Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.


Τα 11 πρόσωπα τα οποία θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώθηκαν μετά το πέρας της διεξαγωγής του Εθνικού Συμβουλίου και έχουν ως εξής (κατά αλφαβητική σειρά):
Αντωνόπουλος Βασίλειος
Γιαννακά Σοφία
Δημαδάμα Ζαφειρούλα (Ζέφη)
Κατερινόπουλος Αθανάσιος
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Μακρυπίδης Ανδρέας
Μπασαγιάννης Αθανάσιος
Μωραϊτης Αθανάσιος (Θάνος)
Σιούνα-Δημητρακοπούλου Μαρία
Τορουνίδης Αθανάσιος
Ψαράκης Ιωάννης

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ!4 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ... ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Θα υπηρετήσουν την έρμη την Αιτωλοακαρνανία, ή θα γίνουν για άλη μια φορα θυματα της γραφιοκρατίας?

Ανώνυμος είπε...

Κατά σειρά, Μωραίτης, Γιαννακά, Μακρυπίδης ή Κουρουμπλής. Αυτοί θα βγουν από ΠΑΣΟΚ. Από ΝΔ, αναμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

''ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΜΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
ΜΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΔΑΜΑ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ
ΜΕ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ-ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ
ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ
ΜΕ ΘΑΝΟ ΜΩΡΑΙΤΗ
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ
ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑ
ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΙΟΥΝΑ
ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ
ΑΠ'ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΨΑΡΑΚΗ
ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡ___
ΑΠ'ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗ
ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΚ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ''

(ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ --ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ''ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ''....ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ)

ΑΚΥΡΟ---ΑΠΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΚΛΩΝΟΥΣ'', ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
[ΝΔ=ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΣΟΚ=ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΛΠ]. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!!! Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1967, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ;
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

FILE 5.18, EGO THA PAO AFRICA!!!ERHESAI;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΚΛΩΝΟΥΣ'', ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
[ΝΔ=ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΣΟΚ=ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΛΠ]. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!!! Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1967, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ;
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!

S.F.T. είπε...

Μωραίτης, Γιαννακά, Μακρυπίδης.
Και να δεσμευτουν οτι θα εργαστουν για το νομο και το Αγρίνιο !!!!!

ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΟΥ,ΜΟΡΦΩΣΗΣ Κ ΠΥΓΜΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ..ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΧΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΑ ΄΄ΚΛΕΦΤΙΚΑ΄΄ ΧΡΗΣΤΑΡΑ(ΑΝΙΨΙΟΣ ΠΕΠΟΝΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!).

ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΙΠΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΝΕΟΙ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΣΑΞΙΕΣ Η ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΄΄ΚΛΩΝΩΝ΄΄, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΄΄ΠΑΡΑΠΕΡΑ΄΄, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΄ΖΥΓΟ΄΄ ΤΟΥ ΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΑΓΡΟΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
1. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΓΟΝΟΣ ΕΚΛΕΙΨΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ:ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;Ε,ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ, ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η 12Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2.ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ[ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ].
ΓΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΗΘΕΝΤΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ:ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ .ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!!ΨΗΦΟΙ 17.0000!!!! [Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!!!].

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΄΄ΚΛΩΝΩΝ΄΄, ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΣΤΟ ΄΄ΧΩΡΙΟ΄΄, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Ε,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΑΡΓΑ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΨΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ,ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΄΄ΒΟΥΛΕΥΤΗ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!![ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!]

11 Σεπτέμβριος 2009 12:40 πμ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΤΥΠΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ " Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

επιτελους!!! ενας δικος μας ανθρωπος που μενει στο τοπο που εκπροσωπει και ξερουμε οτι θα ειναι κοντα μας οταν τον χρειαστουμε γιατι μας το εχει αποδειξει ως αντινομαρχης που ηταν. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΑΚΗ!!!