Εκλογές έρχονται και τα γραφεία των κομμάτων έχουν πάρει φωτιά. Κόσμος μπαινοβγαίνει στα γραφεία των βουλευτών , τηλέφωνα χτυπάνε συνεχώς, λόγια και υποσχέσεις από χαμογελαστά πρόσωπα, προσκλήσεις από υποψήφιους που χωρίς να σε ξέρουν φτάνουν καθημερινώς στο σπίτι σου, πατώματα να γλιστράνε από τα σάλια..

Προεκλογικές εκδηλώσεις με σημαιάκια χρωματιστά, συνθήματα, τηλεπαράθυρα , τηλεκριτικοί δήθεν ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι, μας ποτίζουν με την ίδια μιζέρια και με τα ίδια χρώματα…

Εκλογές….ένα αλισβερίσι μεταξύ υποψηφίων και ψηφοφόρων, μια σχέση αμφίδρομη. Δίνεις και περιμένεις ότι ΘΑ πάρεις κάτι. Αυτή τη προσμονή, αυτή την ελπίδα του κόσμου εκμεταλλεύονται και μας έχουν κάνει να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας. Να πάμε στο γραφείο ενός βουλευτή για να ζητήσουμε τη βολή μας ….! Η αξιοπρέπειά μας πλέον έχει πέσει τόσο χαμηλά που βολή θεωρείται μία σύμβαση ενός χρόνου στο δημόσιο, ένα stage για αν δουλεύεις ανασφάλιστος κ.τ.λ. Έχουν καταντήσει τα γραφεία των βουλευτών γραφεία ευρέσεως εργασίας και γραφεία καλοθελητών.
Και σε αυτές τις εκλογές δε διακυβέβεται κανένα εθνικό συμφέρον, καμιά οικονομική πολιτική που θα μας βγάλει από τη κρίση που οι ίδιες πολιτικές, τόσων χρόνων δημ,ιούργησαν. Διακυβέβεται το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσουμε ακόμη για αυτή τη γαμωβολή? Ως πότε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα υποκαθίσταται από το ξεπεσμό?

Υ.Γ 1 Μη περιμένεις να χιονίσει για να δεις άσπρη μέρα.

Υ.Γ 2 Θάλασσα στη Λάρισα σιδηρόδρομο ως τη Κρήτη..... έρχονται εκλογές…..

Σαμπάχ