Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Και άλλα ονόματα στο προσκήνιο.


Όσο πλησιάζει η ημέρα ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων τόσο και μεγαλώνει η λίστα των ονομάτων που ακούγονται ότι θα συμμετάσχουν σε αυτά, με βάση δημοσιεύματα του τοπικού τύπου (Συνείδηση, Παναιτωλική). Έτσι, στη ΝΔ πέραν των ονομάτων που αναφέραμε χθες σήμερα έρχονται να προστεθούν και τα εξής: του πρώην βουλευτή Aποστόλη Κωστόπουλου, του πολιτευτή Σπύρου Αδάμη, της νομαρχιακής συμβούλου Παναγιώτας Δακαλάκη καθώς και του Νίκου Καραπάνου που κατάγεται από το Αιτωλικό. Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι οι περισσότερες υποψηφιότητες έχουν κλειδώσει (τουλάχιστον 8-9) με επιπλέον πρόσωπα σε αυτά που αναφέραμε χθες ως πιθανά, αυτό του γιου του πρώην βουλευτή Χρήστου Μπασαγιάννη, του Γενικού Γραμματέα της Νομαρχίας Νίκου Κατσικαρέλη, αλλά και του γιατρού Επαμεινώνδα Τάνταρου. Τέλος, στους Οικολόγους Πράσινους θα ξεχωρίσουν στο ψηφοδέλτιο το μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου Στέλιος Φούντας και το στέλεχος Ιωάννα Ρούσση. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι τα παραπάνω ονόματα είναι δεδομένα. Σίγουρα όμως πρόκειται για κάποια από τα σενάρια που διακινούνται έντονα, δίχως βέβαια να αποκλείονται και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΝΙΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/09/blog-post_9682.html

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε μέσα νέα και ικανά άτομα που είναι κοντά μας.
Κατσαρή, Μπίνας και Τσούκαλος
και να μην βγούν θα είναι έτοιμοι για την επόμενη φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

προχωράει η ανανέωση στα ψηφοδέλτια του Πασόκ!

Ακούγονται έντονα τα ονόματα των: Λαμάρ, Λάκη Ταπετσέρη, ενώ παίζει και το όνομα του λιγότερο γνωστού "Αμαζόνιου" (οι διαμένοντες στην Ερυθραία ξέρουν).

Άντε, και καλό βόλι!