Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Έπιασε δουλειά η Δημοτική Αστυνομία στο Αγρίνιο.


Μετά την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Αγρινίου, οι δεκατέσσερις Δημοτικοί Αστυνόμοι που στελεχώνουν τη νέα υπηρεσία του Δήμου ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, ενώ ο ρόλος τους τις πρώτες ημέρες λειτουργίας θα είναι αποκλειστικά συμβουλευτικός, με οδηγίες προς τους πολίτες, ώστε να γνωρίσουν ακριβώς τις αρμοδιότητες του νέου σώματος.
Η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου αναμένεται πως θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, στην αναβάθμιση της καθημερινής εικόνας της πόλης και στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από τη λειτουργία της νέας αυτής υπηρεσίας είναι η διασφάλιση της ευταξίας της πόλης μας μέσα από την εφαρμογή ισότιμης τήρησης των διατάξεων του νόμου με αντικειμενικότητα, συνέπεια, σεβασμό προς τον πολίτη και πάντα με γνώμονα την αρχή της ίσης μεταχείρισης.
Για την καλύτερη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας ο Δήμος Αγρινίου προμηθεύτηκε με δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες και σύντομα θα διανείμει ενημερωτικό έντυπο.
Τα γραφεία της υπηρεσίας στεγάζονται στην οδό Μεσολογγίου 7Β.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε τους βαζουνε να κολλησουν κανα πλακακι στην πλατεια μπας και τελειωσει... το "γιοφυρι του αγρινιου";

Ανώνυμος είπε...

makari sas eyxomai na min katantisei opos i antistoixi toy mesologgioy.aparaitito systatiko epityxias einai o ekastote dimarxos na min svinei kliseis gia psifothirikoys logoys opos kanei o nyn dimarxos mesologioy

Ανώνυμος είπε...

Na xereste ta 14 nea vismata sto Agrinio. Se kathe poli iparxi dimotiki astinomia vlepe Mesologgi - Nafpakto o rolos tous einai na grafoun kai idika aftokinita me xenes pinakides kai na kanoun dimosies sxeseis me tous magazatores..... Sti Nafpakto i parousia tous einai kirios diakosmitiki kai na faxnoun na vroun se pia gonia einai parkarismeno kanena aftokinito gia na grafoun. Min perimenete na tous vlepete stous dromous oles tis ores tis skliris ergasias tous mia kai sinithos katevenoun otan stin poli den kinite tipota kai exoun spasi ta tilefona pou einai afta ta organa pou ta plironomume me 1200€ to mina...
Kala grafimata kai kalo volema se alla 14 atoma...

Ανώνυμος είπε...

Giati den pas na voleuteis kai esy i na volepseis kanenan diko sou??? I mipws den exeis ta analoga prosonta??? Ase prwta na leitourgisei i dimotiki astynomia kai meta ksanamilame! Akomi den ksekinisan kai milas gia volema!!! Ntropi! Alla etsi exeis mathei! Na milas xwris na gnwrizeis kai na katakrineis! Mallon eisai kai esy apo autous pou pinoun kafe oli mera!!!

Ανώνυμος είπε...

Giati den pas na voleuteis kai esy i na volepseis kanenan diko sou??? I mipws den exeis ta analoga prosonta??? Ase prwta na leitourgisei i dimotiki astynomia kai meta ksanamilame! Akomi den ksekinisan kai milas gia volema!!! Ntropi! Alla etsi exeis mathei! Na milas xwris na gnwrizeis kai na katakrineis! Mallon eisai kai esy apo autous pou pinoun kafe oli mera!!!

Ανώνυμος είπε...

EKEINA TA ΚΑΛΟΠΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΣΠΡΑΥ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ?
ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ?
ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΩΡΕ...ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ Μ... ΣΙΓΟΥΡΑ

S.F.T. είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!

[ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKLISH ... προτιματε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ... ]

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ- ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ? ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ)ΜΕ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΤΑΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΗΡ8Ε ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ? ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Η ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ....ΚΡΥΨΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ειμαστε σοβαροι;παρκομετρα στο αγρινιο πρωτα και οχι στην πρωτευουσα του νομου....ελεος,πως εγινε αυτη η καταφορη αδικια σε βαρος τις νεκρας-ιερης πολης....κλεισιμο δρομων αμεσα και να δημιουργηθει και συλλογος παρκομετρων μεσολογγιου!!!!

Ανώνυμος είπε...

