Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Η Αγρινιώτισσα ηθοποιός Κάτια Γέρου στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αγρινιώτισσα ηθοποιός Κάτια Γέρου τοποθετήθηκε στην ιδιαιτέρως τιμητική δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια από την αποφοίτησή της το 1979 από τη Δραματική Σχολή, παραμένει συνειδητά αφοσιωμένη στο Θέατρο Τέχνης που ίδρυσε ο Κάρολος Κουν. Πρόκειται για τη νεώτερη από τις σταθερές πρωταγωνίστριες που έβγαλε ο Κουν στη σκηνή και η οποία το καλοκαίρι που μας πέρασε συμπλήρωσε 30 χρόνια παρουσίας στο θέατρο. Μάλιστα φέτος σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου πρωταγωνίστησε στο Μονόλογο της Μάρως Δούκα ''Σας αρέσει ο Μπραμς;'' που έλαβε χώρα σε γνωστά καφέ της πόλης μας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ''Ρίζα Αγρινιωτών'', ερωτηθείσα για τις αναμνήσεις της από τη γενέτειρα απάντησε: ''Θυμάμαι την αδιάκοπη βροχή που έπεφτε για μέρες ολόκληρες και την οποία λάτρευα και λατρεύω. Θυμάμαι τα δίπατα σπίτια τα πέτρινα, που δυστυχώς σήμερα έχουν μείνει πια λίγα, τις εκδρομές στον Άγιο Χριστόφορο, στο δάσος. Τη γειτονιά μου όπου ζούσαμε όλοι σαν μια οικογένεια…''

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα καριερα κανει στο θεατρο, τι την θελει τη πολιτικη;;;; Γιατι μπλεκει με τα "σκατα"..τι θελει και μπλεκει με τους ψευτοπροοδευτικους του συριζα;; τι θελει και μπλεκει με τους δηθεν αριστερους που τσακωνονται για το ποιος θα κατσει σε μια καρεκλα;; γιατι ;;;;;;;; μονο να χασει εχει απο τη πολιτικη....για να προσφερει λιγο δυσκολο...

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα να έχεις τέτοιους ανθρώπους στη πολιτκή παρα τους πολιτκους μηχανικούς και δικηγορους που έχουν ρημάξει την Ελλάδα.
Κοιτάχτε και στις τοπικές διοικήσεις στο Αγρίνιο τι ρόλο παίζουν οι εργολάβοι και οι πολιτικοί μηχανικοι που βγάζουν εκατομύρια τόσα χρόνια.
Και μερικοί απο σας που γράφετε θα θιχτείτε επειδή θα σας θυμίζει τα μυαλά σας.Αντε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

“ΚΑΘΑΡΑ” (ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Οι "σύντροφοι" του Σύριζα ετοιμάζονταν για την τελευταία μάχη ενάντια στη μπουρζουαζία ανακάλυψαν ανάμεσά τους έναν εθνικιστή !

Οι "σύντροφοι" ετοιμάζονταν για την τελική μάχη όταν ανακάλυψαν ανάμεσά τους έναν επιφανή "εθνικιστή"

Επί της ουσίας αποκαλυπτική του προβλήματος στο Σύριζα φάνηκε η αυτογελιοποίηση με το μπρος – πίσω στην τοποθέτηση του Στάθη Σταυρόπουλου στην πρώτη θέση του ψηφοδέλτιου επικρατείας. Ενώ λοιπόν είχαν ζητήσει από τον λαοφιλή σκιτσογράφο και δημοσιογράφο να μπεί επικεφαλής στη «βιτρίνα» του κόμματος, ξάφνου κάποιοι θυμήθηκαν φαίνεται, ότι βαρύνεται με το έγκλημα του «εθνικισμού» και τον καθαίρεσαν αιτιολογώντας με επαναστατική παρησία την πράξη τους στο πανελλήνιο !!

Σκέφτεται κανείς πως θα πρέπει να είναι πολύ προκλητική η συμπεροφορά του κυρίου αυτού για να υποστεί τέτοιο πυξ λαξ διωγμό από τους ειδικούς (αναμφίβολα) επι θεμάτων εθνικισμού του Σύριζα. Ισως βρισκόμαστε ενώπιον κάποιας ακραία ρατσιστικής προσωπικότητας επικίνδυνης για τη δημοκρατική κοινωνία μας. Σκέφτηκα τον ήπιο και εντιμότατο κ. Κύρκο που θεμελίωσε την τάση αυτή ανοιχτά στην ελληνική αριστερά και ανησύχησα για το μέλλον της. Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί αυτό το μένος, πως κι επιδεικνύεται τέτοια σιγουριά στο ανάθεμα.