Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Aνακοίνωση της Θύρας 6 για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

'' ‘Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ήδη στη Super League’: Αχιλλέας Μπέος.
Στο χθεσινό (σ.σ. την Παρασκευή) αγώνα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας με τον Ολυμπιακό νιώσαμε πραγματικά στο πετσί μας τι εννοεί ο ‘ποιητής’. Σφαγιαστικό χειρουργείο με πριονοκορδέλα μας πέρασε ο διαιτητής Ιωαννίδης του ‘αμαρτωλού’ συνδέσμου Πειραιά. Ενός συνδέσμου που ανέβασε πέρυσι την Ηλιούπολη, φέτος κάποια άλλη ομάδα (τι κάνει νιάου-νιάου?) συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του από την εποχή της παράγκας.
Ο καμικάζι διαιτητής Ιωαννίδης ήρθε στο Αγρίνιο σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όταν 5.000 Αγρινιώτες τον φώναζαν ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, δεν διέκοψε τον αγώνα γιατί ‘’επέτυχε’’ στο έργο που του είχαν αναθέσει τα αφεντικά του. Κατάφερε και ξύπνησε μνήμες του ’76 όταν ένας άλλος διαιτητής έφυγε από το γήπεδο με ένα αυτί λιγότερο! Φροντίστε να έχουμε πισωγυρίσματα…
Όσο για τον ορισμό του αγώνα Παρασκευή, μετά από αγώνα τη Δευτέρα, ζητάμε από την πρώην ΕΠΑΕ να ορίσει αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ανήμερα Χριστουγέννων, πρωτοχρονιάς και Πάσχα. Εξαντλήσατε την υπομονή μας τη 2η μόλις αγωνιστική. Εσείς οι ίδιοι γεννάτε τη βία που μετά ‘’φαρισαϊκά’’ και δήθεν θέλετε να ‘’καταπολεμήσετε’’. Για οτιδήποτε συμβεί από δω και πέρα υπεύθυνοι είστε εσείς και τα κοράκια. ''

Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ μπράβο βαθυστόχαστη σκέψη τα εν λόγω παιδιά"καλών" οικογενειών!!! Μπράβο σκέψη. Στοχασμός βαρύς και ασήκωτος!!! Το πέναλτι στο 90' του Σαριέγκι απόψε το είδανε; Δηλαδή τώρα ο SUPER 3 τι πρέπει να κάνει; Να βγεί μήπως στο αντάρτικο; Ή μήπως η ΠΑΕ Άρης να εκδόσει ανάλογη της ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωση; Σοβαρααααά, παίδες. ΣΟΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ,Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΙΑ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΝΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

re ti lene oi apo pano, den erxeste na deite poioi einai sti thyra 6, se ligo kairo tha einai kai ta dika sas paidia an pote apoktisete.
kai kati allo file 1:48 tha ithela na mas ta les kai mprosta mas auta kai oxi mono mesa apo to net pou sou einai pio eukolo mias kai diatireis tin "anonymia" sou.
h fasi einai oti prodidese apo ton grafiko sou xaraktira kai auta pou grafeis ta exeis anaferei kai pio palia allou.

gia ton 10:10 apla min tis diavazeis an den sou aresoun kai tis exeis varethei opos les.
asxolisou me tis TERASTIES omades tou ΠΟΚ.
kalimeres

kostakoutas είπε...

παρακαλούνται οι 2 παραπάνω σχολιαστές να κόψουν τα ναρκωτικά

Ανώνυμος είπε...

KALA OI 2 PROTOI KANOUN MPAM OTI DEN INE PANAITOLIKOI,O DE DEYTEROS AKTOS TOU OTI DEN INE EXEI KAI TON TITLO TOU GRAFIKOU!!

STA MANTRIA SAS GIDIA,MOLINETE TON XORO KAI TON INTERNETIKO AERA.