Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ερασιτέχνης: Γνώριζε για τα έργα. Αποδοκιμάζει όσους προσπάθησαν να βλάψουν και να αμαυρώσουν την εξέλιξη των έργων.


''Το Δ/Σ του ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θέλοντας να φανεί αντάξιο των περιστάσεων, εγκρίνει ανεπιφύλακτα την κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αγρινίου. Εξάλλου στα πλαίσια της καλής μας συνεργασίας και χωρίς να έχει καμία υποχρέωση να το κάνει ( βάση του ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης – παραχώρησης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων) η Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας ενημέρωσε προφορικά για τα ωφέλιμα έργα που πρόκειται να γίνουν στην μικρή κερκίδα, τα οποία θα αναβαθμίσουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το γήπεδο της πόλης μας.
Μέλη του σωματείου τα οποία προσπαθούν να βλάψουν και να αμαυρώσουν την εξέλιξη και την πορεία των εργασιών, με αθέμιτα η θεμιτά μέσα, δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, θέτουν οι ίδιοι εαυτόν εκτός συλλόγου και θα μας βρουν απέναντι τους
Καλούμε την Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και τον μεγαλομέτοχο κ Φώτη Κωστούλα να μην ενδώσει σε απειλές και στον βρώμικο πόλεμο που δέχεται, από μικρές, μεμονωμένες και ανάξιες λόγου περιπτώσεις, να ανακαλέσει την απόφαση περί διακοπής των έργων, να συνεχίσει να δημιουργεί, και εμείς θα είμαστε δίπλα όπως άλλωστε και ο κάθε υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος.
ΤΟ Δ/Σ του Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ''

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ...ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ.
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι όπως τα γράφει η εν λόγω ανακοίνωση τότε αυτό που γράφει στο μπλογκ του, το μέλος του ΓΦΣ Παναιτωλικός κσι δημοδιογράφος είναι λογικό. Άρα πάμε για Γ.Σ. του Ερασιτέχνη; Προβλέπω πολύ γέλιο γιατί αυτά δεν ειπώθηκαν μόνο στον εν λόγω δημοσιογράφο. Ειπώθηκαν και αλλού και σε άλλους. Αλλά πάλι για να επιμένει ο άλλος κάποιο λάκο έχει η φάβα. Βουρ για Γ.Σ. να θυμηθούμε και λιγάκι τα παλιά. Αρκετά ξενερώσαμε..

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ;
ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στο θέμα του ερασιτέχνη πιστεύω τον εκδότη. Οι άνθρωποι που είναι σήμερα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη απλά αναζητούν ρόλους και τίτλους. Έναν απ' αυτούς μόλις πριν 15 μέρες τον ακουσα να λέει "ας μην μας δώσει λεφτά ο Κωστούλας και θα περάσει καλά". Τέτοιοι είναι μπροστά του κάνουν μετάνοιες και πίσω του τον θάβουν. Τουλάχιστον ο κ. Εκδότης(!!!) τα λέει και μπροστά και πίσω του.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μας πείσατε με την ανακοίνωση σας. Αγαπήσατε ξαφνικά τον Κωστούλα όλοι σας. Απο 80 νοματαίους βγήκατε ρε παιδιά στο Δ.Σ. Εκεί κατάντησε ο Ερασιτέχνης και γιαυτό δεν σας υπολογίζει ο Κωστούλας. Και με την ανακοίνωση σας τα κάνετε ακόμη χειρότερα. Του χεριού του σας έχει πλέον. Χρυσή ευκαιρία χάσατε. Αλλά το άνοιγμα που κάνατε με τον κάθε τυχάρπαστο που φέρατε στο μπάσκετ και το Χαντμπώλ που αναλάβατε μόνο στον Κωστούλα ελπίζατε. Τι να σας κάνουν τα 2ή 3.000 χιλιάρκα που σας τρατταρει ο μεγαλοεκδότης. Στόχος σας τα 40.000 και βάλε που προσδοκάτε απο τον πρόεδρο. Αλλά αν τα πάρετε να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ο μεγάλος σας έχει για μπγλεράκι περιπτερήσιο.... Απλά και όμορφα αυτή είναι η αλήθεια.

Αγαναχτισμένος Πολίτης είπε...

1 Σεπτέμβριος 2009 2:35 μμ
__________________________

Σε ποιά χώρα ζείς εσύ φίλε μου ;;;
που μιλας για νομο ;;; Εδω τα παντα είναι βουτηγμένα στην παρανομία, ακομα και ο ιδιος ο νομος, δικαστήρια, αστυνομίες, κυβερνησεις, οι πάντες, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, και συ βγαινεις και μας μιλας για νομοθεσια ;;; ανεκδοτο το σχόλιο σου μοιαζει...

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια μικρή απορία για το μπλόγκ. Υπάρχει ένα θέμα ανεβάζετε ανακοινώσεις, ανεβάζετε σχόλια. Αλλά κατά παράξενο τρόπο η δική σας άποψη για όλα αυτά δεν υπάρχει. Τι πιστεύεται ακριβώς; Έχει δίκιο ο αποκαλούμενος Μεγαλο-Εκδότης (αλλά και τούτο);. Έχει δίκιο η ΠΑΕ; Η ηθική και ο νόμος είναι κατώτερα της σκοπιμότητας; Ένας δημοσιογράφος πρέπει να ελέγχει τις όποιες παραλέιψεις ή αβλεψίες των κρατικών υπηρεσιών; Πρέπει να επικρατήσει η λογική "αυτόν τη τον νοιάζει"; Ποιους σκοπούς εξυπηρετούσε άραγε η στοχοποίηση αρχικά μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ του εκδότη και ύστερα μέσω διαρροών ανθρώπων της ΠΑΕ ένος γιατρού που το σπίτι του γειτνιάζε με τη μικρή κερκίδα; Εκβιάζει ή δεν εκβιάζει ο επικεφαλής της ΠΑΕ όταν λέει ότι σταματάει τα έργα; Ποιός θα κληθεί να πληρώσει τα όποια πρόστιμα καταλογισθούν στην ΠΑΕ; Γιατί η ΠΑΕ Αποκρύβει ενω το γνώριζε απο την πρώτη σιγμή το όνομα του ανθρώπου που έκανε την καταγγελία; Γιατί ο 'Μεγαλο-εκδότης" παρά την εξαγγελία του ότι σε "λίγο κ.λ.π." μέχρι στιγμής σιώπησε; Όλα αυτά μήπως αποτελούν ένα πρώτο άλλοθι σε πιθανή αποτυχία; Έχει ευθύνες η Αστυνομία για το ζήτημα που δημιουργήθηκε; Η πολεοδομία του Δήμου μήπως; Γιατί εγκαταλείφθηκε η ιδέα να γίνει πίσω απο το τέρμα της Νότιας πλευράς μικρή εξέδρα για τους φιλοξενουμένους; Μήπως η επιλογή για δημοσιογραφικά και σουϊτες στο κέντρο της μικρής εξέδρας άλλά και χώρος στα βόρεια της μικρής εξέδρας για τους φιλοξενουμένους αποτελεί σχέδιο εξορίας απο τον παραδοσιακό χώρο όπου καταλαμβάνουν;
Όπως βλέπετε ένα σωρό ζητήματα και ερωτηματικά μένουν ανοιχτά απο όλο αυτό το νταβαντούρι και δυστυχώς δεν βλέπω καμμία θέση απο σας! Κρίμα...
(σ.: Το ίδιο σχόλιο το στελνω και στο Ζαπαντοβράχωρο αν και εκεί σε ορισμένα απο τα παραπάνω υπάρχουν κάποιες απόψεις. Και με συγχωρείται γιαυτό αλλά μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση πέρα απο αφορισμούς και χουλιγκανικές κραυγές.)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΕΛΕΟΣ!ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΛΑ? ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΟΛΑ?
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ? Ε ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ego vlepo 2 tropes na perni i ipothsi..i proti o ekdotis na mpei treladiko sto telos apo ton xleuasmo tis ntopias kinonias..kai i deuteri na metakomizi apo agrinio katestramenos kai kinigimenos..i kinonia ine mikri kai pige enas trelos agathiaris na ta vali me to kino stixio olon ton agrinioton,ton panaitoliko..dikio i adiko(den exei sxesi pleon)apo tin stigmi pou paei kontra se auto pou ekfrazi tous polloys to exase to paixnidi,stigmatizete,lidorizete kai stigmatizi kai tous dikous tou anthropous adika

agrinionews είπε...

θα επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά ότι σχόλια τα οποία περιέχουν προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις δε δημοσιοποιούνται στο παρών ιστολόγιο.