Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Κατασκευή τεσσάρων νέων φωτοβολταϊκών πάρκων στην Αιτωλοακαρνανία.


Την κατασκευή τεσσάρων νέων φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 400 kw στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας ανέλαβε η INTRAKAT. Οι εργασίες κατασκευής στο σύνολο τους αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός τριών μηνών. Όλα στην Ιντρακόμ σ' αυτή τη χώρα δηλαδή; Δεν το πιστεύουμε!
Πηγή: troktiko.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε,κάπως πρέπει να ζήσει καιο Ολυμπιακός. Ε, γι'αυτό πάιρνει όλα τα πρωταθλήματα. Είτε με ΠΑΣΟΚ,είτε με ΝΔ, τις κάνεις τις δουλειές του ο θείος .

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμώτο σας, αφού η ΤΕΡΝΑ δεν επενδύει σε φωτοβολταΐκά, η ΙΝΤΡΑ μένει άνευ ανταγωνισμού και τα παίρνει όλα αυτή.

Ανώνυμος είπε...

ολα στο θείο.ολα στον εθνικό προμηθευτή.ολα στον ευεργέτη των κομμάτων(κυρίως ενός "μικρού").ολα στο βιαστή του αθλητισμού.ολα στον απαλλαγμένο με βούλευμα για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας του.ολα σε κείνον που από τα γραφεία εταιρίας του πριν κάτι τέρμινα παρακολουθούνταν ο πρωθυπουργός της χώρας.ολα σε κείνον που πριν λίγες μέρες είχε πάει στη ΔΕΘ.αλήθεια θυμάται κανένας ποιανού την ομιλία ειχε παει να ακούσει;μπα...έχει πέσει αμνησία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ.Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ...ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΒΟΤΣΗΣ...ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΕΪΚΑ...