Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή αναγνώστη για επισήμανση ενός προβλήματος.





Aγαπητοί συντάκτες του Αgrinio-news

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε μια περιοχή της πόλης μας, και συγκεκριμένα στις εργατικές κατοικίες κάτω του σταδίου. Το πρόβλημα είναι ο γειτονικός καταυλισμός των τσιγγάνων, οι οποίοι βάζουν συνεχώς φωτιές στην περιοχή, καίγοντας συνήθως πλαστικά όπως γίνεται αντιληπτό από την έντονη οσμή.Όπως είναι γνωστό το πλαστικό με την καύση του εκλύει διοξίνες, εξαιρετικά τοξικές ενώσεις δηλαδή, είτε εισπνέονται, είτε κατεισδύοντας στον υδροφόρο ορίζοντα μέσω των ομβρίων υδάτων…Σας επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες από μια περσινή φωτιά για να έχετε μια εικόνα της κατάστασης…

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πολη των γυφτων το αγρινιο κινειται ανεξελεγκτα.που ειναι ο δημος και η αστυνομια να βαλει μια ταξη?

agrinionews είπε...

Προς αποφυγή οιασδήποτε παρεξηγήσεως θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προβάλουμε το εν λόγω θέμα όχι για να αποτελέσει το εφαλτήριο ενός διαλόγου ρατσιστικών αποχρώσεων, αλλά για να υπάρξει επίλυση του προβλήματος από τους ιθύνοντες.

Ανώνυμος είπε...

και εγω χτες φτανοντας αθηνα μπηκα αττικη οδο αμεσως επεσα σε μποτιλιαρισμα. αιτια?
τι αλλο? ειχαν βαλει φωτια οι γυφτοι και καιγανε λαστιχα!
ειναι πανελλαδικο το φαινομενο φιλαρακι.

Βραχωρίτης είπε...

Ρε agrinionews, φοβάσαι την επισήμανση της εγκληματικότητας, του παρασιτισμού και της βρωμιάς των γύφτων; Τόση πολιτική ορθότητα πια; Αν πρόκειται λέγοντας την αλήθεια να ανοίξει ένας "διάλογος ρατσιστικών αποχρώσεων", τότε καλώς να ανοίξει. Και αφήστε τους τΣΥΡΙΖΑίους να λένε...

Μάρκος είπε...

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τίθεται το θέμα ως "πρόβλημα". Κάλεσε ο αγαπητός καταγέλων την Αστυνομία για να επέμβει, ή την Πυροσβεστική, και δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του; Τότε ναι, είναι ένα θέμα. Προφανώς όμως εδώ κάποιος παρουσιάζει ένα πρόβλημα, για το οποίο όμως δεν έκανε τίποτα για να λυθεί.

Ανώνυμος είπε...

agrinionews ο αναγνώστης δεν μας τα λέει καλά αυτοί που καίνε τα λάστιχα δεν ειναι οι "γύφτοι" ειναι ο Μαγγίνας με τους Ινδούς που έχουν κατασκηνώσει εκεί.Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες εκεί τριγύρω εθεάθη και ο Χ.Βερελής.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ Ο ΣΩΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΚΟΜΗ;

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ΄΄!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι γύφτοι τη δουλειά τους κάνουν.

Φταίμε εμείς οι λευκοί, οι ηλίθιοι που πληρώνουμε τους φόρους για να έχουν οι γύφτοι δωρεάν παροχές και πρόνοια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ!

