Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Aνακοινώθηκαν πριν από λίγο τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Στην Αιτωλοακαρνανία υποψήφια θα είναι τα εξής πρόσωπα:


ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Δικηγόρος)

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Επιχειρηματίας)

ΚΟΛΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ (Νοσηλεύτρια)

ΚΟΤΡΟΛΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) (Εκπαιδευτικός)

ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ (Βουλευτής)

ΝΑΟΥΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Δικηγόρος)

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (Ηλεκτρονικός Μηχανικός)

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ (Βουλευτής)

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Βουλευτής)

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (Ιδιωτ. Υπάλληλος)

ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ) (Αρχιτέκτων Εσωτ. Χώρου)

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΣΣΕΡΑ προσωπα απο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!(ΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΛΙΒΑΝΟΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)..ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

δε με πειθει κανενας, ετσι και εγω, ριχνω ψηφοδελτιο χωρις σταυρο, μονο για το κομμα

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ!ΜΠΡΑΒΟ!ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ( ΝΑΟΥΜΗΣ) ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ(ΚΟΛΩΝΙΑ,ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ).Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΙ? Κ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΤΙ?ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ? ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Να με συγχωρείς βρε παιδί μου αυτή η κυρία Λίνα Χατζή τι ακριβώς έχει σπουδάσει; Χτές στον ALPHA μας την παρουσίασαν σαν Ψυχολόγο (!!!) που φυσικά δεν είναι. Πριν λίγο στην ανακοίνωση του κόμματος μας την παρουσίασε σαν Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου (κάτι τέτοιο σε ΑΕΙ της πατρίδας μας ΔΕΝ υπάρχει) μήπως απλώς είναι απόφοιτος Λυκείου και ντρέπεται να μας το πεί το κορίτσι; Είναι κρίμα αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί και κάπως νέα είναι ακι ομορφούλα είναι. Δεν της είπε κανείς ότι όταν κατεβαίνεις στην πολιτική όλα πρέπει να είναι στο φώς;

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΗΤΤΑΣ Δ Ι Α Λ Υ Σ Η.ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗ. ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΔΑΜΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΣ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

9:29 αναγνωριζεις οπως ειναι λογικο, οτι δε σε πειθει κανεις και παρολα αυτα θα επιβραβευσεις το κομμα που βαζει τετοια ατομα??
γιατι να μη βαζανε τον αδαμη ή αλλους πχ?
αλλου θα παει η ψηφος..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΄΄ΚΛΩΝΟΥΣ΄΄ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ-ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΑ ΄΄ΚΛΕΦΤΙΚΑ΄΄ ΧΡΗΣΤΑΡΑ(ΑΝΙΨΙΟΣ ΠΕΠΟΝΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!).

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΄΄ΦΡΟΥΤΑ΄΄ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΄΄ΠΑΓΚΟ΄΄

ΝΔ=ΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΙΒΑΝΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΠΑΣΟΚ=ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ.

ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ.

ΝΕΟΙ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΣΑΞΙΕΣ Η ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΄΄ΚΛΩΝΩΝ΄΄, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΄΄ΠΑΡΑΠΕΡΑ΄΄, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΄ΖΥΓΟ΄΄ ΤΟΥ ΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΑΓΡΟΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

1. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΓΟΝΟΣ ΕΚΛΕΙΨΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ:ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;Ε,ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ, ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η 12Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2.ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ[ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ].
ΓΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΗΘΕΝΤΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ:ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ .ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!!ΨΗΦΟΙ 17.0000!!!! [Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!!!].

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΄΄ΚΛΩΝΩΝ΄΄, ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΣΤΟ ΄΄ΧΩΡΙΟ΄΄, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Ε,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΑΡΓΑ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΨΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ,ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΄΄ΒΟΥΛΕΥΤΗ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!![ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!]

ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ORTZA AGRINIO!!!!

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄ΞΕΝΟΙ΄΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ=ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια...όντως
Ντροπή για το κόψιμο Αδάμη
Ντροπή για τον πόλεμο στον Σταμάτη

ΣΑΛΜΑΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ και ίσως ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ αυτούς θα παραλάβει η ΘεοΔΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Λίνα Χατζή --- "Αρχιτέκτων Εσωτ. Χώρου"
χαχαχαχαχα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων , με Ψυχολογικές Προεκτάσεις !Άβυσσος η "ψυχή" του Πάκη μας !

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
Γιατί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ πρέπει να μπουν στη Βουλή.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί με έχει κουράσει ο δικομματισμός της Μεταπολίτευσης, που δεν λύνει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, ούτε καν εκείνο των σκουπιδιών.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί έχω βαρεθεί την κενολογία και το μπλα μπλα των δύο μεγάλων κομμάτων. Το καθένα από τα δύο έχει συνταγές για όλα τα προβλήματα της χώρας μόνον όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, συνταγές τις οποίες ξεχνά όταν έρχεται στην κυβέρνηση. Δεν ενδιαφέρονται τόσο για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων όσο για να κερδίζουν ‘πόντους’ με ακατάσχετη δημοκοπία σε βάρους του αντιπάλου τους. Και τα δυο τους δεν υπήρξαν μόνο λάθος κυβερνήσεις, αλλά και λάθος αντιπολιτεύσεις.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί πιστεύω ότι ο αγώνας για το περιβάλλον είναι αγώνας για τη δημοκρατία , και, θα προσέθετα, εκδήλωση φωτισμένου νέου πατριωτισμού.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, όχι γιατί δεν υπάρχουν ευαισθησίες για το περιβάλλον και στους άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά γιατί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι ο θεματοφύλακας και η κιβωτός της συνείδησης του τί δέον γενέσθαι πάνω στο θέμα αυτό, και μπορεί με την παρουσία τους στη Βουλή να αποτελέσουν τον καταλύτη για την υιοθέτηση και εφαρμογή -επί τέλους- των αναγκαίων μέτρων και πολιτικών. Η ψήφος του καθενός μας είναι απαραίτητη γι' αυτό.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί ανήκω στο μεσαίο χώρο και είμαι εναντίον των ιδεολογικών φανατισμών και δογματισμών, καθώς και εναντίον της καπηλείας του εθνικισμού από τους τυχοδιώκτες της πολιτικής.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί θέλω -επί τέλους- λύσεις και όχι λόγια στα χρονίζοντα προβλήματα του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί θέλω -επί τέλους- να εφαρμοσθεί αυστηρά ο νόμος εναντίον των καταπατητών και αυθαιρετούχων -δηλαδή, σε τελική ανάλυση, εναντίον των κλεπτών της δημόσιας περιουσίας, που ανήκει σε όλους μας. Όσοι πολιτικοί και όσα κόμματα μέχρι σήμερα τους χάιδεψαν ασκώντας πελατειακή/ρουσφετολογική πολιτική, έκαναν, όπως λέει ο λαός μας "μνημόσυνα με ξένα κόλυβα" στην ίδια λογική της ικανοποίησης της κομματικής πελατείας και με υπερχρέωση του κρατικού προϋπολογισμού. Δυστυχώς, μερικοί πολιτικοί και μερικά κόμματα δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο για να εξασφαλίσουν την ψήφο του κόσμου!

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ είπε...

ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΑΡ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑΤΖΗ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΚΟΛΕΓΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ.ΕΤΣΙ ΤΗ ΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...ΛΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ(ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ),ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΕΣΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!
ΑΙΝΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΤ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΠΤ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(ΙΣΩΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΚΑΙΛΗ-ΡΑΠΤΗ-ΓΚΕΡΕΚΟΥ)...ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΙΝΑ ΧΑΤΖΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
ΤΟ 1996 -1997 ΠΗΓΕ ΣΤΟ DEREE COLLEGE MΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ''ΣΤΟΥΡΝΟΣ'' ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ο Γιωργάκης (Ο γιος της Μάργκαρετ) αποκαλύφθηκε.

Μην το βλέπετε το 'παιντί" που φαίνεται αθώο και χαζό. κρύβει μέσα του πολλή κακία και μοχθηρία.

ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο φέρθηκε στο Σημίτη δείχνει αχαριστία και εκδικητικότητα.

αυτά να τα βλέπουν μερικοί στο Πασόκ που νομίζουν ότι ο Γιωργάκης έχει καλές διαθέσεις. κούνια που τους κούναγε! τα σιγανά ποτάμια να φοβάστε.

Ανώνυμος είπε...

TO ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ H IDIOTHTA ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΟΧΗ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ;

KATAMETRHΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 3
ΚΛΩΝΟΙ 2
ΜΠΟΥΛΗΣ 1
ΚΥΡΑΤΣΑ 1
ΦΥΝΤΑΝΑΚΙ 1

ΑΓΝΩΣΤΟΙ 3

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΑΠΙΑ ΔΕΞΙΑ ΦΕΥΓΕΙ, Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

Α, ΡΕ ΓΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1. ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
2. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΑΤΑ
3. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
4. ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
5. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

TO ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ!
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ!!!!!!