Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

''Misery loves company ή Η μιζέρια θέλει και παρέα.''

Σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες γύρω από το επίμαχο θέμα της διακοπής των εργασιών στο γήπεδο του Παναιτωλικού εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναιτωλικού ''WARRIORS'' την ακόλουθη ανακοίνωση:

''Με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική και τη συσπείρωση – συμμετοχή του κόσμου, για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, μακριά από τη μιζέρια της Γ’ Εθνικής, κάποια παπαγαλάκια μοιάζουν προσκολλημένα σε αυτή.Επειδή στο Δ.Σ. του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ. υπάρχουν, επιτέλους, εκλεγμένα μέλη της ΘΥΡΑΣ 6, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης ήταν και ενήμερος και σύμφωνος με τα έργα που πραγματοποιούνται στο γήπεδο, τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα μάλλον ανήκουν σε ταινία σε μελό.Στόχος του Συνδέσμου μας είναι η πρόοδος και μόνο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί, γι’ αυτό καλούμε τα φαντάσματα να πάψουν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη και τη λογική μας οραματιζόμενοι ‘’βία’’ και ‘’μαχαιρώματα’’.Τέλος ζητούμε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τη συνέχιση των έργων που έχει δρομολογήσει και το Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ τη διαγραφή όσων υπονομεύουν το Σύλλογο, τους οπαδούς, την ίδια τη πόλη, και όλων εκείνων που ζουν και αναπνέουν για το όνειρο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροεγωισμούς.Η παροιμία για τη ρουφιανιά και το ρουφιάνο είναι γνωστή…

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS ''

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον αυτός ο δημοσιογράφος (που κακώς στις ανακοινώσεις τους κανείς δεν αναφέρει το ονομά του) την έχει κάνει την κουτσουκέλα του.Πρώτη φορά βλέπω τόση ενότητα και σύμπλευση των δυο συνδέσμων με την ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ WARRIORS.ANTE NA ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

S.F.T είπε...

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

εννοειται και την εχει κανει την μαλακ... του ο δημοσιογραφος.δεν μπορει ο παναιτωλικος να θελει να πει μπροστα και να κολανε μερικοι σε κατι πραγματα ανουσια.πρεπει επιτελους μερικοι να αφησουν τα κομπλεξ του παρελθοντος πισω και να δουν το συμφερον του παναιτωλικου και του απιστευτου κοσμου του.μπραβο σε ολους για την ομαδικη στηριξη στην ομαδα και την κατακραυγη οσων μπαινουν εμποδιο στην αναπτυξη της ομαδας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ?
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΝΤΟΥ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ! ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά πριν μερικούς μήνες είχατε αναρτήσει ένα πανό στο γήπεδο που έγραφε: 'Ανόητοι εμείς, ανίκανοι εσεις". Μήπως κάνω λάθος; Αναρωτηθείτε μόνο μήπως όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται είναι σικέ και απλά θέλουν να μας κρατούν στη τσίτα. Κωστούλας και μεγαλο-Εκδότης είναι στην ίδια πλευρά για σκεφτείτε το.
LARY

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !!!!! είπε...

Δεν φταινε οι ψαρόμυαλοι φιλε μου 2:34 μμ, αλλα οι πολιτικάντηδες της τριχωνιδας που καταφτανουν για ψηφους καθε τετραετια, και δεν τους δεσμευετε να παρουν αποφασεις για να σταματησουμε να τρεχουμε στο Μεσολογγι 80,000 άτομα για να κανουμε τις δουλιες μας...
_______________________________
ΑΓΡΙΝΙΟ - ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟ/ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 3:31 ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙ ΚΟΤΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΙΑ!

ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΙΤΩΛΟ/ΝΙΑΣ είπε...

Αν δεν ενδιαφερονται για τον τοπο τους αλλα μοναχα για την καρεκλα της βουλης, να πανε στην Λαρισα να παρουν ψηφους οι κυριοι βουλευτες που ψηφιζονται εν Αγρινιω !!!!!!!
_______________________________
ΑΓΡΙΝΙΟ - ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟ/ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ !!!!!!!