Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Στο φουλ οι μηχανές των υποψηφίων σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.


Mε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των πολιτευτών του νομού μας. Η καθεμιά και ο καθένας δίνει τη μάχη θέτοντας παράλληλα και τους στόχους. Στόχοι που για πολλούς άλλαξαν μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων και την απουσία από αυτά ηχηρών ονομάτων. Έτσι, η αναδιανομή της πίτας –ας μας επιτραπεί ο όρος- ανοίγει την όρεξη σε πολλούς. Κάποιοι τρέχουν για την πρωτιά, κάποιοι για την είσοδο στη βουλή ενώ κάποιοι άλλοι για την αξιοπρεπή παρουσία που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον…

Στη ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς περιοδεύει στο νομό προτάσσοντας το πλούσιο κυβερνητικό του έργο για την Αιτωλοακαρνανία, ο Σπήλιος Λιβανός οργώνει και αυτός με τη σειρά του την εκλογική του περιφέρεια, ενημερώνοντας συνεχώς για τη δράση του με σχετικά δελτία τύπου αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης, ενώ για το Δημήτρη Σταμάτη οι προϋποθέσεις είναι πιο ευοίωνες μετά τη μη συμμετοχή Μαγγίνα. Ο Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε προχθες σε τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης τα πρώτα θετικά δείγματα ''γραφής'', με το πρώτο σε επισκεψιμότητα blog της χώρας troktiko να επισημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την είσοδό του στη Βουλή. Η Έλενα Κοτρολού στο λίγο χρονικό διάστημα που έχει μπροστά της δίνει με αξιοπρέπεια το δικό της αγώνα, βασιζόμενη πρωτίστως στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Τέλος, ο Aσημάκης Φωτόπουλος μας ενημέρωσε ότι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο του, οικονομικού περιεχομένου, το οποίο προλογίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Στο ΠΑΣΟΚ οι περιοδείες του Θάνου Μωραΐτη τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες στέλνοντας το μήνυμα για την πρωτιά, με το επιτελείο του να δουλεύει πυρετωδώς για την ομιλία του την επόμενη Πέμπτη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Η Σοφία Γιαννακά χθες, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, εγκαινίασε την προεκλογική της εκστρατεία ενώ και ο Ανδρέας Μακρυπίδης πραγματοποιεί σειρά περιοδειών στις επαρχίες του νομού. Η Ζέφη Δημαδάμα, ως άτομο καταρτισμένο επιστομονικά σε θέματα περιβάλλοντος έχει κάνει σημαία της προεκλογικής της εκστρατείας την πράσινη ανάπτυξη για την Αιτωλοακαρνανία, με τη διεισδυτικότητά της στο χώρο του διαδυκτίου αλλά και της νεολαίας να κρίνεται κατά γενική ομολογία ως θετική. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, που διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ιπποκράτους και τον Γιώργο Παπανδρέου, σε συνάντησή του με το δήμαρχο Μεσολογγίου του ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τα σώματα ασφαλείας, τομέα τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ως πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο δήμαρχος Ινάχου Θανάσης Τορουνίδης περιοδεύει από χωριό σε χωριό εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις που έχει καλλιεργήσει όλο αυτό το διάστημα ως αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τελειώσει το παγηγύρι που λέγεται "προεκλογική περίοδος", θα κάνετε πολύ καιρό να τους ξαναδείτε... μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΑΙΤΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΑ,ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.ΣΤΗ ΝΔ ΣΑΛΜΑΣ,ΛΙΒΑΝΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ Ή ΣΤΑΜΑΤΗ Ή ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΤΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τους μία από τα ίδια είναι.Φερέφωνα των κομμάτων τους.Για την εκτροπή γιατί κάνουν τουμπεκί;

Ανώνυμος είπε...

Τορουνιδης,Κουρουμπλης και Αντωνοπουλος θα παιχτουν για την τεταρτη θεση.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΖΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΤΖΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΨΙΝΑΚΗ ΚΛΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ''ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ'' ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

τρεξε να γλιτωσεις
τωρα τρεξε...αχχαχαχαχα