Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ψωμιάδης το Σάββατο, ο Λαμπρινίδης τη Δευτέρα.


Ίσως είναι η μοναδική εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης κατά την οποία κανείς εκ των πρόεδρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δε θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο. Δεν ξέρουμε αν σε αυτό παίζει ρόλο η ανακατασκευή της πλατείας ή ο περιοριμένος προεκλογικός χρόνος... Πάντως για όσους πιστούς κομματικούς οπαδούς της Αιτωλοακαρνανίας το επιθυμούν υπάρχει και η αχαϊκή πρωτεύουσα.


Στο νομό μας όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Σταύρος Λαμπρινίδης θα είναι αυτή τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στο Αγρίνιο στην πλατεία Δημάδη. Απ την άλλη ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του δημάρχου Στράτου κ. Μουρτζιάπη, θα παραστεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη Γενεκτονία των Ποντίων, που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό διαμέρισμα Ματσουκίου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι να μην αναφωνεί κανείς (ύστερα απο "τέτοιες " προσκλήσεις):
Αα ! ρε Άστοχοι !...

Ανώνυμος είπε...

επειδη ειμαι μελος της νομαρχιακης πασοκ,γνωριζω πως ο ο παπανδρεου δεν θα μιλησει στο αγρινιο λογω της ανακατασκευης της κεντρικης πλατειας της πολης που ειναι ο παραδοσιακος χωρος των προεκλογικων συγκεντρωσεων.φανταζομαι πως το ιδιο θα ισχυει και για την ν.δ. αλλα και για τα αλλα τα κομματα.ραντεβου στην πατρα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλω τους δε λες τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Καλά 5:47, από δικαιολογίες άλλο τίποτα. Τέτοιες μαλακίες λέτε και στον ελληνικό λαό,γι'αυτό σας έχει σιχαθεί. Ο Γιωργάκης δε μπορούσε να μιλήσει λόγω έργων στην κεντρική πλατεία, αλλά ο άλλος που φαίρνετε για να μιλήσει μπορεί στη Δημάδη. Έλεος με τα ψέματά σας. Ο κόσμος δεν τρωει κουτόχορτο πλέον. Πολύ απλά δεν έχουν το θάρρος να πουν αλήθειες στο λαό της περιοχής, γιατί θα τους πάρουν με τις ντομάτες. Νοσοκομείο είχαν εξαγείλει 3-4 φορές,πτωχευμένες εταιρείες αναλάμβαναν, επι ΝΔ ολοκληρώνεται, Ιόνια Οδός, άλλο παραμύθι ΠΑΣΟΚ.
Καλά, για αθλητικές υποδομές δεν παίρνει κανέναν να μιλάει γιατί 30 χρόνια τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Πανεπιστήμιο εξακτινωμένο σε χίλιες μεριές, Δυτικής Ελλάδας λέει,που μπορούν να διεκδικήσουν σχολή 5-6 πόλεις της δυτικής πλευράςτης χώρας και κάθε είδους κωμόπολη. Τίείναι αυτά ,αίσχος.
Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο είναι η κατάσταση.

byzantinos είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΗΣ€ΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ Δ€ΧΟΜΑΣΤ€ €Μ€ΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤ€Σ ΘΑ ΠΡ€Π€Ι ΝΑ ΤΑ Δ€Χ€Τ€ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡ€ΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=290375550704&view=user#/group.php?gid=290375550704&ref=nf

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Κ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΠΗΓΑΤΕ ΟΜΩΣ

ΔΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...