Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Για το πανό στη διασταύρωση Αγριλιάς.

Διερχόμενος οδηγός έκανε την εξής παρατήρηση: Στη διασταύρωση της Αγριλιάς Μεσολογγίου, είναι αναρτημένο πανό για την ίδρυση του Εφετείου στο Αγρίνιο. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι το πανό είναι κρεμασμένο στο ύψος των φαναριών που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Οι οδηγοί που έρχονται προς το Μεσολόγγι δε βλέπουν από κάποια σημεία, όπως πλησιάζουν τη διασταύρωση, το σηματοδότη που βρίσκεται ψηλά, πάνω από το οδόστρωμα, οπότε ρυθμίζουν την ταχύτητά τους με την ένδειξη του σηματοδότη που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν προπορεύεται μεγάλο όχημα που ελαττώνει την ορατότητα. Με λίγα λόγια οι οδηγοί περνώντας από εκείνο το σημείο πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικοί . Ευτυχώς δε συμβαίνει το ίδιο στο ρεύμα προς Αγρίνιο (αν και υπάρχει και εκεί πανό, το οποίο είναι σωστά τοποθετημένο).
Το σχόλιο μας: Ας πάει κάποιος σε εκείνο το σημείο να το τοποθετήσει λίγο καλύτερα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας πάει να το κατεβάσει εντελώς,γιατί κουράζουν οι κύριοι εκεί κάτω με τα καμώματά τους.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι το πανό, στο κάτω κάτω αν σκοτωθεί κανένας χαλάλι για την τιμή της Ιεράς Πόλης!

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό το βάλανε εκεί. Να τσακιστεί κανένας για να πάρει δημοσιότητα το θέμα...

neoinileias είπε...

Η εξάλειψη κάθε πηγής διαφθοράς δεν είναι ρεαλιστικό να λέγεται ότι μπορεί να γίνει, μπορεί όμως να μειωθεί σε ένα επίπεδο όπου θα παύσει να στρεβλώνει την οικονομία και να δεσμεύει την κοινωνία.
Το κλειδί για την καταπολέμηση της διαφθοράς είναι η πολιτική βούληση και καταρχήν πρέπει κανείς να ξεκινήσει με τις βασικές αρχές της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της δικαιοσύνης.
Σήμερα και με ορίζοντα τις ευρωεκλογές του 2009 η διαμόρφωση ενός νέου υγιούς πολιτικού σκηνικού με νέα άφθαρτα πρόσωπα είναι απόλυτα απαραίτητη.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
http://neoinileias.blogspot.com/