Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Για να μπαίνουν μερικά πράγματα στη θέση τους...


Είμαστε ο 48ος νομός σε επίπεδο ανάπτυξης.


Έχουμε τα χειρότερα οδικά δίκτυα. Με εξαίρεση λίγα χιλιόμετρα Ιονίας Οδού, στους δρόμους μας χωράνε με το ζόρι δύο αυτοκίνητα: Και καταλαβαίνει κανείς ότι αλλάζει νομό, όχι από τις πινακίδες της νομαρχίας αλλά όταν ο δρόμος φαρδαίνει ή στενεύει.


Υποδομές, οικονομία: Μια από τα ίδια..


Και ξαφνικά ανακαλύψαμε τι; Ότι ο εχθρός είναι το Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο; Πώς; Ναι σε μερικά θέματα όντως υπάρχει ζήτημα διαμάχης των δύο πόλεων. Αλλά μέσα στο θυμικό μερικοί αναγάγουν το θέμα ουσιαστικά σε.. φυλετικό!


Στην ουσία λαθεμένη αντίληψη περί ζωτικού οικονομικού χώρου είναι και τίποτε παραπάνω.


Κατανοητή η αγανάκτηση πολλών που μπορεί να προέρχεται μέσα από ζωηρούς και ακραίους ίσως διαλόγους αλλά ...


Πιστεύουμε ότι ο καθένας όταν θέλει να γίνει καλύτερος ( στην προκείμενη περίπτωση σε επίπεδο πόλης) αποκλειστικό ανταγωνιστή πρέπει να έχει τον εαυτό του και κανέναν άλλον.


Δηλαδή, ας κοιτάξουν οι Χ Μεσολογγίτες ή οι Χ Αγρινιώτες να είναι απαιτητικοί πρώτα από όλα για την πόλη τους και κυρίως για τον τόπο τους...τον τόπο μας...την Αιτωλοακαρνανία, αντί να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου.


Αν υπάρχει αυτό το πλαίσιο-αυστηρά πάντα-, ακόμα και σε επίπεδο διαφωνίας που απομονώνεται στις δύο πόλεις, ο διάλογος θα καταλήξει κάπου δημιουργικά..και αυτό έχει σημασία.


Και προϋπόθεση για αυτό είναι να υπάρχει ειλικρίνεια πάνω από όλα..μεθοδικότητα Αιτωλού και πείσμα Ακαρνάνα...


Α! Και για να μην παρεξηγούμαστε: Υγιής και δημιουργικός διάλογος προϋποθέτει ''αντιμαχόμενες'' (πάντα σε εισαγωγικά) πλευρές που να αγαπούν τον τόπο τους και να διεκδικούν και όχι να φοράνε το στενό κουστούμι του πολιτικάντικου επιφανειακού συμβιβασμού στο όνομα της Αιτωλοακαρνανίας, που λανσάρεται καθαρά για ισσοροπιστικούς λόγους, βασισμένους σε δημοσιοσχετίστικες καθαρά λογικές.


Γιατί μόνο όσοι ξέρουν να αγαπούν τον τόπο τους, θα έχουν συναισθηματικά αποθέματα να αγαπήσουν την Αιτωλοακαρνανία.


Όλες οι παραπάνω προεκτάσεις λοιπόν διαμορφώνουν την άποψη μας ως ιστολόγιο στο εν λόγω θέμα. Και μείς αγαπάμε την πόλη μας, θέλουμε το Εφετείο η το Πανεπιστήμιο με έδρα το Αγρίνιο π.χ., αλλά αυτό απέχει πολύ από τα ατελείωτα κατεβατά κείμενα, αναμεμειγμένα με ατέρμονες ιστορικές αναλύσεις και σαντιγί δεικτικά σχόλια στενού τοπικού χαρακτήρα. Τα ιστολόγια προσφέρουν την ελεύθερη έκφραση, αλλά όταν συντηρεί τοπικές αντιπαραθέσεις με τη στενή έννοια, ναι κουράζει..


Και πάνω από όλα κουράζουν τους αναγνώστες, ακόμα και εμάς.


Προτιμούμε λιγότερα σχόλια πάνω σε θέματα «ενεργά» παρά πολλά σχόλια που εγκλωβίζονται σε στείρες τοπικές αντιπαραθέσεις...


