Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Δήλωση Καρατζαφέρη για τη μη συμμετοχή Βερελή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.


O Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τη μη συμμετοχή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων (συμπεριλαμβανομένου και του Χρίστου Βερελή) στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Ο κ. Σημίτης, ο κ. Α. Παπαδόπουλος, ο κ. Χρ. Βερελής, ο κ. Α. Αλαβάνος, η κ. Α. Μπενάκη και ποιος ακόμα ξέρει ποιοι άλλοι φεύγουν απ΄ το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι μια σημαντική απώλεια για τη Βουλή των Ελλήνων. Φεύγουν όχι γιατί τους αρνήθηκε τη ψήφο ο Ελληνικός λαός αλλά απ΄ το καπρίτσιο των ηγεσιών των κομμάτων τους. Πιστεύω πως χρειάζεται περισσότερο θάρρος και κατανόηση για τις ανάγκες που έχει η εποχή. Η εποχή χρειάζεται την πείρα και όχι τους πειραματισμούς.''

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚαρατζαΦΥΡΕΡ!

Ανώνυμος είπε...

Το σατιρίζειν είναι όντως ψυχαγωγικό, προκαλεί ευθυμία, ραπίζει τη σκληρότητα της ψυχής, αναδεικνύει τα κακώς κείμενα με πρόθεση να απαλειφθούν αυτά. Γνωρίζουμε, ιστορικά, ότι είναι ένα όπλο του πολίτη απέναντι στην αυθαιρεσία των εξουσιών και στην αχαλιναγώτητη παραφροσύνη της. Η σάτιρα είναι μια λαϊκή επαναστατική πράξη, η μόνη ίσως δυνατή όταν η σοβαρότητα έχει εκλείψει από τις κοινωνίες, ή όταν επικρατούν σοβαροφανείς τινές, που, όμως, είναι θλιβερά καθεστωτικοί.

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxa.... e re ti exoyme n akoysoyme akoma... xaxaxaxa

a re Karatzaferh m ekanes kai gelasa xaaxa

Ανώνυμος είπε...

Ό, τι να΄ναι...
Για τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ στα ψηφοδέλτιά του δεν λυπάται;

Ανώνυμος είπε...

sosta.....xreiazetai peira gia tis lkamogies...na mas loipoun...den tha paroume.....

Ανώνυμος είπε...

αυτο τωρα ειναι καλο για τον Βερελή;

Ανώνυμος είπε...

ax amoiro agrinio ti sou mele na patheis. vlepw na rxontai ta xeirotera. Akoma kai o Karatzaferis gonatizei mprosta ston vereli. Ki eseis amoiroi psifororoi sfyrizete adiaforoi. Alla kala na pathoume, me to mualo pou kouvalame kati lamogia syndikalistikakia tou kerata mas armozoun gia vouleftes. apo 8. 3ekina to onoma tous. opoios katalave, katalave. alla den perimenw na katalavete eseis. giati to IQ sas den yparxei. Den yparxete re!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;
Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΌΣ ΟΧΙ;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ...!
ΕΚΕΙ ΡΕ...ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!
ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ KAI Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΔ(ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ);

ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ(ΠΑΜΕ ΙΝΔΙΑ;).

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ!!!!!!.

Ανώνυμος είπε...

Πότε είχε τσίπα ο Βερελής το 2003 απέλυσε 260 άτομα στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ στέλνοντάς τους στην ανεργία.
Τώρα με τον Καρατζαφέρη θα δείξει ευαισθησία;
Άμα σε υποστηρίζουν και λένε καλά λόγια Καρατζαφέρηδες καλύτερα να πει να κρυφτεί,αλλά είπαμε που τσίπα στον Βερελή.
Έτσι να δείτε και να μάθετε εκεί πέρα,τι άνθρωπο στέλνατε στη βουλή,άτομο που στέρησε το δικαίωμα της εργασίας φασιστικά σε 260 οικογένειες και ποιος ξέρει και τι άλλο πιστώνεται στα αρνητικά πεπραγμένα του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ Ή ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ(ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ).

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΔΕΩΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΑΝΕΡΓΙΑ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ).

ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΕΦΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιος Καρατζαφέρης. Το θέμα είναι ένα. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Δεν το έχετε καταλάβει????? Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Πάντως δεν είναι ο ΒΕΡΕΛΗΣ, γιατί αυτός έκανε και 5 - 10 πράγματα για το Νομό μας και για το Αγρίνιο. Ο Επικινδυνος είναι αυτός που περνά φιλά, χαιρετά, και δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ. και ούτε πρόκειται να κάνει, γιατί όλοι τον έχουν για σφαλιάρες. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ.