Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Kαι εγένετο πλατεία..

Η φωτογραφία είναι από το Σάββατο που μας πέρασε (για άλλη μια φορά βροχερό). Εδώ και λίγες μέρες η υπό διαμόρφωση πλατεία είναι ορατή τόσο από την πλευρά της Παπαστράτου, όσο και από εκείνη της Χαριλάου Τρικούπη. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά τις τελευταίες μέρες.
Δεν παύει όμως να χρειάζεται ακόμα δουλειά έως την τελική ολοκλήρωσή της. Και τελικός κριτής θα είναι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα σε συνάρτηση με τον χρόνο που χρειάστηκε για να επιτευχθεί.

43 σχόλια:

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Δηλαδη τι ακριβως εφκιαξαν τοσο καιρο ;;;;;
Ποιος ειναι ο εργολαβος και η εταιρια που εχει αναλαβει ;;;;;
ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ;;;
ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ "ΣΧΕΣΗ" ;;;;
γιατι αργησαν τοσο οι ανθρωποι ;;; τους κρεμασατε μηπως οικονομικα ;;;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ γιατι απο την εικονα που βλεπουμε με τις τοσο ειδικες κατασκευες σιγουρα δεν τους εφτασαν τα λεφτα....

Ανώνυμος είπε...

ας τελειωσει πρωτα η πλατεια και να κανουμε χριστουγεννα εκει και μετα βλεπουμε για το αισθητικο αποτελεσμα.τουλαχιστον φωτα θα εχει και μαλιστα αρκετα απο οτι φαινεται.ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να ειναι ολα ετοιμα στην πλατεια οπως και στους γυρω δρομους.

Christos είπε...

Καλά, ένα χρόνο έργα για να φτιάξουνε τι?????
μας δουλεύουνε???

Christos είπε...

Καλά, ένα χρόνο έργα για να φτιάξουνε τι?????
μας δουλεύουνε???

Ανώνυμος είπε...

NA BOΥΛΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, θα είναι έτοιμη το Πάσχα για τα χαλκούνια :)

Ανώνυμος είπε...

επιτελους γιατι ο δημαρχος εχει κανει ολο το αγρινιο αχταρμα κανενα πεζοδρομιο για να περνανε τα καροτσια θα κανει η θα τα περναμε αεροπορικως γιατι δεν εχει αφησει τον αγιο

Ανώνυμος είπε...

καναμε τοση υπονη ρε παιδια.λιγη ακομα και οταν τελειωσουν τα εργα το κεντρο θα αλλαξει οψη παρα πολυ με λιγοτερα παρκαρισμενα αυτοκινητα και πολλα και μεγαλα πεζοδρομια επιτελους.στην τσαλδαρη θα γινει κανα εργο αραγε,εχει αφεθει στην τυχη του αυτο το τοσο κεντρικο κομματι της πολης μεχρι και την πλατεια χατζοπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες έβαλαν τις πλάκες? Μήπως με τόσο γρήγορη δουλειά στο τέλος αρχίσουν και ξεκολλάνε και δεν έγινε τελικα και σωστή δουλειά? Άρπα κόλα δηλαδή. Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε. Νομίζετε ο κόσμος τρώει κουτόχορτο??
Σε ένα χρόνο μέσα γκρεμίστηκε το παλιό Καραισκάκη και χτίστηκε το καινούριο και σεις εδώ κάνατε ένα χρόνο να ανακατασκευάσετε μια πλατεία και θέλετε να επανεκλεγείτε?? Δεν το βλέπω. Ο μόνος λόγος να βγείτε ξανά είναι στο Αγρίνιο έχει πολύ ΠΑΣΟΚ, αλλά στις δημοτικές και νομαρχιακές πρέπει να πάψουμε επιτέλους να ψηφίζουμε κομματικά, αλλά με βάση τα πρόσωπα. Και μετά τη μεταπολίτευση στο Αγρίνιο ψηφίζουν μόνο κομματικά. Ωραία νοοτροπία.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ξανά χαλκούνια στην πλατεία. Πληρώσαμε τόσα χρήματα, 1,6 εκατομμύρια ευρώ και θα την ξαναμαυρίσουμε από τα χαλκούνια όπως τη Δημάδη? Τί λογικές είναι αυτές? Τουλάχιστον απλώστε κάποιο ειδικό υλικό που να μην καίγεται για να μην καταστραφεί η πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά που γράφεται όλα τα παραπάνω νομίζω ότι σας χρειάζεται ένας ΓΙΑΤΡΟΣ. Ή καλλίτερα δύο γιατροί. Για τις ποιό ελαφριές περιπτώσεις ΟΘΦΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ενω για τις άλλες πιό σοβαρές μάλλον ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. να γράφουμε ότι θέλουμε είναι κατανοητό. Να γράφουμε όμως για αυταπόδεικτα γεγονότα,πάει πολύ.Ένα απέραντο εργοτάξιο έχει γίνει το Αγρίνιο... Άλλο πράγμα να γράψουμε για κακοτεχνίες ή καθυστερήσεις και άλλο πράγμα να γράφουμε άλλες αηδίες.Και να κατείχαν το θέμα τόσο ο υπογράφων ως FIRAS ως ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ κάτι θα γινόνταν. Έτσι στο βρόντο όμως....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τα λίγα που γνωρίζω τα έργα καθυστέρησαν διότι και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού το επέτρεπε αλλά και γιατί άργησαν οι απαραίτητες πληρωμές προς τον κατασκευαστή.

Τώρα ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα, αυτό είναι και υποκειμενικό θέμα.
Εάν ο κύριος σκοπός ήταν εξ αρχής να υπάρχει άπλετος χώρος για τραπεζοκαθίσματα (και επομένως έσοδα και για το Δήμο) καθώς επίσης χώρος για προεκλογικές συγκεντρώσεις και διάφορες εκδηλώσεις τότε το κατασκευαστικό αποτέλεσμα μοιάζει λογικό.
Είναι όμως αυτός ο ρόλος μιας κεντρικής πλατείας…………
Τουλάχιστον ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αηδία (πραγματικό αίσχος και απαράδεκτη εικόνα για την πόλη) όπου το όλο κέντρο έχει μετατραπεί σε ένα παράνομο πάρκινγκ με τα περισσότερα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα να ανήκουν σε αργόσχολους που πίνουν τον καφέ τους.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι το κόστος των έργων στον Δήμο Αγρινίου (όπως και στους περισσότερους Δήμους πανελλήνια) είναι υπέρογκο είναι ένα κοινό μυστικό αφού ούτε ουσιαστικός έλεγχος από ελεγκτικούς μηχανισμούς υπάρχει ενώ στο Αγρίνιο απουσιάζει και ουσιαστική και δυναμική αντιπολίτευση.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η περιβόητη μελέτη που έγινε πριν μερικά χρόνια για το νέο δημαρχείο. Υπόθεση ανέφικτη καθώς το κόστος της κατασκευής που πρότεινε η μελέτη υπερέβαινε τον προϋπολογισμό του Δήμου για πολλά χρόνια ενώ (και αυτό είναι το χειρότερο) το ποσό που δόθηκε για την μελέτη αυτή καθαυτή υπερέβαινε αυτό που θα ζητούσε και ο Σαντιάγκο Καλατράβα……….

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.Η κατάσταση στο κέντρο του αγρινίου ήταν για πολλά χρόνια άθλια.Επιτέλους κάτι φαίνεται να αλλάζει με την ανακατσκευή της πλατείας,τις πεζοδρομήσεις και όλα αυτά σε συνδυασμό με την καθιέρωση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και της δημοτικής αστυνομίας.Δεν καταλαβαίνω γιατί πισω απ'όλα πρέπει να βρίσκουμε συνομωσίες.Ας τους αφήσουμε να τελειώσουν και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό.Η μεμψιμοιρία,η ανυπομονησία,η καχυποψία και η κοντόφθαλμη λογική,είναι αυτά τα στοιχεία που μας έχουν οπισθοδρομήσει τόσα χρόνια και οφείλουμε να τα αποβάλλουμε.Όσον αφορά την πλατεία,είναι καθαρά ευθύνη του εργολάβου,αν δεν έχει προλάβει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται βάσει της σύμβασης.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δεν παιζεστε με τιποτα μερικοι.γκρινια και παλι γκρινια.θελουμε εργα αλλα απο την αλλη δεν θελουμε ατσαλια και να θυμιζει εργοταξιο το κεντρο.ε πως θα γινουν ολα αυτα μαζι ρε παιδια δεν το καταλαβαινω.για να γινουν καποια εργα θα υπαρξει καποια αναστατωση,ας κανουμε ιλγη υπονη και ολα θα γινουν μια χαρα.θε τελειωσουν συντομα τα εργα απο οτι φαινεται τωρα και το κεντρο θα αλλαξει πια οψη.και με το μετρο των παρκομετρων και την δημοτικη αστυνομια θα μπει επιτελους μια ταξη στο κεντρο και μια σειρα και οχι ν ακανει ο καθενας οτι του κατεβει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τί συζητάμε τώρα, πώς θα τελείωνε γρήγορα η πλατεία αφού σε σταθερή ημερήσια βάση δύο εργάτες είχε ο εργολάβος όλους κι όλους που δουλεύανε, δεν τους βλέπατε κάθε μέρα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ,ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ) ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΤΛ), ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΝΕΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΡΑΘΥΜΗ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Στ. Τσιτσιμελής 1975 – 1986
Ιωάν. Βαϊνάς 1987 – 1994
Θύμιος Σώκος 1995 -2006
Παύλος Μοσχολιός 2006- εως σημερα

ΑΙ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΥΡ ΠΑΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω που αρκετοί δικαιολογούν έργα προβολής (και όχι υποδομής) τέτοιου κόστους. Θυμίζω η μελέτη είναι για 1.600.000. Πιστεύεται ότι πρέπει εκεί να δαπανήτε το χρήμα και όχι σε υποδομές, απαλλοτριώσεις για χώρους πρασίνου, κτλ. Το έργο μην ξεχνάτε το έχουμε ξαναδεί και σε άλλες πλατείες π.χ. Αγ. Κων/νου (σχεδόν καμία αλλαγή πριν και μετά). Εσείς σαν πολίτες που πληρώνετε φόρους δέχεστε αυτοί που έχετε εξουσιοδοτήσει να σπαταλούν έτσι το χρήμα, για να βγάλουν εύκολο χρήμα κάποιοι εργολάβοι?

kostakoutas είπε...

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα σας φαίνεται αυτή η πλατιά να κοστίζει 550 εκατομμύρια δραχμές; δηλαδή το κάθε πλακάκι(αν έχει 550)κοστίζει 1 εκατομμύριο δραχμές; Ναρκωτικά παίρνετε Για πηγαίντε να ρωτήσετε ποσο κόστισαν κάτι μεταλλικές κατασκευές μαζί με την διαμόρφωση χορού(δρόμοι,πεζοδρόμια κλπ)επιχειρήσεων της πόλις μας,πολλαπλάσιας έκτασης της πλατιάς..Πληρώστε κορόιδα!!!Όπως πλήρωσε και το σεφόρα και κόπηκε η παπαστράτου στα 2...

Μσκαρια...Ε μσκαρια...

Ανώνυμος είπε...

Εκεινο που ξερω εγω ειναι πως ο Μοσχολιος δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος και τα εργα που εχει κανει ειναι πολλα σε σχεση με τον προκατοχο του. Το κεντρο της πολης ηταν επιεικος απαραδεκτο, δεν υπηρχε σχεδον ιχνος γκαζον στην πολη, δεν υπηρχαν παιδικες χαρες, δεν υπηρχε φωτισμος. Τωρα κατι γινεται και αν το Αγρινιο επαιρνε τα κονδυλια που δικαιουταν πιστευω να ηταν καλλιτερα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Kostakouta, είσαι 3bit. 1,6 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει όλο το έργο, που εκτός της ανάπλασης της πλατείας περιλαμβάνει και την πεζοδρόμηση του τμήματος της Παπαστράτου και την ανακατασκευή των περιμετρικών δρόμων ( στένεμα αυτών, μεγάλωμα πεζοδρομίων νέος ασφαλτοτάπητας ) Ι.Σταίκου,Κύπρου, Σούλου, Αναστασιάδη και Σαλάκου ( πρώην Κ΄νετρου ).
Μη μιλάμε χωρίς να ξέρουμε και παραπληροφορούμε.
Άρα το ποιος είναι μσκαρ το καταλάβαμε μόλις τώρα. Στούρνε.

