Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Έλλειψη προσωπικού στο τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος.

Η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει για το τρίτο πανεπιστημιακό τμήμα που λειτουργεί στην πόλη μας. Πρόκειται για το τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών. Ήδη φοιτούν σε αυτό 200 φοιτητές, ενώ αναμένονται άλλοι 120 αυτήν την ακαδημαϊκή χρονιά. Πόσοι άραγε διοικητικοί υπάλληλοι βρίσκονται αυτές τις μέρες στο εν λόγω τμήμα για να τους εξυπηρετήσουν όλους αυτούς τους φοιτητές; Δηλαδή να κάνουν τις εγγραφές, να ενημερώσουν και γενικά να κάνουν τις διαδικασίες που απαιτούνται; Θα εκπλαγείτε με την απάντηση: Μόλις ένας!!! Και αυτό γιατί η σύμβαση των υπολοίπων πέντε ( οι οποίοι δούλευαν τουλάχιστον 3 χρόνια) έληξε τον περασμένο Μάιο και δυστυχώς δεν ανανεώθηκε.
Έτσι έχει η εν λόγω κατάσταση. Ευελπιστούμε μήπως τα πράγματα βελτιωθούν το επόμενο διάστημα με αποσπασμένο προσωπικό που αναλαμβάνει ανάλογες υπηρεσίες. Για την ιστορία αναφέρουμε πάντως ότι άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχουν το ανάλογο προσωπικό που απαιτείται σε καίρια βέβαια πόστα. Γιατί εδώ τα πράγματα να είναι διαφορετικά;

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναμενονται αλλοι 50 γιατι η 70 θα φυγουν τι να κανουν μεσα στα χωραφια και με μονο 2 λεωφορια να πηγενουν εκει και το κυριωτερο χωρισ δικαιωματα!!!ενοειτε οτι τα γιαννενα εχουν καθηγητες,αφου μας ειχαν για πανεπιστημιο δυτικης ελλαδας απο χρονια!στο κατω κατω ασ γινοταν απο την αρχη πανεπιστημιο αγρινιου!!!αλλα οι γιανιωτεσ ειναι εξυπνοι οχι ομως και οι αγρινωτες!!!αλλα και παλι αυτη η κατασταση ειναι απαραδεκτη για πανεπιστημιο!!!ας ελπισουμε οτι θα λυθουν ολα τα προβληματα με την αυτονομηση...παντως μπραβο στους agrinio news που ασχολουνται αρκετα με τα προβληματα του πανεπιστημιου!!!.....ενασ ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

στα αλλα τμηματα είναι ίδια η κατάσταση ??


1ετης του ΔΠΦΠ

Ανώνυμος είπε...

"Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών" δεν λειτουργεί στο Αγρίνιο.
"Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών" ναι...
Για να μην υπάρξει σύγχυση με το "Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων".

3:07 για γοιτητής από ορθογραφία πως τα πας;

Ανώνυμος είπε...

10:06 αρκετα καλα ωστε να μπω σε ενα πανεπιστημιο!10:05 στο ΔΠΦΠ ειναι μια χαρα τα πραγματα!!!καμοια σχεση με το νεων τεχνολογιων!και στο κεντρο κοντα ειμαστε αλλα και θα γινουμε πολυτεχνιο!

Ανώνυμος είπε...

Ta problimata molis arxisate na ta blepete, giati?einai aplo giati molis tora arxisarte na asxoliste me to panepistimio an ayto eixe ginei noritera tha itan ola kalutera alla eixate arkestei tosa xronia na eiste apenanti mas kai na milate mono gia aytonomisi "epitelous" aytonomithikate gia na sas doume tora tha kanete kati na beltiothoun ta pragmata?i tha pame apo to kako sto xeirotero...?sas enimerono, ta problimata einai pollaaaaa kai sovara kalo kouragio loipon!!!pantos to oti asxoliste mas xaropoiei poly...exete polu dromo mprosta sas kai exoun na doun polla aparadexta ta matia sas...enas foititis pou epitelous teleionei...

