Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην Αιτωλοακαρνανία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων καθώς όπως είναι λογικό οι συσχετισμοί δυνάμεων θα αλλάξουν. Στη ΝΔ, εάν και εφόσον εκλεγούν 3 βουλευτές, τον πρώτο λόγο έχουν οι Μάριος Σαλμάς, Σπήλιος Λιβανός και Βασίλης Μαγγίνας, αν και για πολλούς η συμμετοχή του πρώην υπουργού στο ψηφοδέλτιο ενδεχομένως, λόγω αναψυκτηρίου, να επηρεαστεί από τις αποφάσεις για τους βατοπεδινούς και τον Παυλίδη. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του Δημήτρη Σταμάτη, του Κώστα Καραγκούνη, του Ασημάκη Φωτόπουλου ενώ αναμένεται και άρωμα γυναίκας με τα ονόματα της Ελένης Μάντζιου-Κοτρολού και της Λίνας Χατζή να ακούγονται όλο και πιο έντονα.

Στο ΠΑΣΟΚ φαβορί είναι οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές Θάνος Μωραΐτης, Σοφία Γιαννακά και Ανδρέας Μακρυπίδης. Βέβαια εάν και εφόσον ο Χρίστος Βερελής πάρει το πράσινο φως από την Ιπποκράτους, θα είναι το πρόσωπο που θα συμπληρώσει την τετράδα. Πέραν αυτών, το ψηφοδέλτιο θα πλαισιώσουν κατά πάσα πιθανότητα ο Πάνος Κουρουμπλής, ο Βασίλης Αντωνόπουλος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος ο Πάνος Τρυφιάτης και η Ζέφη Δημαδάμα. Ως νέα ονόματα ακούγονται αυτά του δημάρχου Ινάχου Θανάση Τουρουνίδη, αλλά και της αντιδημάρχου Αγρινίου Κωνσταντίνας Κατσαρή. Στο ΚΚΕ η ''γραμμή'' του Περισσού μάλλον θα δοθεί ξανά υπέρ του νυν βουλευτή Νίκου Μωραϊτη. Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει έδρα και ο ΛΑΟΣ. Yπομονή και σε ένα μήνα θα λυθούν όλες οι απορίες μας...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καταμαυρο !!! στους μεσολογγιτες !!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κανένα γκάλοπ για κόμματα και βουλευτές για το νομό?κάτι σοβαρό και όχι ράδιο αρβίλλα!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αλλα για ποιο λογο ο Βερελής θα πρεπει να παρει πρασινο φως..σε λιγο θα δειτε οτι το φως ειναι καθαρο..ο Βερελής ςιναι σταθερη αξιοπιοστη επιλογη..τα υπολοιπα ειναι σεναρια της ωρα να λεμε..

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΧΤΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΠΡΕΣ...Κ ΜΕΣΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ (19-20 ΧΡΟΝΩΝ) ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟ..."ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ ΝΑ Σ ΠΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΑΧΟΙ, ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ Κ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΟΛΗ Η ΒΛΑΧΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ...Κ ΚΤ ΑΛΛΑ" ΒΕΒΑΙΑ ΤΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΝ ΣΗΚΩΣΕ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικα μαυρο στους αγρινιωτες!

Ανώνυμος είπε...

ουτε ενας ψηφος σε υποψηφιους απο το ψαροχωρι...

Ανώνυμος είπε...

O BΕΡΕΛΗΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ?
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

MAYΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

as papsoun epitelous oi diamaxes metaxi agrinioy-mesologgiou. apla blepw to mesologgi zhta iperbolika pramata gia tis dinatothtes t...apla einai prwteuousa gia istorikous k mono logous...as to katalaboun merikoi...oxi oti einai oloi messologittes psaromialoi alla iparxoun arketoi pou mas to paizoun arxhgoi nte k kala...enas foithths pou blepei ta pramata opws einai

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ
__________________________________
ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν σταματάει καμια διαμάχη!!! Καιρός να τελειώνουμε πια με τους Μεσολογγίτες, αυτοί θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν! ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.....
ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑ!!!
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ STAGE.....
EINAI ΞΕΠΕΣΜΟΣ.....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΑΛΜΑ..ΜΑΓΓΙΝΑ...ΣΤΑΜΑΤΗ....ΟΥΣΤ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ! ΤΟ AGRINIO-NEWS ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!