Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αιτωλοακαρνανία.


Παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αιτωλοακαρνανία. Οι χθεσινές μας προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν πλήρως με την κα. Σαλούρου να είναι το πρόσωπο που επιλέχτηκε ως η τρίτη γυναικεία εκπροσώπηση. Ειδικότερα οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου
ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αντωνίου
ΔΡΟΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου
ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανασίου
ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Αριστοτέλη
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδοσίου
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του Παναγιώτη
ΣΑΛΟΥΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του Γεωργίου
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;
Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.
Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.
Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γiγαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.
Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.
Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;
Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;
Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ?
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όσο στην Ελλαδίτσα ζει και βασιλεύει η οικογενειοκρατία, "Κωστάκηδες" και "Γιωργάκηδες" θα σας φορτώνονται στην καμπούρα...

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε, το "πριόνισμα" του Καραμανλή άρχισε (για όσους θυμούνται) το Μάρτιο του 2007 ΑΜΕΣΩΣ μετά αφού υπέγραψε με τον Πούτιν για τον Αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ένα έργο ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Και το πριόνισμα αυτό είναι καθαρά κατευθυνόμενο από την Αμερική.

Και τι κάνει ο Giorgo; Πιστός στας εντολάς made in USA αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία από την Αλεξανδρούπολη και δηλώνει ότι θα "παγώσει" τον αγωγό ( κατάργηση , δηλαδή).

τα συμπεράσματα δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε μάγκες ο Καρατζαφέρης δεν είναι εντάξει; Μόνο αυτή η λύση υπάρχει...αν βέβαια πιστεύετε αυτά που γράφετε. ΜΟΝΟ Ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί. Και παραβέψετε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν Αγρίνιώτες στο ψηφοδέλτιο και άλλες τέτοιες παπαριές που διαβάζω ή ακούω δώθε κήθε. Ρίξτε στο ΛΑ.Ο.Σ. και η ψήφος δεν πάει χαμένη. Το έχουν αποδείξει άλλωστε στα 2 χρόνια κοινοβουλευτικού βίου που προηγήθηκαν-για να μην αναφερθεί κανείς στην ευρωβουλευτική θητεία του κ. Καρατζαφέρη! Οι άνθρωποι δίνουν μάχες και κερδίζουν αγώνες...

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτέμβριος 2009 11:31 πμ

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ. ΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ Ή ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ(ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ).

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΔΕΩΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΑΝΕΡΓΙΑ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ).

ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΕΦΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ.

--------
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ !!!!
ΟΛΟΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΒΑΡΙΤΕΣ!!!!

[ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!!!]

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ.

ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ!!!

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ;

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10 ΓΙΑ ΚΑΦΕ, Ή ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ!!!!

Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΠΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ, ΄΄ΑΓΚΑΖΑΡΟΥΝ΄΄ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΄΄ΠΥΘΑΡΙ΄!!!!.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΄΄ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ΄΄, ΘΑΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
AN KAI MIA TETOIA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40.000 ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑ!!!!.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΛΠ, ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΛΠ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!

ΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ Ή ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Π.Χ., ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ!!

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ:ΜΠΟΜΠΗΔΕΣ, ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ 40000 ΔΕΞΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!

ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΄΄ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ΄΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΓΟΝΟΙ ΠΑΛΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΠΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΧΤΑΡΜΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ Ή ΓΝΩΣΤΩΝ ΄΄ΦΤΙΑΓΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ΄΄ ΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄ΛΑΙΚΟ΄΄ ΛΑΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΓΙΑΥΤΟ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ,ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!

Ή ΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lTU5Z_eGUH0

Καρατζαφέρης ο Δημοκράτης......
Φασισταριό του κερστά και δημιούργημα του ίδιου του συστήματος!!
Τόσο προβολή η ακροδεξιά δεν είχε ποτέ!!Δε έχει περάσει μια μέρα χωρίς να δούμε τον Αδωνη ή το Βελιόπουλο ή το Βορίδη ή όποιον άλλο φασίστα εκπροσωπεί αυτό το κόμμα στη τηλεόραση!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο το βιντεο που μας λεει ο 4.23 δειτετο να δειτε το αστερι τον καρατζαφερη

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΛΑΟς ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΒΛΑΧΟΙ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΤΗΣ ΚΛΠ..