Ανώνυμος είπε...

10:54 έχεις δίκιο για το τι περιλαμβάνει η μελέτη:
http://www.cityofagrinio.gr/municipality/projects/projects.html

Όμως και πάλι το κόστος δεν είναι μεγάλο, αν σκεφτείς ότι μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα δρόμων?

Τέλος το έργο είναι στα πλαίσια, όπως και άλλα, του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ του ΥΠΕΣ

kostakoutas είπε...

Για πες μου ρε 10:54 πόσο κοστίζει να ξηλωθεί εντός ενός τετάρτου ο δρόμος,να τσιμενταριστει εντός κάποιων ωρών και να στρωθεί η πίσσα; Μιας και δεν ξέρω εγώ...Και για πες μου αλήθεια ποιο το κόστος;
Ρε τράβα βόσκα πάρα πέρα...Βοιδομουσκαρο...
Σου θίξαμε το δήμαρχο..

Ανώνυμος είπε...

Η ανταλαγή απόψεων, ωρέ πατριώτες, είναι ωραία! Μη βρίζετε όμως! Διαφορετικά, πυπέρι. Ακούτε ωρέ?

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον τα χρήματα ήταν απ΄το πρόγραμμα "Θησέας" και το ποσό προοριζόταν για την ανάπλαση, γιατί άργησε τόσο πολύ ένα έργο που κανονικά δεν ήταν για περισσότερο από δυο-τρεις μήνες;

Μήπως κύριε δήμαρχε το ποσό αυτό ή τελοσπάντων μέρος του ποσού δόθηκε για να... βουλωθούν άλλες τρύπες κι όταν έπρεπε να πληρωθεί ο εργολάβος δεν υπήρχε ούτε δεκάρα τσακιστή;

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο την επομενη δημαρχος ο παπαναστασιου

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα!!! Ρε άνθρωπε ασχολείσαι με τον Kostakouta!!! Το άτομο είναι κάπως "περίεργο" και άκρω εθνικόφρονας. Μην τον παίρνετε και πολύ τοις μετρητοίς! Πιτσκαρισμένο είναι το άτομο. Πές του για το Στρατό, τα όπλα και τους... Τούρκους και πάρτου τη ψυχή. Κατα τα άλλα ράδιο-αρβύλα.

Christos είπε...

Συμφωνώ με τον KOSTAKOUTA.....
πολύ μίζα μου μυρίζει η υπόθεση.....

Ανώνυμος είπε...

Ο κοστακόυτας και ο Φίρς ανακαλύψανε την Αμερική σήμερα. Λες και σε όλα τα υπόλοιπα έργα δεν πέφτει μίζα. Αυτούς ψηφίζονται από όλους, αυτά κάνουν.

kostakoutas είπε...

Δε το ήξερα ότι έχω προξενήσει τόσο το ενδιαφέρον κάποιων..Κι οσο για τα εθνικοκλπ, εγώ φίλε πηγαίνω να διαμαρτυρηθώ για τον Αχελώο με τους άπλυτους(έτσι τους λένε οι εθνικοκλπ)Εσύ τι κάνεις; Α ναι...Πίνεις καφέ στον πεζόδρομο και ενίστασαι και εξεγείρεσαι απο το μπλογκ...ΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΤΑΚΟΥΤΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ! ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥς ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ: EMEIΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ ΚΟΥΡΑΔΑΑΑΑΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

