη Γέφυρα και τα διόδια δεν έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα.

Περισσότερα προβλήματα υπάρχουν στο λιμάνι που έχει εμποδιστεί η είσοδoς σε αρκετά φορτηγά καίτοι δεν είναι Ελληνικά. Μάλιστα σήμερα το απόγευμα προκλήθηκε και ένταση μεταξύ απεργών και ναυτιλιακών πρακτόρων οι οποίοι έγιναν αποδέκτες διαμαρτυριών από ξένους οδηγούς στους οποίους δεν επιτράπηκε η είσοδος στο λιμάνι.

Πάντως, η παρεμπόδιση δεν αφορά όλους. Η ομάδα περιφρούρησης κρίνει κατά περίπτωση και επιτρέπει την κίνηση σε οδηγούς που βρίσκονται επί πολλές ημέρες στο δρόμο.

Ωστόσο, όπως είπαν πριν λίγο στο thebest.gr, απεργοί που βρίσκονται στο λιμάνι της Πάτρας, τις επόμενες ώρες προτίθενται να σκληρύνουν τη στάση τους και να μην επιτρέψουν την κίνηση κανενός φορτηγού ή βυτιοφόρου

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: