Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Φωτορεπορτάζ από την ομιλία Λαμπρινίδη στο Αγρίνιο





12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επαθα την πλάκα μου απόψε από τη συμμετοχή του κόσμου στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο. Τόσος κόσμος δεν ήταν ούτε το 2004. Τότε ήταν ασφαλώς περισσότεροι.Αρέα αρέα να φαινόμαστε καμμιά σαρανταρέα. Ας είναι καλά τα γκάλοπ και οι επικοινονιολόγοι.Αλήθεια νήπωα είναι καλύτερα να κάνουμε ένα γκαλοπ να βγει το ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμο με 180 βουλευτές? Παντως απόψε είχε πολύ συμμετοχή. Τρεις κι ο κούκος!!!

ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

Τρεις και ο κουκος...
Αλλα την κυριακη θα παρετε ποδι
τετοιο ... που θα φυσατε και δεν θα κρυωνει..

Ανώνυμος είπε...

Λαοθάλασσα. Είναι ντροπή να βγει με το στανιό το ΣΑΠΙΟ-Κ.
Ντροπή για τα κανάλια που με το ζόρι μ=θέλουν να βγάλουν το Τζέφρυ.
Αν αυτό είναι το πρόσωπο που θέλετε να μας κυβερνήσει δείχνεται σε τί επίπεδο βρίσκεστε. Κατάντια της πολιτικής ζωής και του επιπέδου γενικότερα.
Να ήταν έστω ο Βενιζέλος με λόγο να το καταλάβω.Αλλά τώρα??

Ανώνυμος είπε...

Προς την πλευρά του ΙΚΑ δεν έχει φωτογραφίες? Μήπως ήταν άδειο?? Πολύς κόσμος πήγε.Μεγάλη αυτοδυναμία. Τόσο ψέματα με τα ψευτογκάλοπ των "μεγάλων" καναλιών εθνικής εμβέλειας δεν έχει ξαναειπωθεί.
Και το ΚΚΕ περισσότερο κόσμο είχε.
Α ρε δημαγωγία που πέφτει και σεις το τρώτε στη μάπα.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε έλα την Παρασκευή που θα μιλησει ο Θάνος να δεις λαό.Και ακόμα καλύτερα έλα την Κυριακή να δεις πόσοι θα είμαστε στην πλατεία και θα το γιορτάζουμε.
Τελειώσατε ρεεεε πάρτε το χαμπάρι πλεόν,Δεν σας αντέχει άλλο ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεστε να μιλούσε στο Μεσολόγγι...

Θα ήταν αυτός μόνο και ο Τορουνίδης της νομαρχιακής. Άντε και κανένας γύφτος.Σκέτη κηδεία...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΜΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!ΗΜΑΡΤΟΝ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΩΝΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης ήταν η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα από έρευνα της Ευρωπαική Ένωσης κύριοι.
Και κάτι άλλο. Γιατί ο Γιωργάκης έχει απαρνηθεί ένα σωρό συνεντεύξεις και δε βγαίνει στα κανάλια για να ενημερώσει τον κόσμο για το "πλούσιο" πρόγραμμα του ΣΑΠΙΟ-Κ? Μήπως πολύ απλά δεν υπάρχει πρόγραμμα ,αλλά μόνο γενικότητες και αερολογίς του στυλ, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε οικονομικό σχεδιασμό και διάφορα τέτοια? Ντροπή. Και θέλετε κάποιοι να μας κυβερνήσει ένας τέτοιος? Έλεος . Μάλλον κάποιοι δεν ξέρετε που πατάτε και πού βρίσκεστε.
Να ήταν ο Βενιζέλος να πω,αλλά αυτό το πράγμα δε νοείται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ Π ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΝΔ ΒΓΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΑΝΤΕΞΕ ΟΥΤΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ 6.08. ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΟΥΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

12:26 αυτοδυναμια για να βγαλει και προεδρο της δημοκρατιας δεν νομιζω να εχει γιαυτο και θα τον στριμωξει ο αλλος την μαρτιο.
Το θεμα ειναι οτι αν και ειμαι δεξιος, την Κυριακη θα πρεπει να εχει αυτοδυναμη κυβερνηση η Ελλαδα γιατι η κατασταση ειναι πολυ χαλια. Δεν μας σηκωνει για αλλες εκλογες το κλιμα.
Μακαρι να τα παει καλα ο Γιωργακης αν και δεν το βλεπω.
Ειναι καλος ανθρωπος αλλα δεν νομιζω οτι κανει γιαυτη την δουλεια.Ας βγω ψευτης.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστητε το ΠΑΣΟΚ να ειχε καλλιτερο αρχηγο να βλεπαμε την διαφορα πο θα εφτανε. Ουστ απο εδω. Καταφερατε μεσα σε πεντε χρονια να φατε οσα το πασοκ εφαγε σε 15 και δεν δινατε στο λαο ουτε ψιχουλο. Ουστ ρεεεεεεεεεε