Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Παπανδρέου:''Θα τρέξει νερό στο θεσσαλικό κάμπο από τον Αχελώο.''


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σταμάτησε τους επικοινωνιακούς ελιγμούς και αποφάσισε επιτέλους να ξεκαθαρίσει ανοιχτά τη θέση του υπερ του εγκλήματος της εκτροπής του Αχελώου! Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου μιλώντας πριν από λίγο στη Λάρισα δεσμεύτηκε ότι θα τρέξει νερό στο θεσσαλικό κάμπο από τον Αχελώο και σε συνδυασμό με εγγειοβελτιωτικά έργα δεν θα αφήσει η νέα κυβέρνηση την Θεσσαλία να γίνει Σαχάρα .

Εμείς πλέον τα σχόλια μας τα έχουμε εξαντλήσει σε πρoήγουμενες αναρτήσεις και απ ότι φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε πλήρως... Εντάξει, η Θεσσαλία να μη γίνει Σαχάρα...η έρμη η Αιτωλοακαρνανία τι θ' απογίνει; Το συμπέρασμα είναι ότι από τα 5 κόμματα του κοινοβουλίου τα 4 έχουν πλέον ταχθεί ανοιχτά υπερ της εκτροπής, ενώ μόλις ένα είναι αντίθετο με αυτή. Τα σχόλια δικά σας...

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αιτωλοακαρνανία δεν προκειται να μεινει απο νερο, υπαρχουν τα υδροηλεκτρικα φραγματα, και ειναι τρια, οχι ενα... δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχουμε γι'αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 4 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΤ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Κ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ...ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΑΓΜΑ...ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε βγηκαν τα παπαγαλακια του πασοκ να προπαγανδισουν οτι δεν εχουμε προβλημα απο την εκτροπη;βρε τι ειστε εσεις;10:06 ξεχνας που την προηγουμενη εβομαδα πανηγυριζε το πασοκ και ο φιλικος του τυπος για δηθεν καθαρη σταση του Γιωργου κατα της εκτροπης.μαυριστε τους ολους ακομη και το συριζα γιατι το χειμωνα κατεστρεψε τις περιουσιες των απλων πολιτων και μη σας παραμυθιαζει με τη θεση του κατα της εκτροπης.

Ανώνυμος είπε...

Πάρε τηλέφωνο τον Ομπάμα να στείλει ένα πολεμικό αεροσκάφος στο φράγμα να το βομβαρδίσει...δε κοστίζει τίποτα..όλοι αυτό θέλουμε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 10:06, τα 3 φραγματα διαχειριζονται πορους του Αχελωου, οταν αυτοί εκτραπούν στο θεσσαλικό κάμπο, που όπως και ναι θα γινει, με τι νερο θα λειτουργούν? Αυτό το βάψιμο με τα χρώματα των εκάστοτε κομμάτων και εσυ εν προκειμένω μάλλον (και λεω μαλλον για να μην ειμαι απολυτος) του ΠΑΣΟΚ, δεν βοηθα τον τόπο.
Ο μονος βουλευτής που δημοσια ειπε ΟΧΙ στην εκτροπη ήταν ο Κωστοπουλος αλλα ο Αιτωλοακαρνανας τον εστειλε σπιτι του γιατι δεν πηγαινε με το ρεύμα που υποσχοταν θεσεις stage στον ανεργο ή αλλες π@π-ριες.

Εμεις οι υπολοιποι που μας ενδιαφερει ο νομος και η υποσταση του ασε εμας να ανησυχούμε και εσυ απλά να είσαι χαλλλαρος προασπίζοντας την κομματική γραμμή αυτών που υποστηρίζεις.

Η Αιτ/νια δυστυχως πασχει απο πολιτικους που να εχουν τσαγανό προκειμενου να προασπίσουν τα συμφεροντα του νομου. Προεκλογικά δωθηκε η παράκαμψη Αγρινιου αλλα χωρις ουδεμια εξοδο προς αυτο. Ο δρομος Ακτιο-Αμβρακια παραμενει ονειρο ενω το τρενο θα γίνει παραμυθι για μικρα παιδια...

Ανώνυμος είπε...

KANEIΣ ΛΑΘΟΣ 10:25
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

S.F.T. είπε...

Θα ηθελα ολα αυτα που λετε εδω, να τα αναγραψετε σε πανω, και να τα κολησετε στη μουρη ολων αυτων που εκτιθενται στο νομο μας.
ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ......

1. ΤΟ ΤΡΕΝΟ

2. ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ

3. ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΧΕΛΩΟΥ

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ???????
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΛΩΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΛΗΜΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΓΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΝΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θάβει το μέλλον του...

Ανώνυμος είπε...

Τρέξε, τρέξε νεράκι
Τρέξε, τρέξε Giorgaki!

Ζήτω ο μέγας νεροκουβαλητής Giorgo!

Βρε, ούστ, χαζοποδηλατά!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Αγρινίου και ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας τί θα πράξουν σσε επικείμενη επίσκεψη του Παπανδρέου; Να θυμίσω ότι για τον Σουφλιά ο νομάρχης Σώκος έχει δηλώσει ότι ειναι ανεπιθύμητος στο νομό........

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ;ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΖΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ!ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (ΓΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΛΑΘΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα είναι και η πρώτη κωλοτούμπα του Σώκου. Ίσως βέβαια και να αλυσοδεθεί γυμνός έξω από τη νομαρχία, παρεμποδίζοντας (ναι, ναι) έτσι την Γεώργιο εκτροπή. Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

10:45 μμ αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς είναι γιατί δεν καταστρέψαμε εμείς το οικοσύστημα της περιοχής μας, και το αφήνουμε στους άλλους? Ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος (ούτε και εμείς, ούτε και οι Θεσσαλοί) ότι οι υδάτινοι πόροι μπορούν να εκμεταλλευτούν μέχρι ένα όριο, διαφορετικό για κάθε περιοχή και περίπτωση. Αν το ξεπεράσουμε αυτό το όριο (ειμαστε κοντα) η κατάσταση δύσκολα αντιστρέφεται. Δείτε τι έγινε στο Πηνειό πχ. Οι αγρότες έπαιρναν νερό ανεξέλεγκτα και εν αγνοία τους έγιναν συνένοχοι σε ένα από τα πολλά, δυστυχώς, προβλήματα του περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Το τι θα ψηφίσει ο καθένας είναι υπόθεση και ευθύνη του καθενός και δεν πρέπει να ενδιαφέρει. Πρέπει όμως να πάψουμε να ψηφίζουμε ελαφρά την καρδία και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν φταίει το κράτος, για ότι γίνεται αλλά εμείς αν το στηρίζουμε.

ΤΡΟΚΤΙΚΟ είπε...

Κατω οι κυβερνήσεις ...τρομοκρατίας
Μαυρίστε τους γιατί μας δουλεύουν !!!

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε οικολογουσ πρασινους

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα έρθει αυτή η μέρα που γυρίσει το νερό αναποδα αυτή η μέρα για μας θα είναι η καταντια και η αποτυχία αυτων των κατοικών του τόπου τούτου.
Την ώρα που κάποιοι αλλοι πανηγυρικά θα εγκαινιάζουν τις λίμνες της εκτροπής
για μας θα είναι ο ευξετελισμός ,η απαξίωση και η εγκατάλειψη.
Δε ξέρω πως αισθάνεστε αυτή τη φορά αλλά το μόνο καλό έιναι οτι τα πράγματα ξεκαθαρισαν.ΜΑς δεν έδειξαν πόσο μας υπολογίζουν.
Τα έχουμε συζητήσει εδώ ποια θα έιναι τα αποτελέσματα ,δε χρειάζετε να ξανλέμε τα ίδια και τα ίδια απλώς κάποιοι πρέπει να νοιώθουν πολύ αποτυχημένοι και πολύ ανάξιοι που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο.
Πως νοιώθετε κύριοι;Τι έχετε να μας πείτε;

Ανώνυμος είπε...

για το 10:21 το πιο έυκολο πράγμα στο κόσμο έιναι να ανατιναχτεί ένα φράγμα.Αρκεί να ραγίσει και μετά η δουλειά γίνεται απο μόνη της.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα αυτή η ιδέα ανατίναξης του φραγματος ακουγεται συχνά.Μπορεί να το λέμε για πλάκα ίσως για να παρογορήσουμε τον εαυτό μας αλλά μέσα μας αυτό είναι ένα σημαδί της μη αποδοχής των πραγμάτων.Αυτή η περίπτωση που λέτε έχει επηράσει πολύ κόσμο ειδικά κόσμο που ανήκει στην αριστερά και συγκεκριμένα στον επαναστατικό χώρο και δε θεωρώ δύσκολο κάποια στιγμή να δουμε μια τέτοια αντίδραση-ενεργεια.
Ισως σιγά σιγά αρχίσει μια άλλου είδους επανασταση, μια επανασταση που δεν θα έχει στόχο μόνο τράπεζες και αστυνομικά τμήματα αλλά και έργα ντροπής όπως και αυτό, έργα δηλαδή ματαιόδοξων πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ...ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΑΓΜΑ...ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ?

27 Σεπτέμβριος 2009 10:21 μμ

Ε ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΤΟΝΟ ΤΝΤ?
ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ???
ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.

(ΚΑΡΓΑ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ- ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

....Σήμερα ο αχελώος άυριο η τριχωνίδα χάνονται οι ευκαιρίες ανάπτυξης ,καταστρέφεται ο νομός.Οι συνέπειες θα είναι παλλαπλές.
Συγκαλέστε παναιτωλοακαρνανική συγκέντρωση για τη πορεία του τόπου.Σας κάνει όρεξη να ψηφίσετε ΝΔ και Πασοκ;μετά το και το σημερινό άδειασμα;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΚΟΜΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΠΙΝΑΤΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΔ?
ΤΙ ΠΑΣΟΚ?
ΤΙ ΚΚΕ?
ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ?
ΤΙ ΛΑΟΣ?

ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΒΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ? ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ? ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ
Ικανοποίηση στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ
κτλ κτλ κτλ.
Πηγη: Παναιτωλικη Εφημεριδα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

EΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ:
- ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ?
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ:
- ΟΧΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η "πράσινη" ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ.!!! Ρε αυτοί μας δουλεύουν!!! Αλλά στα αρχ@@ αφού πάλι στα ύψη θα χτυπήσουν τα ποσοστά τους. Τι κράζετε ρε παιδιά; Αφού πάλι δαγκωτό θα πάει. Εύγε ηλίθιε αιτωλοακαρνανα!!!! σιώπα.......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

μετά τον Αχελώο η Τριχωνίδα!! και μετά τα σώβρακα!!