Ανώνυμος είπε...

as elpisoume oti h autonomhsh 8a lusei ta diaxronika problhmata tou panepisthmiou agriniou, afou ta giannena htan anikana na ta lusoun...allos enas foithths

Ανώνυμος είπε...

δεν ηταν ανικανα απλα δεν τους ενδιεφερε να λυσουν!τωρα θα δουμε τους αγρινιωτες τι θα κανουν!!!παντως το ευχαριστω ειναι οτι πολυ αγρινιωτες βλεπουν τα προβληματα(στο βαθμο που μπορουν)και μας κατανωουν!!!παλια δεν συνεβαινε αυτο!!!αντε καλη αρχη σε ολους μας και κυριος στους πρωτοετης.........ενας ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

2:34 Tι παιζει απο φοιτητες? αρκετος κόσμος? Το εστιατοριο του πανεπιστημιου τρώγεται ή οχι?
και απο ζωή και διασκεδαση τα πράγματα κομπλε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΑΙ.
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Δ.Ε., ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ(0ΡΑ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ)ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ(ΙΔΡΥΣΗ 5ΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΛΠ)!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!
(ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΟΙ 407 ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ).
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να ρωτησω την αποψη του καθε φοιτητη σχετικα με την αυτονομηση. Απλα και κατανοητα, ναι η οχι και γιατι. Ειναι ενα προσωπικο γκαλοπ, γιατι τωρα σε καθε συνελευση θα ακουστει το μακρυ και το κοντο της καθε παραταξης και ακρη δεν θα βγει. Και επειδη αυτο μας αφορα ΟΛΟΥΣ, θα ηθελα να ξερω τι πιστευετε οτι πρεπει να γινει και πως.

μια απο σας

P.S. ετσι κι αλλιως εδω μεσα απανταμε ανωνυμα, ας ειναι αντικειμενικες οι απαντησεις σας........

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι όλοι "ξένοι", υπάρχουν και ντόπιοι καθηγητές στη σχολή και θα έρθουν και άλλοι.Όσο για τον Κοντό, επιτέλους μετά τις 4 Οκτωβρίου ΦΕΥΓΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

7:46 το τμημα ειναι γαματο και οι καθηγητεσ και αυτοι τελειοι!η λεσχη επισης μια χαρα ειναι απ'ολα εχει αρκει να βρεις κοντα σπιτι!απο φοιτητεσ λιγα πραγματα!φετοσ θα ερθουν 150-200 ατομα παραπανω και του χρονου καπου 400 και καθε χρονο ανεβαινουν!αυτο συμβαινει γιατι μεχρι προπερσι εμπαιναν 80 ατομα και απο περισι 150!εσυ θα εισαι ποιο τυχερος γιατι θα δεισ περισσοτερο κοσμο αλλα μακρια απο μπεξηματα με αγρινιωτεσ ειναι τρελοι!ως ατομα μπορει να ειναι μια χαρα αλλα οταν ειναι σε παρεα και δουν γκομενα κανουν σαν τρελοι!αλλα ολοι φοιτητες ειναι καλα παιδια!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου p.s πολυ απλα ναι η αυτονομηση ειναι καλη!καταρχην γιατι τα προβληματα θα μπορουν να σηζητιωνται με καποιον υπευθηνο ο οποιος ειναι κοντα μασ και οχι στα γιαννενα!δευτερον πιστευω οτι θα γινουν υποδομες επειδη οι φοιτητεσ χρειαζονται και τισ εστιες τους και τα δικαιωματα και τα ολα τους(οποτε μπορουμε ως φοιτητεσ να απευθηνθουμε καπου).γενικα ουτε περικοπες θα ειναι ευκολο να γινουν κτλ.το μονο αρνητικο ειναι οτι το πτυχιο θα ειναι δυτικης ελλαδας και οχι ιωαννινωνπου εχει καποια φημη και ειναι παλιο πανεπιστημιο!ομως και παλι η σχολη μου ΔΠΦΠ ειναι απο τισ πρωτες σε αξιολογηση στην ελλαδα και εχει και καποια φημη απο μονη της!..........ενας ταπεινοσ φοιτητης!

Ανώνυμος είπε...

11:57 poios einai ntopios?

Ανώνυμος είπε...

2:40 ή ηλιθιος εισαι ή ζώον...ολοι οι καθηγητές ειναι υπέροχοι ε? Που ζεις ρε "φίλε"? ναι περυσι στο τμημα μου περασαν 140 αλλα ποσοι εμειναν για σπουδες? μηπως 90? αιντε πες την αληθεια και μη λες οτι να ναι...Μου αρεσει που εχεις προβλεψει και ποσοι θα ερθουν την επομενη χρονια. Αν ειναι δυνατον! Τωρα για τους αγρινιωτες. Εχω γνωρισει αγρινιωτες πολλους. Δεν τους πολυ-εχω εμπιστοσυνη αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σωστα ατομα.Οπως θα τους συμπεριφερθεις ετσι θα σου συμπεριφεθουνε.Σε αυτο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι για τις κοπελες. Οποτε δουνε καποια καλη κοπελα γινεται χαμος(σφυριΓματα, ΤΗ ΚΟΛΟ-ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, κτλ)
2:52 Νιωστο παιδι μου... Θα εχουμε το δικαιωμα επιλογης στο τι θα λεει το πτυχιο δηλαδη πανεπιστημιου ιωαννινων ή πανεπιστημιου δυτικης ελλαδος. Ακομα εκει εμεινες εσυ? Πυροκλανης

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα δεν θελω να διαφωνησω με κανενα, αλλα ρε 2:40, ελεος!! Ετσι οπως τα περιγραφεις νομιζω οτι ειμαι σε αλλη πολη! Το τμημα σου μπορει να ειναι καλο, μακαρι να ειναι τοσο "τελειο" οπως λες, δεν μπορω να κρινω...αλλα αυτο για τη λεσχη, οχι φιλε μου εισαι λαθος. Εκτος του οτι εχουμε βαρεθει το μακαρονι,οι μεριδες ειναι μικρες, το φαγητο μετριο. Για πηγαινε στα Γιαννενα στη λεσχη να δεις.Δυστυχως, ουτε απο ολα εχει η πολη γιατι υπαρχει μεγαλη μεριδα φοιτητων που δεν γουσταρει να παει σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι.(δεν αναφερω ποιο ολοι ξερουμε).Και που δεν μπορει να βρει διεξοδους να περασει τοσο καλα οσο θα ηθελε.
Φιλε πρωτοετη που ρωτας, θα σχηματισεις αποψη μονος σου, ο καθενας εδω τα βλεπει διαφορετικα για πολλους λογους....
Γενικα καλο θα ηταν να κραταμε τις αποψεις μας για τους αγρινιωτες για τον εαυτο μας, γιατι προσβαλουμε τους ανθρωπους χωρις να μας εχουν κανει τιποτα.

συνεχιστε να απαντατε στο γκαλοπ μου!!

μια απο σας


P.S. πυροκλανη δεν εχει επιβεβαιωθει οτι θα εχουμε δικαιωμα επιλογης.

Ανώνυμος είπε...