Αυτή είναι η θέση μας και οφείλουμε να την ξεκαθαρίσουμε, αυθόρμητα και ειλικρινά, μακριά από μεσοβέζικες λύσεις που θυμίζουν Πόντιους Πιλάτους της Αιτωλοακαρνανίας.


Με εκτίμηση και πάνω από όλα με τις ευχαριστίες μας για το ενεργό ενδιαφέρον που δείχνετε σε αυτό το ιστολόγιο.



Η συντακτική ομάδα του agrinionews.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗς.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ,ΑΓΡΙΝΙΩΤΕς,ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΕΧΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΡΑΨΙΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΖΩΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ.ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΘΕΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗς ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟς.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΟΜΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ,ΑΓΡΙΝΩΤΕΣ,ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ,ΒΑΛΤΙΝΟΙ,ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕς ΚΛΠ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕΙς ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΜΗΝ ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗς ΕΚΦΡΣΗς.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΙΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.Η ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ , ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΧΙ TO AGRINIO NEWS AΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους:

Φίλοι Μεσολογγίτες,

κατανοώ το πόνο σας για το τέλμα του Μεσολογγίου αλλά να μου επιτρέψετε να παρατηρήσω ότι τα επιχειρήματά σας είναι καταγέλαστα και δε στέκουν. Σε κανένα σοβαρό κράτος δε γίνεται η πρωτεύουσα να διεκδικεί όσα ΔΙΑΙΩΜΑΤΙΚΑ και αντικειμενικά ανήκουν σε άλλες πόλεις.

Είτε θέλετε να το παραδεχτείτε, είτε όχι, το Αγρίνιο είναι μια μητρόπολη 100.000 και πλέον κατοίκων και το Μεσολόγγι μια κωμόπολη 10.000 περίπου κατοίκων.

Δικαιωματικά, λοιπόν, το Αγρίνιο έχει όσα έχει και δικαιωματικά διεκδικεί όσα διεκδικεί.

Πρέπει να το καταλάβετε εκεί κάτω ότι μπορεί κάποτε να γίνατε πρωτεύουσα για κάποιους λόγους όμως τώρα Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!Πάψτε επιτέλους να ζείτε με το παρελθόν και ελάτε στο σήμερα! Πάψτε, επιτέλους να συμπεριφέρεστε ως πρωτεύουσα της πόλεως Μεσολογγίου και μόνο! Μην διεκδικείτε αυτά που δικαιωματικά ανήκουν σε άλλες πόλεις του νομού!

Μην γίνεστε καταγέλαστοι με το επιχείρημα "αφού εμείς είμαστε η πρωτεύουσα"! Αυτά δε γίνονται πουθενά στα σοβαρά κράτη! Φαντάζεστε τί γέλιο θα έπεφτε αν η επαρχιώτικη πρωτεύουσα Ουάσιγκτων άρχιζε να διεκδικεί από τη μεγαλούπολη Νέα Υόρκη την έδρα του χρηματιστηρίου ή την έδρα του ΟΗΕ ή .. ή... κλπ;
Ή η Καμπέρα της Αυστραλίας να διεκδικεί τους ολυμπιακούς Αγώνες από το Σίδνευ;

Αξιοποιήστε πρώτα τη λιμνοθάλασσα που την έχετε κάνει σκουπιδότοπο και την έχετε γεμίσει με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πελάδες ή τις αλυκές που τις έχετε εγκαταλείψει ή τα ΤΕΙ που φυτοζωούν (ενώ συνεχίζετε να γδέρνετε τους σπουδαστές)! Αφήστε πια την καραμέλα περί πρωτεύουσας!

Είπαμε: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!

Αγρίνιο Πρωτεύουσα-Πόλις

Ανώνυμος είπε...

11:14 καταρχάς, στις δημόσιες συζητήσεις στο internet, δεν γράφεις ποτέ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Συμφωνώ μαζί σου, στα περί ελευθερίας λόγου, αλλά είναι δικαίωμα της ομάδας που έχει τον ιστιοχώρο να μην θέλει να φιλοξενήσει την διαμάχη. Άλλοι πιο αιμοβόροι και για τον χαβαλέ ίσως να επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Δες τι γίνεται στις τηλεμαχίες π.χ. Πάντως κι εγώ, όπως κι άλλοι που παρακολούθησαν την blogομαχία, παρακολουθώ έκπληκτος ανθρώπους της περιοχής μας, με επιχειρήματα που άλλοτε στέκουν και άλλοτε όχι, να καταφέρονται ο ένας στον άλλο, αδιαφορώντας αν την διαμάχη αυτή την πληρώνει όλος ο νομός και οι πόλεις τους μαζί. Στο θέμα έχω άποψη κι εγώ την όποια και δεν την καταθέτω, γιατί θα παρεξηγηθώ και θα πικράνω και τις δύο πλευρές. Επίσης μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είμαστε σε λάθος περιφέρεια, περίσσευμα από την Στερεά, με δύο άλλους νομούς που ελάχιστες σχέσεις έχουμε κατ' ουσία και που είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την μεταξύ μας διαμάχη (το τελευταίο χρόνο, πάρα πολλά κονδύλια μεταφέρονται από το νομό μας απέναντι). Αντί λοιπόν να γινόμαστε γραφικοί με μία εμμονή, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξουμε περιφέρεια ή να διεκδικήσουμε περισσότερα σε αυτή που ανήκουμε.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ είπε...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΘΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ Η ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΤΕΜΗ.

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΓΙΑΤΙ... ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ...
ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ...

S.F.T. είπε...

ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξουμε περιφέρεια ή να διεκδικήσουμε περισσότερα σε αυτή που ανήκουμε.

26 Σεπτέμβριος 2009 1:31 μμ

ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!!!!!

zeidoron είπε...

Αντί να δούμε το γιατί και πως ως νομός βρισκόμαστε στην 48η θέση ανάπτυξης ξοδευόμαστε σε στείρες αντιπαραθέσεις!
Πέμπτοι από το τέλος σε σύνολο 52 νομών της χώρας.
Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε όλοι οι Αιτ/νες και να θέσουμε όλους αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες,που μοστράρονται στο μπλογκ,ενώπιον των ευθυνών τους τώρα πριν τις εκλογές.
Μετά θα είναι πολύ αργά για όλους μας!
Το agrinionews κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και δεν νομίζω ότι έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν να του προσάψει οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο ζήτημα αλλαγή περιφέρεια και δημιουργία νέας. Περιφέρεια με Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα τουλάχιστον. Ευρυτανία και Φωκίδα θέλουν με Λαμία.
όχι ότι η Λευκάδα θέλει με εμάς, αλλά με εμάς συναλλάσεται, είτε της αρέσει είτε όχι. Ο νομός είναι τεράστιος και μπορεί να σταθεί χωρίς άλλους από πάνω του. Δεύτερον, πρέπει ο νομός να χωριστεί αλλιώς και τα νέα τμήματα να ενωθούν με γύρω περιοχές.

Ανώνυμος είπε...

GIA NA MPAINOUN MERIKA PRAGMATA STIN THESI TOUS.............OLA STO AGRINIO TORA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτως και με τη ελευθερη εκφραση και την συνεργασια των πολεων.Κανεις να μην κοβεται για να μην καταντησουμε σαν τις πληρωμενες φωνες των καναλιων και τις πληρωμενες πενες της δημοσιογραφιας.απολυτη ελευθερια στα σχολια.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Αρτέμης έχει σοβαρή κουλτούρα"
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ χαχαχαχαχαχα δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω.
Δυστυχώς, αυτή η υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσα στις 2 πόλεις, θα τελειώσει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

Ανώνυμος είπε...

Με τη σειρά μου πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει απολύτως ελεύθερη έκφραση στο μπλογκ.Αλλιώς γυρνάμε σε εποχές φίμωσης και στοχοποίησης.Μη καταργούμε την κατάκτηση της ελευθερίας του ιντερνετ.Αρκετά με κάποιους που προσπαθούν να το ελέγξουν με προσχηματικές μεθόδους

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕς ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι κατάλαβα το μπλογκ δεν αποκλειει την ελευθερία έκφρασης απο Μεσολόγγι η κάπου αλλού. Το βήμα του μπλονγκ είναι πάντα ανοιχτό στο διάλογο. Οι ύβρεις και οι τοπικιστικές αντιπαραθέσεις είναι προιον καφρίλας και αυτη καταδικάζουμε όλοι.
Εκτός αν είμαστε μαζόχες και δαπανιόμαστε σε αλληλοβρισιές οπότε μας αξίζει η όποια αδιαφορία απο όποια κυβέρνηση εκμεταλεύεται το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΜ-ΠΑΠΑΝΤΑΜ ΓΗΓΕΝΗΣ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΟΙΟΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΕΟΥΔΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΔΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ !!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΡΑΘΥΜΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΛΑΤΤΩΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΄΄ΥΨΗΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΄΄ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ΄΄ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΑΛΛΑ Ο ΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΥΓΟ ΣΑΣ!!!

ΑΛΛΑ ΄΄ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΙΣ ΔΥΟ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝ ΔΕΣΠΟΖΟΝ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΝ,ΤΟ ΔΕ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ......
ΔΙΟΤΙ ΟΣΑΚΙΣ Η ΠΑΣΧΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ, Η ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ΄΄.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ!!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ΄΄ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΒΡΑΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ!!!!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΑΦΟΥ ΄΄ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ΄΄ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΡΙΜΑ, ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΓΡΑΦΗ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΄΄ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΕΤΑΙ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Η ΠΑΤΡΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΓΕΝΕΙ,
ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ,
ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΞΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ!!!!
ΟΝΤΩΣ ΨΑΡΟΜΥΛΑΛΟΙ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!

Αντιγράφουμε από μια προηγούμενη ανάρτηση:

''Σε ενα γαμο λοιπον στο Αγρινιο ηταν καλεσμενοι και μερικοι Μεσολογγιτες. Ενας απ' αυτους στη διαρκεια της τελετης βγηκε απ΄την εκκλησια για να κανει ενα τσιγαρακι. Εκει ομως συνειδητοποιησε οτι του ειχαν τελειωσει τα τσιγαρα! Στην προτροπη των φιλων του να παει απεναντι στο περιπτερο να παρει ενα πακετο (στον Αγ.Δημητριο ο γαμος) απαντουσε: "εγω να αφησω λεφτα στους καραβλαχους τους Αγρινιωτες;" κι ετσι εμεινε "ακαπνος" ο αθεοφοβος προκειμενου να μην αφησει 3,20 ευρω... στο εχθρικο Αγρινιο!''.

ANTE META KANE XΩΡΙΟ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδη γινετε λογος για τον πλυθησμο:
αγρινιο 54000 σε εκταση που πιανει μονο την πολη χωρις τις μεγαλες περιοχες γυρω γυρω..(εκτος ο δημος νεαπολης στρατου θεστιαιων μακρυνεια κτλ..)
μεσολογγι 17000(μαζι με φανταρους φοιτητες) και σε εκταση απο τον ευηνο μεχρι το αιτωλικο..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ.ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΙ,ΒΛΑΧΟΙ,ΓΥΦΤΟΙ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

1.05 τα ιδια κανουν οι αγρινιωτες οταν πανε μεσολογγι.αστα εχω πολλα παραδειγματα.καποιοι μας εχουν οδηγησει σε ακραιες συμπεριφορες.Παντως ξερω παρα πολλους μεσολογγιτες που στηριζουν την αγορα του Αγρινιου

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον με αυτόν τον πληθυσμό του Αγρινίου .Ο δήμος Αγρινίου έχει πάνω απο 100.000 κάτοικους.Αμα το πάμε έτσι βάση απογραφής τότε η πάτρα έχει μόνο 150.000!
Δηαλαδή τότε οι 220.000 το νομού που βρίσκονται ρε παιδιά σε σπηλιές.Μήπως οι μισοί απο αυτους δε μένουν Αγρίνιο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 27 Σεπτέμβριος 2009 12:45 μμ

ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 21.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με τη λογικη σου η πατρα πρεπει να εχει 300.000.αυτα δεν τα λενε ουτε οι πιο ακραιοι πατρινοι.για προσγειωθειτε λιγο.ξεφτιλιζεστε πανελληνιως παρουσιαζοντας τη πολη σας διπλασια της απογραφης?που ηταν αυτοι που δεν απογραφηκαν?κρυμμενοι σε σπηλιες?

Ανώνυμος είπε...

που ηταν αυτοι που δεν απογραφηκαν?κρυμμενοι σε σπηλιες?

28 Σεπτέμβριος 2009 10:37 μμ

MA ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!
ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 100000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ !

Ανώνυμος είπε...

6.25 ESY MAZEYEIS TOYS LOGARIADMOPYS TIS DEI?POSOI EINAI GIA PES MAS POY LES MALAKIES?KAI POS THA SYNAGAGEIS TO SYMPERASMA?THA MAS TRELANETE KAPOIOI EDO MESA.EEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ 10:46 μμ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ????? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ... ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΩΨΥΧΩΝ ΣΑΣ...