ΣΕΡΣΕΓΓΙ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3,15


ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιον που ρώτησε ναι ο φίλος πήρε τηλέφωνο και δεν πήγε κανείς γιατί οι αρχές δεν έχουν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ να πηγαίνουν στις εν λόγω περιοχές.Είτε σας αρέσει είτε όχι η Ελλάδα είναι κράτος μειωμένης κυριαρχίας.Απλά Πυροσβεστική και Αστυνομία κάνουν την πάπια και σφυρίζουν αδιάφορα σε τέτοιες περιπτώσεις.όπως σφυρίζουν και οι εκπαιδευτικοί για τα τσιγγανάκια που ΔΕΝ πάνε σχολείο ενώ απαγορεύεται κάτι τέτοιο.όπως και η Πρόνοια που βλέπει στο δρόμο ξυπόλητα παιδιά και δεν εγκαλεί τους γονείς τους ούτε τουες μηνύει όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ για αμέλεια ανηλίκου.Ο λόγος είναι απλός:Αν κάνει κανείς την παραμικρή κίνηση θα πλακώσουν οι Τσίπρες,η Αμνηστεία και το Διεθνές Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Ίσως όμως και σωστά λόγω ανυπαρξίας ελληνικού κράτους...

Ανώνυμος είπε...

Τις επιδοτήσρεις καλά τις παίρνουν οι γύφτοι όμως.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΗΝΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΒΙΑ.ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2009 ΝΑ ΚΑΝΕΙ 9 ΚΑΙ 10 ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ.ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΒΓΑΖΟΥΝ.ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΚΟΙΝΩΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

οταν ολα θα εχουν πατωσει τοτε και η ιστορια θα κανει τον κυκλο της ξανα με αλλη μια επανασταση!

GEORGE PAPADOPOYLOS
LAW & ORDER

Ανώνυμος είπε...

Vlepw arhisan na grafoun pali autoi oi 3-4 grafikoi kai komplexikoi ratsistes tis polis mas pou i topiki koinwnia ehei apomonwsei kai autoi xedinoun sta pliktrolgia me ta gnwsta pia anousia,misanthrwpa,vlakwdi,grafika kai ratsistika paralirimata.Oi idioi 3-4 pou grafane kai gia tous metanastes..
A.Z

S.F.T. είπε...

To Δημαρχο φωναξε φιλε μου, που τους περιθαλπτει, τους εδωσε σπιτια, και τους παιρνει και τον ψηφο σαφως ...

Πολιτης του Αγρινίου είπε...

Προσοχη παιδια, μην σας παρουν χαμπαρι οι γυφτοι, εχουν τα "μεσα" σε αστυνομια, ασφλάλεια και παντου, και κανουν οτι γουσταρουν, οχι μονο φωτιες, αλλα και κλοπες σε μαγαζια της πολης, αν θελετε και καμια εξηπηρετηση να σας πω που θα τους βρειτε να καθαρισουν για παρτυ σας ...

S.F.T. είπε...

Δεν υποφερεις φαινεται απο τους γυφτους, την βρωμια τους και την κλεψια τους μιστερ A.Z........
και μας μιλας για ρατσισμο.. οταν ερθει η σειρα σου να μπεις μεσα στο βαρελι, τοτε να ερθεις να μας κανεις κυρηγμα, οκ ??????

Εχουν ειδη δημιουργησει γκετο, και απειλουν δημοσια τους αστυνομικους οι οποιοι δεν μιλουν μπροστα τους.
Την ανεκτικοτητα αυτη θα την πληρωσουν μεθαυριο ολοι και μεις και τα παιδια μας, και τοτε θα ειναι αργα να σωφρονιστουν ολοι αυτοι οι τεμπελχαναδες, που κοιτανε να ζησουν με την κλεψια και μονο... και δεν ειμαστε ρατσιστες, γιατι πολλοι απο αυτους περιφερονται στην πολη, και δουλευουν, και ειναι και καθως πρεπει κυριοι.

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Τι θα γίνει ρε παιδια με αυτα τα greeklish ??? τι κανουν οι διαχειριστες του εν λογω μπλογκ ???
Διαιωνιζουν προπαγανδιστικα τη Χαλκιδεϊκη γλώσσα ???? Μηπως να μαθουμε τα παιδια μας μονο λατινικα ???? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !

ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα με τους γυφτους ειναι τεραστιο.ειναι παντου πλεον.στο μεσολογγι και στο αιτωλικο οι γυφτοι ειναι σχεδον ο μισος πληθυσμος.για να μην γινει η αιτ/νια ο νομος των γυφτων η πολιτεια πρεπει να παρει αμεσα μετρα πριν ειναι αργα.ας μπουν σε καταυλισμο ολοι μαζι και οχι μεσα στις γειτονιες...

Ανώνυμος είπε...

@ 10:56
Τσου, ρε Λάκη , που θα μας πεις και ρατσιστές!

Τράβα να τη βρείς με κανένα γύφτο...


ΣΕΡΣΕΓΓΙ

Ανώνυμος είπε...

@ 10:56

ρε ευαισθητούλη, "προοδευτικέ" , ξεπλυμένε τΣυριζιώτη (που γράφεις και με Γρήκλις, καθότι το να γράφεις με ελληνικά το θεωρείς εθνικιστικό!) τη κόρη σου ή το γιό σου θα τον πάντρευες με γύφτο;

ούστ, κόπρε, τσιράκι του Σόρος!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον 5:19!

Και μην βιαστούν κάποιοι λεπροί "ποοδευτικοί" να με χαρακτηρίσουν "ρατσιστή" (sic).

Έχω γειτόνους Αλβανούς και χαίρομε γι αυτό! Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ πριν από 15 χρόνια ξυπόλητοι και ΔΟΥΛΕΨΑΝ και τώρα είναι νοικοκύρηδες και τους βγάζεις το καπέλο.

οι γυφταίοι έχουν ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ χρόνια στην Ελλάδα και ακόμη ζουν ως παράσιτα διότι απλούστατα ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. Προτιμούν να μας δουλεύουν και να μας εξοργίζουν με την τεμπελιά τους.

Ανώνυμος είπε...

για κάθε αυτόκλητο υπερασπιστή των γύφτων, πριν προβούν σε εύκολα λόγια υπεράσπισης, τους συμβουλεύω να περάσουν μια βόλτα πρώτα από την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου όπου έχουν κάνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ οι γύφτοι (χωρίς ποτέ να πληρώσουν ούτε μια δραχμή εισφορά!). Δεν μπορεί ποτέ να εξυπηρετηθεί λευκός, αν το παιδί του χρειάζεται κάτι.

Ειδικά το χειμώνα μαζεύονται όλοι οι γύφτοι στην παιδιατρική και κάθονται με τις ώρες για να ζεσταθούν!
Άντε μετά να εξυπηρετηθείς.

ένας γνώστης εκ των έσω.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, για να σας απαντήσω, καλούμε κάθε φορά την πυροσβεστική η οποία έρχεται και σβήνει τη φωτιά, η οποία όμως σιγοκαίει όλο τα βράδυ με εποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανασάνουμε από τον καπνό και, κυρίως, από τις διοξίνες...

Ανώνυμος είπε...

Vlepw arhisan na grafoun pali autoi oi 3-4 grafikoi kai komplexikoi ratsistes tis polis mas.
14 Σεπτέμβριος 2009 10:56 μμ



ΤΣΥΡΙΖΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 3-4 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΣΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΑ, ΑΙ ΣΤΡΑΤΗΔΕΣ , ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον 9:14!

είναι γεγονός ότι οι Αλβανοί ως ανήκοντες στη λευκή φυλή (όπως και οι Έλληνες) έχουν στο νου τους την προκοπή και εργάζονται για αυτό.

οι γύφτοι, όμως, επειδή δεν ανήκουν στη λευκή φυλή, δεν έχουν μυαλό για προκοπή. Έχετε εσείς δει καμμιά προκοπή στη μαύρη ήπειρο; φυσικά και όχι και ούτε πρόκειτε! Μην περιμένετε λοιπόν προκοπή ποτέ από γύφτο!

Ανώνυμος είπε...

Gia ton 12.. De milisa ereistika alla an thes ela na mas vreis me ta tsarouhia sou kai ti foustanela sou,xereis pou arazoume,ela na mas ta peis apo konta esu kai oi upoloipoi germanotsoliades,emeis de kruvomaste.To Agrinio anikei se olous tous Agriniwtes(ellines,tsiganous,alvanous ktl) kai ohi sta misanthrwpa kai ratsistika ethnikia.An kai pisteuw oti ta perissotera geloia sholia edw mesa grafontai apo ta idia 2-3 atoma.An eisai komplexikos i kakos anthrwpos den ehei na kanei me ti katagwgi sou kai kuriws me to hrwma sou alla me ta eswpsuha sou.Kai parepimptwntos den eimai suriza oute me kanena allo koinovouleutiko sullogo-omilo-komma.Episis tha protimousa i kori mou na pantreutei tsigano an itan ok atomo autos apo to na fulaei katourimenes podies leukwn ellinaradwn gia na ti diorisoun i gia na vrei douleia genikotera
A.Z

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες αλήθειες περί γύφτων οι οποίες δεν κάνει να λέγονται:
1. Όλοι οι γύφτοι ασφαλίζονται δωρεάν στην Πρόνοια δηλώνοντας άποροι και τυγχάνουν δωρεάν νοσοκομειακής περίθαλψης και αγωγής χωρίς να έχουν καταθέσει ποτέ ούτε ευρώ στο δημόσιο ταμείο. Εσύ κορόιδο του ΙΚΑ και του ΤΕΒΕ που τα ακουμπάς άγρια όποτε πας στο Νοσοκομείο, τι εισφορές πληρώνεις;
2. Οι πλειοψηφία των γύφτων βρίσκει τρόπους να ροκανίζει κρατικά επιδόματα (ναι, από το ίδιο κράτος που δήθεν τους έχει παραπεταμένους). Έτσι οι γονείς δεν παντρεύονται ποτέ ώστε η μάνα να παίρνει το επίδομα της ανύπανδρης μητέρας και με λαδώματα (γνωστά στον ιατρικό κλάδο) πολλοί βγάζουν τα παιδιά τους ανάπηρα, καθυστερημένα κλπ για να παίρνουν το αντίστοιχο επίδομα, γνωστό στο γυφτολόι ως "τα παλαλά"!
3. Οι γύφτοι δεν υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία εδώ και πολλά χρόνια. Παρουσιάζονται και αμέσως παίρνουν επανειλημμένα αναβολές. Τελικά παίρνουν εύκολα και την οριστική απαλλαγή καθώς ο στρατός δεν τους θέλει στις τάξεις του και κάνει εύκολα τα στραβά μάτια. Όποιος ντόπιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει κάποιο μόνιμο στρατιωτικό στο Μεσολόγγι να του πει πότε παρουσιάστηκε και υπηρέτησε τελευταία φορά γύφτος.
4. Επίσημες στατιστικές της αστυνομίας δείχνουν τους γύφτους ως μία από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην εγκληματικότητα. Αυτονόητο θα μου πείτε, ο λαός το ξέρει εδώ και αιώνες, αλλά η αλήθεια των αριθμών έχει άλλη χάρη.
Αυτά για αρχή...

Αν αυτή η συμπεριφορά μιας ομάδας μέσα στο κοινωνικό σύνολο δεν χαρακτηρίζεται παρασιτική, τότε πώς;

Ο 1:56 είπε μια αλήθεια που όλοι έχουν αναλογιστεί αλλά κανένας δεν τολμά να τη διατυπώσει ανοιχτά. Σκεφτείτε τη...

Ανώνυμος είπε...