δημοτικη αστυνομια η δημοτικη βυσματομιζοδοσια!!αλλους 14 θα ταιζουμε δυστηχως σαν ελληνες.εχει να πει ο φραπες συννεφο!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΡΕΥ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ...ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ Μ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΒΣΚ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΛΙ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΝ ΤΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ton mpoulo re//

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι αυτή η αρνητική αντίδραση προς τον θεσμό της Δημοτικής Αστυνομίας. Τόσο οπισθοδρομικοί είστε; Αντί να κοιτάζουμε όλοι πως θα βελτιώσουμε και θα αναπτύξουμε αυτόν τον τόπο κοιτάτε πως να τον υποβαθμίσετε περισσότερο; Γι'αυτό δεν πάμε μπροστά. Κοιτάξτε λίγο τι γίνεται στην Ευρώπη.. σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις υπάρχει η δημοτική αστυνομία την οποία σέβονται και εκτιμούν οι πολίτες. Ας σταματήσουμε να ζηλεύουμε τα παιδιά αυτά που πιστεύω με την αξία τους μπήκαν και ας τους βοηθήσουμε στο έργο τους. Η πόλη μας δεν αλλάζει με τους 14 Δημοτικούς Αστυνομικούς.. αλλάζει με την θέληση των πολιτών μας για βελτίωση και ανάπτυξη. Η Δημοτική Αστυνομία απλά βοηθάει σε αυτό. Επειδή ο καθένας χωρίς να γνωρίζει γράφει ότι να ‘ναι, απλά θα σας πω ότι 4 παιδιά της δημοτικής αστυνομίας του Αγρινίου είναι από άλλες πόλεις.. Αν ήταν “βύσματα” δεν θα επιλέγονταν άτομα από άλλες πόλεις… αλλά από το ίδιο το Αγρίνιο. Επίσης απ’ ότι έμαθα 2 θέσεις έχουν μείνει κενές. 16 άτομα προορίζονταν για τον δήμο Αγρινίου. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ένα μπράβο στα παιδιά και εύχομαι να βάλουν μια τάξη σε όλα αυτά τα προβλήματα που ζούμε κάθε μέρα στην πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!! (στον 13/9 12:48 αναφερομαι)

Ανώνυμος είπε...

12.45 που νομιζεις οτι τα παρκομετρα ειναι και επιτευγμα σε πληροφορω οτι καθε επιβολη τους εχει κριθει αντισυνταγματικη με πρωτο διδαξαντα τον δημο αθηναιων.ερχεσαι λοιπον τελευταιος και καταιδρωμενος με συνταγες πεπερασμενες και τη λες και στο Μεσολογγι

Ανώνυμος είπε...

6:40 εαν γνωριζω σωστα αντισυνταγματικη κριθηκε η χρηση παρκομετρων εφοσον ειχαν ανατεθει αρμοδιοτητες αστυνομικου χαρακτηρα σε ιδιωτες (πχ σεκιουριτι). Τωρα εδω υπαρχει Δημοτικη Αστυνομια η οποια νομιμα θα ελεγχει τη σταση και τη σταθμευση των οχηματων.
Εαν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με!

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και ειναι ετσι αλλα εγω δεν αναφερομαι σε καθευατο την χρηση απο τους ιδιωτες αλλα στο γενικο του θεματος περι παρκομετρων.και το αναφερω γιατι ουτε το ΝΠΔΔ του δημου μπορει να ασκει αυτο καθ ευατο δημοσια εξουσια περιοριζοντας τους κοινοχρηστους χωρους με κερδοσκοπικα κριτηρια.Δεν αναιρει τον περιορισμο του ζωτικου μασ χωρου αν η πραξη προερχεται απο τοπικη αυτοδιοικηση που εχουν αποδειξει την προχειροτητα και την καταχρηστικοτητα της λειτουργιας τους.

Ανώνυμος είπε...

ειστε κομπλεξικοι και ανικανοι χωρις προσοντα και ιχνος πολιτισμου, αδιαφοροι για τον τόπο σας και παρτακιδες.Οπισθοδρομικοι μαλάκες που το μόνο που ξερετε ειναι να μιζεριάζετε και να κλαιτε.
Μπράβο στα παιδια της Δημοτικής Αστυνομίας που καταφεραν με τα προσόντα τους και χωρίς κανένα βίζμα να διοριστουν. Αφήστε τους άλλους να λένε....είμαστε μαζί σας και δίπλα σας να σας βοηθήσουμε!