Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Εκδρομή της ΓΕΑ στην Κωνσταντινούπολη




Το Τμήμα Εκδρομών και Περιηγήσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με την έναρξη της περιόδου 2009-2010 προγραμματίζει την πρώτη φθινοπωρινή του εκδρομή για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί οδικώς, είναι διάρκειας επτά (7) ημερών, από 23 έως 29 Οκτωβρίου 2009, είναι οικονομικά προσιτή , 360,00€ το άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο και ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Αγρίνιο, θα ακολουθηθεί η διαδρομή Αγρίνιο-Άρτα –Κόμβος Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα και εν συνεχεία θα ακολουθηθεί η νέα σύγχρονη ευρωπαϊκών προδιαγραφών οδός, με πολλά τούνελ, γέφυρες και αερογέφυρες κλπ., ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της πατρίδας μας.

Στην Κωνσταντινούπολη που είναι ο κύριος προορισμός - τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις - η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο CRISTAL HOTEL, 4 αστέρων, στο κέντρο ΤΑΞΙΜ και θα δοθεί η ευκαιρία να γίνουν επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης, στις μεγάλες αγορές με τις προκλητικές τιμές τους και τα ιστορικά μνημεία, εκεί όπου ο θρύλος, η παράδοση και η ιστορία παντρεύονται και πλημμυρίζει από ρίγη συγκινήσεως και θαυμασμού κάθε ελληνική ψυχή.

Επίσης θα γίνει επίσκεψη στα Πριγκηπονήσια και προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο.

Κατά τη μετάβαση και την επιστροφή θα γίνει διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, αντίστοιχα.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος, με μεγάλη εμπειρία σε εκδρομές Εξωτερικού, υπόσχονται ότι η εκδρομή αυτή, με το πλούσιο και άνετο πρόγραμμά της, θα αφήσει ωραίες αναμνήσεις σε αυτούς που θα συμμετάσχουν.

Αναλυτικό πρόγραμμα υπάρχει στα Γραφεία της ΓΕΑ, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τηλ. 26410-24767.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΑ και κάθε σύλλογος που κάνει εκδρομή εξωτερικού πρέπει να αναφέρει το γραφείο γενικού τουρισμού που έχει αναλάβει τη διοργάνωσή της.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΩΡΙς ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ.
Λίγο προσοχή λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη αλλά μήπως θα έπρεπε να ΜΗΝ αφήνουμε λεφτά στους τούρκους; Όχι και να τους αγοράζουμε εμείς τα αεροπλάνα για να κάνουν μετά παραβιάσεις στο Αιγαίο...

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Το γραφειο τουρισμου γιατι πρεπει να αναφερεται ;;;; Θα τους παει δωρεαν στο εξωτερικο ;;;;

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η νοοτροπια "μην αφηνετε λεφτα στους τουρκους" μου θυμιζει ενα ετραπελο πριν απο λιγο καιρο. Σε ενα γαμο λοιπον στο Αγρινιο ηταν καλεσμενοι και μερικοι Μεσολογγιτες. Ενας απ' αυτους στη διαρκεια της τελετης βγηκε απ΄την εκκλησια για να κανει ενα τσιγαρακι. Εκει ομως συνειδητοποιησε οτι του ειχαν τελειωσει τα τσιγαρα! Στην προτροπη των φιλων του να παει απεναντι στο περιπτερο να παρει ενα πακετο (στον Αγ.Δημητριο ο γαμος) απαντουσε: "εγω να αφησω λεφτα στους καραβλαχους τους Αγρινιωτες;" κι ετσι εμεινε "ακαπνος" ο αθεοφοβος προκειμενου να μην αφησει 3,20 ευρω... στο εχθρικο Αγρινιο!

Ανώνυμος είπε...

25 Σεπτέμβριος 2009 8:44 μμ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ;;;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

@2:02, επειδη εχω παει 2-3 φορες στην Τουρκια μαλλον εχω γινει... γενιτσαρος! Αντε ρε ξεκολλα το στοκο που εχεις στο κεφαλι σου...