9:44 οι φοιτητες δεν εφυγαν για τους καθηγητες εφυγαν για την μαπα ζωη του αγρινιου και προσωπικα εφυγαν καπου 10 φιλοι μου αλλα και πολοι εφυγαν καθως δεν τουσ αρεσε η σχολη(αφου οι περισσοτεροι μπαινουν τυχαια)!!!και οσο για το ποσοι θα ερθουν την επομενη χρονια ξερεις θα ερθει και το αλλο τμημα και θα ερθουν παραπανω. και εχω αποψη γιατι το εχω ψαξει!και οσο για τους αγρινιωτες νωμιζω οτι το διευκρινησα(ως ατομα...)ισως δεν σου εχει τυχη τιποτα οπως να ερθει στο τραπεζ σου χωρις λογο και να σου ζητησει τον λογο και δεν εχει τυχη μονο σε μενα!απο την αλη ισως δεν εχεις κοπελα και δεν ακους τα σφυριγματα και τισ βρησιες μαζι με την κοπελα!οσο για το δικαωμα επιλογης θα εχουν τα τελευταια ετη και να σου πω και κατι εσυ που το παιζεις και εξυπνος εφοσον γινουμε μηχαμικοι και τοτε θα ειμαστε πανεπιστημιο δυτικης ελλαδας ακομα και οι αποφοιτοι θα θελουν πτυχιο μηχανικων...οποτε θα δωσουν παραπανω μαθηματα και το πτυχιο θα ειναι πανεπιστημιο δυτικης ελλαδας τμημα μηχανικων περιβαλλοντος αφου στην ουσια δεν υπηρξε ποτε τμημα μηχανικων στα γιαννενα!ποιος δεν θα θελει ενα πτυχιο μηχανικων?(αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι αλλαζουν συνεχως τα πραγματα).οσο για την λεσχη εμενα μια χαρα μου φενεται ισως γιατι δεν παω συχνα...συμφωνω οτι λοιπουν καποια γευματα(αφου φαντασου τους φωναζα για το ποτε θα φερουν ντοματες)αλλα παλι ειναι καθαρα και στα γιαννενα που λες μπορι να εουν περισσοτερα φαγητα ομως δεν ειναι καθαρα αφου μεσα κυκλοφορουν σκυλια και περιστερια δεν ειναι υπερβολη εχω παει απειρες φορες!!!και στο κατω κατω οι φοιτητες φταινε γι'αυτο ασ φωναξουμε εμεις και οι υπευθηνοι!!!.....ενας ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

και φιλε μου p.s ισως δεν πρεπει να τα κραταμε ολα για τον ευατο μας αλλα να λεμε τι μας ενοχλει γιατι αυτο συμβαινει σε ολες τις ηλικιες και πρεπει να μαθουν απο τωρα να φερονται ως ανθρωποι γιατι σε λιγα χρονια που θα ειναι πολοι φοιτητες θα γινονται μαχες!!

Φοιτητής ΔΠΦΠ είπε...

Καλά που ζεις αγόρι μου 2:40; Κατέβα επιτέλους απο το ροζ συννεφάκι σου. Το Αγρίνιο είναι μια ήσυχη πόλη με φυσιολογικούς ανθρώπους, δηλαδή θα βρεις και σκάρτους και εντάξη άτομα όπως άλλωστε συμβαίνει παντού. Και ευτυχώς για μένα προσωπικά έχει πολλά μέρη εναλλακτικής διασκέδασης που πολλοί φοιτητές δεν ξέρουν επειδή μένουν σε αυτά που τους προστάζουν οι ΠΑΣΠ,ΔΑΠ. Για να διευκρινίσω κάτι το ΔΠΦΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Δ Ε Ν έγινε μηχανικών περιβάλλοντος. Απλά εγκρίθηκε από τη σύγκλητο η μετονομασία του. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας καθώς μένει να περάσει από το ΣΑΠΕ/ΤΕΕ(μπορεί να μας πάρει πολλά χρόνια). Κυρίως αναφέρομαι στον ΣΤΟΚΟ-ταπεινό φοιτητή που πιπιλίζει εδώ και καιρό αυτή την καραμέλα. Τώρα όσων αφορά την αυτονόμηση εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνει, φτάνει όμως πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες εγκαταστασεις( εστίες, κτήρια, βιβλιοθήκη κλπ.) Οπότε με τις υπάρχουσες συνθήκες λέω ΟΧΙ στην αυτονόμηση. Άποψη που συμπίπτει με αυτή της Γενικής συνέλευσης των φοιτητών. Τέλος η κατάσταση στη λέσχη είναι όπως την περιγράφει η ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Υ.Γ Προς την ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ, στην τροπολογία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι θα έχουμε το δικαίωμα επιλογής στο τι θα αναγράφει το πτυχίο μας.

Φοιτητής ΔΠΦΠ είπε...

Ρε ταπεινέ φοιτητή χρίζεις ιατρικής φροντίδας επειγόντως. Θες κλείσιμο μέσα δεν ξέρω τι άλλο να πω. Γελάω ακόμη μαζί σου..

Ανώνυμος είπε...

ειμαι 2ετης φοιτητης στο αγρινιο απο χανια!σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος και απο την ζωη στο αγρινιο και απο τις σπουδες μου στην σχολη(βεβαια παντα και παντου μπορουν να γινουν καλυτερα τα πραγματα οχι μονο στο αγρινιο αλλα και σε αλλες πολεις).αυτο που εχω να πω σχετικα με την αυτονομηση ειναι οτι πρεπει να προχωρησει με γοργα βηματα ωστε να δημιουργηθει στο αγρινιο ενας πυρηνας πανεπιστημιακος με αρκετες σχολες και πολλους φοιτητες.μονο ετσι θα εχει αξια το πανεπιστημιο ως δυναμη.για την ζωη στο αγρινιο και την ποιοτητα ζωης μονο καλα λογια εχω να πω.οι τιμες ειναι εξαιρετικα χαμηλες σε ολα και οι επιλογες αρκετες σε ολα τα επιπεδα.χανια βεβαια δεν ειναι(ειδικα το καλοκαιρι...)αλλα σε σχεση με αλλες πολεις που ξερω(τριπολη,λαμια,μεσολογγι,αρτα,ναυπακτο) απο φιλους ειναι μια χαρα.οι αγρινιωτες ειναι τρελοι με τον παναιτωλικο και αυτο το καταλαβαινεις με το που ερχεσαι στην πολη και καλα κανουν.κατα τα αλλα υπαρχουν και καλα και κακα ατομα οπως σε καθε πολη,στο χερι του καθενος ειναι να επιλεξει με ποιους θα κανει παρεα.

Ανώνυμος είπε...

3:50 απο συζητησεις ακουσα οτι θα υπαρχει μια διοικουσα επιτροπη η και το υπουργειο παιδειας που θα εξεταζει το αιτημα του φοιτητη για το τι θα γραφει το πτυχιο του. Τωρα αν θα το εγκρινει δεν ξερω!! Γι' αυτο ειπα οτι δεν εχει επιβεβαιωθει. Διορθωσε με αν ειμαι λαθος.

Ανώνυμος είπε...

3:50 θες να μου πεις ο μπορει το πτυχιο να γραφει πανεπιστημιο ιωαννινων τμημα μηχανικων περιβαλλοντος???(ακομα και οταν γινουμε που λες)!!!και φιλε μου απο τα χανια μην εισαι σιγουρος οτι το αγρινιο με 1000 φοιτητες εχει καλυτερη ζωη απο αλλες πολεις!μονο οιοκονομικη ζωη εχει αλλα απο το να πιεις τον καφε 2,50 και να μην τον ευχαριστηθεις!!!δινεις 3 και πινεις στα γιαννενα και βλεπεις και μονο γκομενακια!και 3:54 μην γελας πολυ!!!και για πεσ μου εναλακτηκα μεροι να παω και εγω ρε φιλε!περιμενω να μου πεις!!!..........και να μην ξεχνιωμαστε ενας ταπεινος,ασυμβιβαστος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

