Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Εικόνες από τις εργασίες στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Συνεχίζονται τα έργα στην μικρή εξέδρα..

Ο χώρος για τους φιλοξενούμενους..
(Φωτογραφίες από agriniofans)
Για να μην ξεχνιόμαστε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Παναιτωλικός μας αντιμετωπίζει αύριο στις 6 μ.μ. τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3. Επίσης, να τονίσουμε ότι τη Δευτέρα ο σύνδεσμος των GUERREROS στην Αθήνα θα είναι ανοιχτός από τις 5μ.μ. ,προκειμένου όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας από την πρωτεύουσα το επιθυμούν , να παρακολουθήσουν από κοινού τον αγώνα του Παναιτωλικού. Εμείς ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία και του χρόνου η σχετική ανάρτηση να αφορά τη superleague!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα την πυλη γιατι δεν την γκρεμισαν? Ελπιζω να μην γινει προχειροδουλεια! Παντως δεν ξερω πως θα καταφερουν να δειχνουν πλανα με κοντρα ηλιο.

Ανώνυμος είπε...

οι παρανομες εργασιες δεν μας ενοχλούν οταν μας βολεύουν ή οταν πρόκειται για τον παναιτωλικο?
την επομενη φορά που θα εχετε στο στόχαστρο την πολεοδομία θα σας θυμισω την επιλεκτική σας ανοχή λόγω παναιτωλικού.

Ανώνυμος είπε...

11:56, οι εργασίες άρχισαν νωρίτερα για να μη γίνουν μεσα στη χρονιά και προκαλούν πρόβλημα προσέλευσης, καθώς σε αυτή την περίπτωση η μικρή κερκίδα θα παρέμενε κλειστή σε πολλά παιχνόιδια. Καραγκιόζηδες ΑΝΤΙΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ!!!
ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ 2-3 ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.
ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11.56 ΠΑΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟ??ΟΧΙ!!ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΣΙΚΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΒΛΑΧΟ!!

zaratoustras είπε...

Παιδια ολα καλα με τις εργασιες στο γηπεδο. Αλλα εχω 1 ευλογη απορια. Γιατι τη κερκιδα των φιλοξενουμενων την εβαλαν στη μικρη εξεδρα? Εκει κοντα βρισκονται και οι σκληροπυρηνικοι οπαδοι του παναιτωλικου! Δεν θελω να γινομαι μαντης κακων αλλα θα εχουμε θεμα! Ολο και καποιοι αντιπαλοι οπαδοι θα προκαλεσουν και οι δικοι μασ θα ανταποδωσουν τισ φιλοφρονησεις...! Και βασικα δεν με ενδιαφερει τι θ παθουν οι αντιπαλοι οπαδοι.Με ενδιαφερει μην τιμωριθει η εδρα μασ στο δυσκολο πρωταθλημα τησ μπεου-καλογιαννης...εεεεεε με συγχωρειται β εθνικης ηθελα να πω!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πάρω ξανά στα σοβαρά ανακοίνωση του Κωστούλα. Την τελευταία φορά πριν μια εβδομάδα έλεγε ότι σταματάει τα έργα γιατί κ.λ.π. Τα έργα όμως όχι μόνο δεν σταμάτησαν στιγμή αλλά τελείωσαν σχεδόν. Άρα μας δουλεύει και η ανακοίνωση του είχε κάποια σκοπιμότητα. Δεν ξέρω τι επεδίωκε αλλά όταν ανακοινώνεις κάτι πρέπει να είσαι σοβαρός.
Πάντως και αναφορικά με σχόλιο πιό πάνω έχω να πω ότι σωστά επιλέχθηκε να γίνουν εκεί δημοσιογραφικά θεωρεία. Λάθος να τοποθετούνται εκεί οπαδοί φιλοξενουμένων. Ο καταλληλότερος χώρος θα ήταν πίσω απο το κάτω τέρμα σε μια μικρή λυόμενη εξέδρα. Και η εξέδρα αυτή ούτε άδειες χρειάζεται (ως λυόμενη) ούτε μεγάλο κόστος έχει. Το γιατί δεν επιλέχθηκε αυτή η λύση είναι πολύ παράξενο.

Ανώνυμος είπε...

7:08 Λογικά το κομμάτι της μεγάλης κερκίδας που δινότανε στους φιλοξενούμενους μοσχοπουλήθηκε για εισητήρια δειαρκείας. Το παρήγορο με τη νέα θέση είναι οτι αν προσέξετε τη φωτογραφία, υπάρχει ενας διάδρομος ασφαλείας, για να μην υπάρχει άμμεση επαφή... και έτσι θα εκτονώνονται στο να βριζει ο ενας τον άλλο....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ...ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΤΙΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΣΙΓΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΙ.