Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

''Σφαγή'' με το καλημέρα..

Άτυχη στάθηκε χθες η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2, παρόλο που ο Παναιτωλικός προηγούταν με 2-0, με τα γκολ που σημείωσαν ο Γκούρμα και ο Μουμίν στο 14΄ και στο 50' αντίστοιχα. Οι Θεσσαλοί μείωσαν με τον Χανιώτη στο 52' , ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 75' με τον Μόνχε. Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου, ο οποίος έδωσε βροντερό παρόν, δείχνοντας υποδειγματική συμπεριφορά. Το ματς όμως επισκίασε η κάκιστη διαιτησία του Ιωαννίδη και τα λανθασμένα σφυρίγματά του, με αποκορύφωμα τη μη υπόδειξη της εσχάτης των ποινών μετά την οφθαλμοφανέστατη ανατροπή του Στογιάνοβιτς από τον Κοτίτσα εντός της μικρής περιοχής στο 80'. Επί του θέματος η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

''Ευχαριστούμε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής, που «με το καλημέρα» της νέας αγωνιστικής σεζόν απέδειξε ότι είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει όρους ισονομίας για όλες τις ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ορίζοντας τον σημερινό αγώνα έτσι ώστε η ομάδα μας να έχει τρείς μέρες ξεκούρασης από τον προηγούμενο αγώνα, έναντι επτά του αντιπάλου.
Την ευχαριστούμε που δεν έλαβαν καν υπ’ όψη το αίτημά μας (να μην αγωνιστεί άνευ λόγου Δευτέρα – Παρασκευή) για ορισμό του αγώνα άλλη ημέρα, θεωρώντας το προφανώς παράλογο. Ή ίσως να μην πρόλαβε να το εξετάσει, αφού ήταν απασχολημένη με το δημοσίευμα “για πιθανότητα στημένους αγώνες στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής” και την προσπάθεια “να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση”.

Για τον διαιτητή Ιωαννίδη και τους άξιους συνεργάτες του δεν θα κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο. Είμαστε βέβαιοι ότι από αύριο δεν θα είναι στους πίνακες διαιτητών, γιατί θεωρούμε δεδομένη τη βούληση των αρμοδίων να απαλλάξουν το χώρο από παράσιτα. Πρέπει να συγχαρούμε τους φιλάθλους μας για την εντυπωσιακή τους παρουσία, τη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα μας και (κυρίως) την ψύχραιμη αντίδρασή τους απέναντι σε μια τέτοια διαιτησία.
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε μία απορία. Ο παρατηρητής αγώνα με το πούρο που κυκλοφορούσε στον αγωνιστικό χώρο και τ’ αποδυτήρια, τι ακριβώς ήρθε να κάνει στο Αγρίνιο; Υπηρετεί το ποδόσφαιρο και αμείβεται γι’ αυτό ή μήπως ήταν εκπρόσωπος της αντιπάλου ομάδος;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τελικά τα πράγματα στη Β’ Εθνική είναι πολύ πιο καλά οργανωμένα απ’ ότι στη Γ’ Εθνική.
Ωραία χρονιά θα περάσουμε !!!''

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...

Ανώνυμος είπε...

Το πρώην στέλεχος του ΚΚΕ ως νέος Στάλιν στον χθεσινό αγώνα παράνομα και νέος Φύρερ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και ΔΙΕΤΑΞΕ την απαγόρευση εισόδου σε τοπικό δημοσιογρφάφο που είχε ταυτότητα της ΓΓΑ αλλά και σε προπονητές επίσημα μέλη του συλλόγου Προπονητών που και αυτά είχαν τις ταυτότητες της ΓΓΑ. Μετα τις παρανομίες και τα κάθε είδους αυθαίρετα τώρα και ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ απαγορεύει και την είσοδο στο γήπεδο. Ποιός θα βάλει ΦΡΕΝΟ σε αυτόν τον άνθρωπο ;

Ανώνυμος είπε...

svise se parakalo ta sxolia pou vromizoun to thema pou exeis kanei anartisi.
panetolikara re komatoskyla kai ta myala sta kagkela.

makria apo tin omada re.
(r)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 1:26 ο 12:06 λέει ψέματα;
Και θεωρείς ότι βρωμίζει με κάτι που είναι πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

vre kakomoirides apo 2-0 sas to girisan kai ftaei i diaitisia?
iremiste ligo

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν ασχολειστε με τιποτε αλλο εκτος απο τον παναιτωλικο?ευγε σας η απολυτη απευδαισια

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΚΑΤΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ)ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ......
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ.....
ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2-0 ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ή ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ...
ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ???????????
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστούλας, λαμόγια, έφυγε ξυπόλητος από το Αγρίνιο και δούλεψε για να κάνει λεφτά. Ηρθε στο τόπο του και επένδυσε σε αυτό που όλοι μας αγαπάμε. Πέτυχε δε θαύματα που θάπρεπε να τον ευγνομονούμε! Πάρτε το απόφαση. Στυβαρή διοίκηση όπως τώρα θα συνεχιστεί. Και οι δημοσιογράφοι του κώλου στο σπίτι τους.

Ανώνυμος είπε...

euge sou proedre ean ekanes to vima na dioksis ta ntopia lamogia dimosiografous tou kolou!!!oles oi koutses maries mou evgalan apo 1 tautotita pou me 40 europoula vgazi o kathenas kai theloun na mpenoun tsampa kai na spernoun zizania,roufianies gia tin omada kai ton euergeti tis!!

MAKRIA LAMOGIA APO TIN OMADA MAS,OUTE SE AKTINA 1 XILIOMETROU APO TO GIPEDO DEN PREPEI NA PERNATE!!OUST PINALES!!