3:05 Καταρχας, ολοι εχουν αποψη ασχετως αν σε κραζω.Επειτα, ανεφερα εγω για ποιο λογο εφυγαν οι φοιτητες? Αυτο γιατι μου το λες? Τωρα για το ποσοι φοιτητες θα ερθουν την επομενη χρονια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι μπορει να γινει οσο ψαγμενος και να εισαι. Ειναι καθαρα θεμα επιλογης των σχολων απο τους υποψηφιους.Ναι,ειχε ερθει ενας στο τραπεζι μου μια φορα και με ειχε βρισει κιολας αλλα επειδη ηταν full στην μαστουρα, πασαληφτηκα και εφυγα και πολυ απλα δεν πηγα ξανα σε εκεινο το μαγαζι.Απο τοτε δεν μου εχει τυχει κατι αλλο.Τωρα το αν το κοριτσι που συνοδευεις ειναι κοπελα σου ή φιλη ειναι το ιδιο πραγμα για τους αγρινιωτες οποτε μην κολλας σε αυτο.(εγω γελαω οταν τις φλεταρουν οι αγρινιωτες γιατι οσο χυδαιοι και να ειναι εχουν ταλεντο σε αυτο)!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ!Τωρα τι να λεμε για την λεσχη? Αφου ουσιαστικα ανηκει σε ιδιωτη-επιχειρηση αυτο τα λεει ολα.Παντως ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ οτι εχει χαλια φαγητο αλλα οσο να ναι ολα ειναι κατεψηγμενα.Συμβιβαζομαστε λοιπον σε αυτο το θεμα.Για τη λεσχη στα Γιαννενα δεν εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα λογια(ποντικια,κατσαριδες,δεινοσαυρους κτλ) Πυροκλανης ! Σιααααααααααααααααααα!

Ανώνυμος είπε...

10:42 milas wraia kai se paw9logiko einai na mhn exoyme tis idies apopseis se polla themata)....tapeinos foithths!!!

Ανώνυμος είπε...

στη λεσχη δε πληρωνεις κανεις φοιτητης και τιποτα ετσι δεν ειναι ?

Ανώνυμος είπε...

oxi einai dwrean!!!prwi-mesimerh-apogeyma apo deytera ews kyriaky!!!

Φοιτητής ΔΠΦΠ είπε...

Ναι free ειναι αλλα εχει μικρες μεριδες,μετριο φαγητο. Επισης παιζει full μακαρόνι..

Ανώνυμος είπε...

12:03 πληρωνεις με τους φορους σου. Τι νομισες ολα τσαμπα? Πυροκλανης

Ανώνυμος είπε...

Εμπαιγμός κύριοι και προκλητική η απάθεια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τι και αν το τμήμα βρίσκεται έξω από το Αγρίνιο, μήπως η πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται, μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων?. Τι και αν πρέπει να πάρεις λεοφωρείο τι στιγμή που το 40% των φοιτητών πηγαινοέρχεται με ιδιόκτητο μέσο μεταφοράς?
Το πρόβλημα βρίσκεται στην απάθεια και στον εσκεμμένο πόλεμο που τα Ιωάννινα θέλουν. Ποιες ήταν οι ενέργειες σας κύριε πρύτανη αυτά τα 5 χρόνια ώστε το τμήμα να έχει και τις υποδομές και τις αξιώσεις να ονομάζεται Πανεπιστημιακό Τμήμα?
Μήπως φροντίσατε για το προσωπικό του? Όλοι γνωρίζατε (Πρυτανεία) ότι κάποια στιγμή θα τελείωνε η χρηματοδότηση ΕΠΕΑΚ.
Μήπως φροντίσατε να στελεχώσετε τη σχολή Αγρινίου με Τεχνική Υποστήριξη? Όχι βέβαια. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και το μόνο που κάνετε είναι να ΤΡΩΤΕ. Τώρα δε που ακούστηκε και η περίπτωση αυτονόμησης είναι σαν να μην υπάρχει καν για εσάς Σχολή Αγρινίου. Αλλά τι σας ενδιαφέρει εσάς αυτό?

Ανώνυμος είπε...

polloi foitites plakosate edo mesa..einai dynaton oi foitites na niothoyn omorfa sto asximo agrinio;enas akomi foititis

Ανώνυμος είπε...

αγρινιωτες φτιαξτε καφετεριες τσιπουραδικα και οχι ουζερι και φερτε και κανα πολυκατατημα οπως pull snd bear.τωρα θα μου πειτε οτι τρελαθηκα αλλα οπως λετε το αγρινιο ειναι η 5 μεγαλητερη πολη της ελλαδας!!!σωστα!!!θελουμε μαγαζια φοιτητικα.-