Episis tha protimousa i kori mou na pantreutei tsigano an itan ok atomo autos apo to na fulaei katourimenes podies leukwn ellinaradwn gia na ti diorisoun i gia na vrei douleia genikotera
A.Z

15 Σεπτέμβριος 2009 6:24 μμ

KAΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΕΑΣ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΟΝ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Edw einai AGRINIO karagiozako,ohi ellada.Prosehe..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΡΑΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

καλα μπειτε παλι στις τρυπες σας παρακρατικα νεοναζι υβριδια και αφηστε τις μαγκιες θα εθουμε να σας βρουμε οταν ειναι η ωρα γιατι θα εχει πολες κλωτσιες

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΡΟΥΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 3-4% ΕΝΩ ΤΑ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ" ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 2ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ....ΧΑΧΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ(ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΜΕ,ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 3-4% ΕΝΩ ΤΑ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ" ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 2ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ....ΧΑΧΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ(ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΜΕ,ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://mindcup.blogspot.com/

οταν θα σε εχουν κανει ετσι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΛΑΣ?

ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2-3%?
Ο ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ.
ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λούφα στα πρεζοστέκια σας αγοράκια γιατί έξω απ' αυτά πέφτει φάπα και κούρεμα!

Ανώνυμος είπε...

πια πρεζοστεκια ρε φασιστοειδη της φαπας λουφαξε παλι στην τρυπα σου υβριδιο τωρα εγινες μεγαλος πατριωτης με αυτα που λες τραβα να τα παρεις απο κανενα λαμογιο παλι και ασε τις μαγκιες απο το διαδικτυο γιατι μεχρι εκει φτανει ο ανδρισμο σου υποταγμενε μικροαστε πατριδοκαπηλε της φαπας

και οσο για τους νυκοκυραιους που λες να το ξερεις σιγουρα οτι θυμουνται πολυ καλα τι εστι ναζι και γερμανοτσολιαδες θυμουνται πολυ καλα την χουντα και τον βασηλια και δεν ξεχνανε ποτε τους ψευτοπατριωτες σαν εσενα που τους υποστηριζαν
αντε να παιξεις τωρα με τον γαλανολευκο δο..τη σου

Ανώνυμος είπε...

3:16 τραβα κουρεψου. σε εχουμε γραμμενο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΡΕΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

3:16, επαναστάτη του κομμωτηρίου και της φραπεδιάς, γύρνα πρώτα στο Γυμνάσιο να μάθεις ορθογραφία που μας έβγαλες τα μάτια με τα κείμενά σου και μετά μας μιλάς για πολιτική και ιστορία. Λούφα και στη μαμάκα νωρίς! Ούστ!

ΓΥΦΤΟΦΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ είπε...

.. [A.Z 15 Σεπτέμβριος 2009 6:24 μμ]..

... ΜΠΡΑΒΟ στήριξη στους γυφτους !!!!!!!

Παντως εγω μεγαλε μεθαυριο εχω ενα δικαστηριο που τους εδειρα ομαδικως επειδη με εκλεψαν... και τους ειδοποιησα πως μετα τη δικη.... ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΡΕΣΩ ... μιας και σε αυτη τη χωρα δεν εχουμε εμεις οι Λευκοι προστασια ... αλλα οι γυφτοι γιατι ειναι ΔΟΤΕΣ της ασφαλειας ... ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4-5 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ,ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ & "ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ" ΚΤΛ ΚΤΛ-ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ(ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ,ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ).ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ:1.Η ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ 2:Η ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ 3:Η ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ(ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,Σ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΕΖΟΣΤΕΚΙΑ" ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ..
Υ.Γ:ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΤΛ."ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ" ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΧΟΦΟΡΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έγινε ερώτηση στη βουλή
σχετικά με το κάψιμο των καλωδίων.
Η απάντηση από το
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

“...Ειδικότερα για την
αντιμετώπιση του φαινομένου της καύσης
καλωδίων που εμφανίζεται σποραδικά,
μεταξύ άλλων και σε ορισμένους
καταυλισμούς όπου διαμένουν τσιγγάνοι,
έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες προς
όλες τις περι...φερειακές Υπηρεσίες για
τη διενέργεια αυστηρών ελέγχων και
εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε
βάρος των παραβατών...”

http://www.facebook.com/group.php?gid=190234294122#/group.php?gid=269570789275