να χαρώ εγώ πλατεια!δεν έχω λόγια!!!καλά να πάθουμε ρε καλά να πάθουμε άκου εκεί τόσα χρήματα γι'αυτο το αποτέλεσμα!αλλα μην κάνουμε καμία αλλαγή, τόσα χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους λες και είναι παράδοση σε αυτή την πόλη έλεος δηλαδη!αραγε δεν έχετε περιέργεια πως θα ήταν αν ήταν κάποιος άλλος που να μην είχε σχέση με την κλίκα όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πριν?τι να πω!ο άλλος χάρηκε γιατί τώρα θα έχουν που να ρίξουν τα χαλκούνια!ακου να δεις!εδώ σε κλέβουν ρε σε κάνουν σε ράνουν και εσύ τα χαλκούνια!μια ζωή βλάχοι θα ήμαστε τελικα!ξυπνήστε ρε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΡΑ ΣΤΙΣ 28/10/2009. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Christos είπε...

Την Αμερική την έχουμε ανακαλύψει εδώ και κάτι αιώνες αδερφέ.....
Απλά λέμε τα πράγματα όπως είναι!!
και άλλους να ψηφίζαμε, και οι άλλοι τα ίδια θα κάνανε μην έχεις καμία αμφιβολία.
Απλά περιμέναμε όλοι μετά από έναν χρόνο έργα να δούμε κάτι…..
Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό στην πλατειά….. σαν να την είχαν κλείσει τόσο καιρό τσάμπα και βερεσέ, τι κάνανε? Μια τρύπα στο νερό…
Για να μην πω τίποτα άλλο πιο βαρύ.

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε και ο Παπαναστασιου ποσο καιρο θα κανει να τελειωσει την ανακαινηση του Τεχνικου Επιμελητηριου? Αλλα ξεχασα αυτο δεν φαινεται ποτε αρχισε και εκει ο εργολαβος δουλευει για ενα κοματι ψωμι.

Ανώνυμος είπε...

kostakouta όταν πας με τους "άπλυτους" παίρνεις και μαζί σου το Μ1, κράνος, τις μπαλάσκες και ξηρά τροφή; Η την βγάζεις με τα Γιουροφαϊτερ; Α, ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ εξόρμηση σου πάρε παρέα και τον FIRA είναι καλός στο... ερπειν αυτός. Δεν έμαθε ακόμη να... περπατάει. Εστω και ανώνυμα έστω και με ψευδώνυμα λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε. Ποιός, πότε, τι, γιατί κ.λ.π.

kostakoutas είπε...

Όχι δεν "παίρνω" το Μ1,παίρνω κάτι γκιοζοαδελφες σα και του λόγου σου ;)

Επώνυμα ανώνυμα όλοι γνωριζόμαστε,λίγοι όμως έχουμε τα ουμπαλα να πούμε ότι θέλουμε εκ του προσωπικού,βλέπεις κάποιοι τα έχετε καταπιεί και στη θέση τους βάλατε τα ψηφιακά.

Christos είπε...

Εγώ και ο Κοστακούτας αδερφε δεν γραφουμε ανωνυμα οπως εσυ, οποιος θελει μπορει να μας βρει και να μας στειλει e-mail, και σταματα να ασχολεισαι με εμας δε σε παιρνει. εμεις για την πλατεια ξεκινησοαμε να γραφουμε, εσυ άλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις???????
Αλλα προβληματα δεν εχεις στη ζωη σου???
Αν θες ξεκινα ενα νεο θεμα με παραπονα για εμενα και τον κοστακουτα και οποιον άλλο θες, εδω άλλο ειναι το θεμα... ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε σοβαρή συζήτηση και ο άλλος ο μακάκας το βιολί του. Ακου εκεί Παπαναστασίου. Δηλαδή η Ν.Δ. θα εμπιστευτεί την τύχη της στο Αγρίνιο στο άτομο αυτό για να πάει στο 28%; Ρε φίλε είμαι Νεοδημοκράτης και δε αντέχεω άλλες αρλούμπες. Η πόλη θέλει σοβαρότητα όχι Καραγκιοζαρέους.