Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Διαψεύδει το ''Παρόν της Κυριακής'' ο Μαγγίνας.


Τη θέση του έσπευσε να διασαφηνίσει ο πρώην υπουργός Βασίλης Μαγγίνας μετά το χθεσινό παραπολιτικό σχόλιο της εφημερίδας ''Το Παρόν της Κυριακής'', το οποίο ανέφερε ότι ο ίδιος έχει δώσει ''γραμμή'' στους ψηφοφόρους του υπέρ του Δημήτρη Σταμάτη. Συγκεκριμένα, ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός, μέσω σχετικού δελτίου τύπου που εξέδωσε σήμερα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
''Δεδομένης της μη συμμετοχής μου στις επικείμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, μοναδικό μου μέλημα αποτελεί η εκλογική νίκη και επικράτηση της Ν.Δ. Προς την κατεύθυνση αυτή και μόνο δραστηριοποιούμαι , χωρίς βεβαίως να αναμειγνύομαι στον ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων της παράταξης, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Κάθε άλλη άποψη η οποία διατυπώθηκε ή διακινείται, σε σχέση με πρόσωπα, είναι ανυπόστατη και εκτός πραγματικότητας''

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o stamatis m ayta poy kanei xeftilizetai

Ανώνυμος είπε...

Λόγια ενός προδομένου οπαδού

Μια κοινωνία (νεο-δημοκρατική και όχι μόνο) αλλοιωμένων απ τον πλούτο ή την έλλειψη του ενστίκτων περιμένει την αγριότητα του πολέμου των εκλογών για ν απελευθερώσει τη λιμπιντική της ορμή.

Χαλκοί ηχώντες και κύμβαλα αλαλάζοντα.

Σταματήστε τον Σταμάτη.

Σταματήστε τον

Προτείνω να κάνουμε στον Σταμάτη αυτό που μας έκανε. Να τον προδώσουμε Να του δώσουμε αυτό που έχει μάθει καλά να δίνει. Το κέλευσμα το έδωσε αυτός. Δώστε του την εμπειρία του ορίου που βιώνεται ως ήττα και ως οριστική αποτυχία της ύπαρξης. Στερείστε του κάθε εξουσία. Χωρίς προδοσία δεν δίνεται δυνατότητα απολύτρωσης και μεταμόρφωσης.

Σ εμάς εναπόκειται η επιλογή.
28 Σεπτέμβριος 2009 5:55 πμ

Ανώνυμος είπε...

Και είχα μια φαγούρα...

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009
"Όλη η αλήθεια για τα stage"

"Τα προγράμματα stage είναι ένας θεσμός που εφαρμόζεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα από το 1998. Πρόκειται για συμβάσεις μαθητείας (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) με αποζημίωση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη & ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή στο δημόσιο τομέα, προκειμένου οι άνεργοι νέοι να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Σε τέτοια προγράμματα stage στο δημόσιο...
τομέα έχουν τοποθετηθεί συνολικά περίπου 20.000 άνεργοι νέοι.

Τα προγράμματα stage προσφέρουν εργασιακή εμπειρία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μοριοδότηση για προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, αλλά, κυρίως, κοινωνική ένταξη των νέων και είναι μια «έντιμη σχέση» εφόσον οι άνεργοι νέοι ξέρουν το χρόνο και την εργασιακή σχέση (μαθητεία). Συνεπώς δεν πρόκειται για μια νέα γενιά συμβασιούχων.

Τα προγράμματα stage χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμη και αυτά που για λόγους ταχύτητας εφαρμογής και για να μην καθυστερεί η πληρωμή των συμμετεχόντων, εγκρίνονται και χρηματοδοτούνται αρχικά από εθνικούς πόρους, στη συνέχεια έρχονται τα χρήματα από την Ε.Ε. Ο καθένας μπορεί να ανατρέξει στα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας και του ΟΑΕΔ για να το πιστοποιήσει.

Με την προκήρυξη των εκλογών την 4η Σεπτεμβρίου, η ηγεσία του ΟΑΕΔ έδωσε εντολή, ως όφειλε, να διεκπεραιωθούν από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όλα τα αιτήματα φορέων για τοποθετήσεις stage που εκκρεμούσαν έως την προκήρυξη των εκλογών, και μόνο αυτά. Τόσο στις εκλογές του 2000, όσο και του 2004 αλλά και του 2007 γινόταν κανονικά η διεκπεραίωση των αιτημάτων μέχρι και την ημέρα των εκλογών, εφόσον πρόκειται για μαθητεία και όχι για προσλήψεις.

Επειδή η υποκρισία περισσεύει ας μας απαντήσει το ΠΑΣΟΚ και η ΓΣΕΕ για τους 60 τοποθετημένους με συμβάσεις stage στη διοίκηση της ΓΣΕΕ από το 2005 έως σήμερα, εάν βιώνουν εργασιακό μεσαίωνα και εάν ναι πως συμπράττει σε αυτήν την αναλγησία η ΓΣΕΕ, δηλαδή ο εργοδότης τους.

Τα stage και το ΠΑΣΟΚ

Το έτος 1998, 2.500 συμμετέχοντες σε stage σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μονιμοποιήθηκαν με το νόμο 2738/99.

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια του 2000 (λίγους μήνες πριν τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές) περίπου 100.000 νέοι τοποθετούνται σε φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα στα λεγόμενα «δεκάμηνα διοικητικής υποστήριξης».

Στην πλειονότητά τους πρόκειται για νέους που παρέμειναν στα προγράμματα αυτά για περισσότερα από δύο ή τρία χρόνια με 280 ευρώ αποζημίωση.

Επειδή το ΠΑΣΟΚ μιλά για εφαρμογή των stage μόνο στον ιδιωτικό τομέα, να τους θυμίσουμε την καταγεγραμμένη «επιτυχία» τους, όταν στο μοναδικό s tage ιδιωτικού τομέα που επιχείρησε το ΠΑΣΟΚ για πτυχιούχους πανεπιστημίου, τους τοποθέτησε για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας κυρίως σε «σουβλατζίδικα» και «ψιλικατζίδικα». "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
απο το ΤΡΩΚΤΙΚΟ

27 Σεπτέμβριος 2009 10:26 μμ

Ανώνυμος είπε...

μαυρο στο σταματη.αυτος δεν ειναι πολιτικος αλα αριβιστας

Ανώνυμος είπε...

γιατί σε πρόδωσε εσένα παιδί μου ο σταμάτης;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ Κ Λ Ω Ν Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΜΕΔΕΣ. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΓΚΑΛΟΠ. Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΟΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. 40% Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 41% ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ 7%. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΥΡΙΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΨΟΦΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.

ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ, ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ!!!!
(Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ)!!!!!!

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΓΑΡ 'Η ΝΤΟΠΙΟΙ ΄΄ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ΄΄ Β΄ ΓΕΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΑΤΑ!!!!

ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΛΛΑΡΓΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔ ΠΑΤΡΙΩΤ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

29 Σεπτέμβριος 2009 6:10 πμ

ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΡΕ ΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΒΓΗΚΕΣ?
ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ?
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ,
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΛΕΣ!!!!